Vetim Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 И вкуса и съставките им са различни. Точно типа Кроки, Зайо Байо и Слънчо, Зрънчо ама най-обикновените търся аз. В напълно прозрачна опаковка по 20ст бройката и просто пише "царевични пръчици" или нещо от сорта. Правят ги някъде до Пловдив ама как забравих и името на продукта и фирмата. Нищо... се тая. Който търси намира. ____________________ Оле, да се е*а в глупака! Ето го > Обаче тези същитепроизвеждат и други типове. Явно нещо в другите видове кроки ме дразни освен в тоя натуралния. То в сайта им пише “Kaufland” , “Фантастико” , “Европа” , “Пикадили” , “VP-Market” , “Сара” , “Сани” . В краен случай ги търси в някой от тях. Мен ми е интересно колко тежи, че тези калории са си доста. Колко съм ги ял едно време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Завода им е тук до нас на Кроки. Направо може да ги щурмуваш и да се къпеш в царевични пръчици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 60-на грама майче е пакетчето. Нещо такова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Можете ли да ми кажете телефон/сайт на който да проверя дали има въобще още сняг на хижа Здравец?Или някой от вас ако се е качвал да сподели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Можете ли да ми кажете телефон/сайт на който да проверя дали има въобще още сняг на хижа Здравец?Или някой от вас ако се е качвал да сподели Аз бях там в Неделя. Имаше сняг, но беше твърд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Защо, по Дяволите не мога да удебелявам текст, да добавям картинки, линкове и каквото и да било? Цялото меню не ми работи!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Защо, по Дяволите не мога да удебелявам текст, да добавям картинки, линкове и каквото и да било? Цялото меню не ми работи!!!!!!!!!!!!! защото новата версия на форума е бъгава. пробвай да изтриеш всички cookies свързани с форума през браузъра, при повечето хора помага. >> https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=87115&st=320 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Можете ли да ми кажете телефон/сайт на който да проверя дали има въобще още сняг на хижа Здравец?Или някой от вас ако се е качвал да сподели skikoprivki.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Защо, по Дяволите не мога да удебелявам текст, да добавям картинки, линкове и каквото и да било? Цялото меню не ми работи!!!!!!!!!!!!! Затрий си кукутата за *.bulforum.com ама от менюто на браузъра а не от линка на основната страница на форума Можете ли да ми кажете телефон/сайт на който да проверя дали има въобще още сняг на хижа Здравец?Или някой от вас ако се е качвал да сподели Ако мога да те разубедя? Няма по-гадна ски писта от тази на х.Здравец. Мое мнение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Начинаещите трябва да има къде да се научат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 От това старото (както му викам аз) кроки има в слънчеви лъчи в кичука - вчера си взех 10-тина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Затрий си кукутата за *.bulforum.com ама от менюто на браузъра а не от линка на основната страница на форума Ако мога да те разубедя? Няма по-гадна ски писта от тази на х.Здравец. Мое мнение... Няма спор,че е отвратителна,но няма къде другаде да идем и за 20 лева да караме,да спим и да ядем там... kotora-хиляди благодарности за сайта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Казус: 2 компютъра искам да ги накарам да ползват 1 монитор, клавиатура и мишка? Как става? Виждал съм едни "разклонителчета", но не знам къде продават в Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Казус: 2 компютъра искам да ги накарам да ползват 1 монитор, клавиатура и мишка? Как става? Виждал съм едни "разклонителчета", но не знам къде продават в Пловдив. Трябва ти kvm switch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Kaжете откъде да си намеря 30-литрови стъклени бутилки? Като тази (ш' си правим домашна биришкъ) Преди време по антикварните магазини имаше едни огрооомни дамаджани, но като литраж май са по-малки от нужното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Kaжете откъде да си намеря 30-литрови стъклени бутилки? Като тази (ш' си правим домашна биришкъ) Преди време по антикварните магазини имаше едни огрооомни дамаджани, но като литраж май са по-малки от нужното. oт тази бира най-вероятно само ще се посерете. както и да е .. едва ли ще намериш точно бутилка с този обем. по-скоро трябва да търсиш лабораторна стъклария, но цените са жестоки. виж това http://www.teocom.eu/Stuklarii.htm ... тубус с кран. струва 200 и кусур лева :> незнам каква ти е идеята и защо ти трябва точно стъкло ... ако ще вариш в бутилката .. наистина не схващам идеята. в бирената няма стъклени съдове, само в бутилкова когато я наливат :> ако ти трябва съд за съхранение, може да използваш и някакъв пластмасов ... другото което ми хрумва, е че има едни големи бутилки с уиски ... ама не знам колко литра са. ... все пак ти желая успех !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Казус: 2 компютъра искам да ги накарам да ползват 1 монитор, клавиатура и мишка? Как става? Виждал съм едни "разклонителчета", но не знам къде продават в Пловдив. И хубаво си провери клавиатурата и мишката дали не са USB случайно защото този примерно е на PS2 (а видеото е аналогово): http://www.reset.bg/catalog/product_info.php?products_id=1465 Този обаче е с DVI и USB: http://www.reset.bg/catalog/product_info.php?products_id=5024 този също: http://www.reset.bg/catalog/product_info.php?products_id=6013 а има и за 4 компютъра: http://www.reset.bg/catalog/product_info.php?products_id=6462 другото което ми хрумва, е че има едни големи бутилки с уиски ... ама не знам колко литра са. Между 2 и 5 литра. Ти 30 литра уиски представяш ли си какво чудо ще е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Kaжете откъде да си намеря 30-литрови стъклени бутилки? Като тази (ш' си правим домашна биришкъ) Преди време по антикварните магазини имаше едни огрооомни дамаджани, но като литраж май са по-малки от нужното. Шансът ти е единствено по селата! Има дамаджани и по 40 литра (или поне на мене ми се търкаля в мазето такава, но не ми е за даване). Ако просто ти трябват големи бутилки, защо не използваш такива които са за водни диспенсъри? Ако не ме лъже паметта, те събират по 19 литра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Някой знае ли от къде мога да си закупя препарат за мокър ефект на гумите? Преди имаше в Метро,ама няколко седмици подред проверявам-нъц. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Между 2 и 5 литра. Ти 30 литра уиски представяш ли си какво чудо ще е? Да ама не. Имал съм честта да пия от 10 литрови бутилки, но не съм ги виждал от много години, поне от 10-15. Между другото да знаеш, че се заформи тук едно събиране на много високо ниво и Гленливета замина заедно с няколко бутилки Балантайнс... Така че готви нещо друго за събирането 30 литрова бутилка не съм виждал никога - само дамаджаните са в този сектор. Интересно дали някъде се правят и продават все още. В магазините за домашни потреби се намираха преди години, но все от малкия тип... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Да ама не. Имал съм честта да пия от 10 литрови бутилки, но не съм ги виждал от много години, поне от 10-15. Между другото да знаеш, че се заформи тук едно събиране на много високо ниво и Гленливета замина заедно с няколко бутилки Балантайнс... Така че готви нещо друго за събирането 30 литрова бутилка не съм виждал никога - само дамаджаните са в този сектор. Интересно дали някъде се правят и продават все още. В магазините за домашни потреби се намираха преди години, но все от малкия тип... Има си ги още 10 литровите бутилки уиски, така наречените люлки В София се сещам поне за 2 магазинчета където продават такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Между другото да знаеш, че се заформи тук едно събиране на много високо ниво и Гленливета замина заедно с няколко бутилки Балантайнс... Еееех, а щяхме с пури да го пием тоя Гленливит(поправката е между другото). Приказки слушам, само приказки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Еееех, а щяхме с пури да го пием тоя Гленливит(поправката е между другото). Приказки слушам, само приказки. Мхъ..., несериозна работа ти казвам..., лабава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Аз и в Пловдив съм виждал 10 литрови на Джони и J&B. Някой да си спомня добре ТОЕ1? Ша почерпя срещу 2 задачи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 (edited) Мхъ..., несериозна работа ти казвам..., лабава... При това той сам си я е изджокал цялата бутилка а само разправя че са се събирали... сам си я е изпил сигурно и сега се оправдава само Edited February 22, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts