second.life.syndrome Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Няма да ти качат диоптъра на другото око. За всяко око е различен диоптъра, когато се правят очила, ако разбира се това е необходимо. Ако си с лещи, пак ще са с различен диоптър, но тогава вече ще трябва да ги следиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Как се прави пържен озриз с три вида месо??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 (edited) Как се прави пържен озриз с три вида месо??? Някой беше сложил в няква тема, ама кой да използва сърч - http://gotvarstvo.georgievi.net/a/pyrzhen_oriz добавяш и три вида месо и си готов Edited April 3, 2006 by diabolik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 (edited) нормално ли е днес като отидох на очен преглед да ми нахакат от -2.0 на -2.75 на лявото очо,а на дясното,което е -2.25,да не му качат диопъра идеята ми е,че с новите очила с лявото око ще виждам много надалече,а пък с дясното няма да имам промяна от сегашното ми положение?някои дали е запознат по този въпрос? С очилата ще виждаш еднакво, просто явно сега с лявото око виждаш по-малко. Направили са диоптъра така, за да се изравнят.И докато не започнеш да различаваш образа от лявото и дясното око, докато гледаш и с 2те, няма за какво да се притесняваш.Всъщност...и да го различаваш...ако не виждаш двойно пак е добре. Edited April 3, 2006 by Moon Light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 С какво най-добре се лепи дърво? Има ли футболист, който да е редовен изпълнител на дузпи и да има 100% успеваемост? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 С какво най-добре се лепи дърво? Има ли футболист, който да е редовен изпълнител на дузпи и да има 100% успеваемост? Дърво се лепи със всяко лепило, което го рекламират по телевизията, без Поксипол щото ще с еомажеш пък и с прозрачни лепила не ли личи че е залепено. За футболиста - такова животно няма, освен ако не е бил 1 дузпа през живота си и да е вкарал. А за редовните съм 100% сигурен че няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 С какво най-добре се лепи дърво?... Понастоящем се използват поливинилацететни лепила, подобни на Ц-200, но с различни добавки. По-старите технологии бяха с туткал, ама е пипкава работа. Дърво съм лепил и с епоксидна смола. Зависи какво искаш да лепиш и как ще го ползваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Как да си направя радио сити и катра като икони на десктопа... виждал съм го в някои зали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Не съм сигурна как да си задам въпроса, но все пак... Възможно ли е да получавам спазми в корема на нервна почва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Не съм сигурна как да си задам въпроса, но все пак... Възможно ли е да получавам спазми в корема на нервна почва? На нервна почва е възможно да ти се случват почти всякакви гадости с тялото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Не съм сигурна как да си задам въпроса, но все пак... Възможно ли е да получавам спазми в корема на нервна почва? Абсолютно е възможно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Не съм сигурна как да си задам въпроса, но все пак... Възможно ли е да получавам спазми в корема на нервна почва? Вчера един бакшиш ми каза,че всички болести са на нервна почва освен венерическите...кво повече да кажа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 От какво се прави бялото сладко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Някой да помага....значи търся списък по хронологичен ред на всички футболни отбори в България (а де)....малко труден въпрос ама се надявам някой да помогне...аз ги знам там към 20 отбора кога са създадени ама баш всичките ми бягат нещо. Другия ми въпрос е по-простичък(надявам се) искам да разбера най-накрая съкращението на регистрацийте на Пловдив на колите PB кво е....някой ми каза PhiliBeto смях се доста....а друг ми каза Plovdiv Bulgaria....сигурно съм ви дал добър повод за смях ама няям си и понятие.... Ай стига съм питал....сега е забавната част...отговаряйте! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 (edited) От какво се прави бялото сладко? Мисля, че се прави от яйчени белтъци и глюкоза, като се ароматизира с бергамотова есенция. Edited April 4, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 искам да разбера най-накрая съкращението на регистрацийте на Пловдив на колите PB кво е....някой ми каза PhiliBeto смях се доста....а друг ми каза Plovdiv Bulgaria....сигурно съм ви дал добър повод за смях ама няям си и понятие....Според мен е съкращение от Пловдив (П-в), само че са заменили П с Р, за да има съвпадение с латинските букви. Поне така съм забелязал, че се стремят да се изписват само букви които ги има еднакво и в кирилицата и в латиницата. Но и PhiliBeto не е зле като пример. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Има ли футболист, който да е редовен изпълнител на дузпи и да има 100% успеваемост? Gaizka Mendieta, доколкото помня не беше изпускал дузпа за някакъв много голям период от време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Такава гениална простотия като PhiliBeto скоро не бях чувал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Другия ми въпрос е по-простичък(надявам се) искам да разбера най-накрая съкращението на регистрацийте на Пловдив на колите PB кво е....някой ми каза PhiliBeto смях се доста....а друг ми каза Plovdiv Bulgaria....сигурно съм ви дал добър повод за смях ама няям си и понятие....Ай стига съм питал....сега е забавната част...отговаряйте! PB = Plovdiv, Bulgaria Направиха ги така всички да се четат що годе нормално и на латиница. Пример H = Haskovo, Y = Yambol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Вчера един бакшиш ми каза,че всички болести са на нервна почва освен венерическите...кво повече да кажа... Аз пък трябва да ти кажа, че този бакшиш е един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ в южна България Може и да говори от собствен опит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 PB = Plovdiv, Bulgaria Направиха ги така всички да се четат що годе нормално и на латиница. Пример H = Haskovo, Y = Yambol... A как ще коментираш А-то на бургаските регистрации? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Направиха ги така всички да се четат що годе нормално и на латиница. Пример Х = Haskovo, Y = Yambol, Н - Шумен... A как ще коментираш А-то на бургаските регистрации? Елементарно - А - Айтос Edited April 5, 2006 by DrEvil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 PB = Plovdiv, Bulgaria Направиха ги така всички да се четат що годе нормално и на латиница. Пример H = Haskovo, Y = Yambol... на мен са ми казвали че съкращенията на номерата на колите са на кирилица а не на латиница... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) На мен са ми обяснявали, че съкращенията sа от букви от името на съответния град изписано на латиница и доколкото знам трябва да са букви, които ги има и на кирилица, и на латиница, демек, ако някой неограмотен откъм чужди езици полицай иска да запише номера да прочете РВ на кирилица, а в чужбина примерно да го прочетат ПБ на тяхната си азбука. Edited April 5, 2006 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 И аз знам, че са на кирилица. Какво ще е Е (Благоевград)? И защо РВ да е Пловдив, България, а РА (Пазарджик) да няма България? Да не би той да не е в България (град Пазарджик имам в предвид)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts