RaptoR Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Как се плаща М-телска сметка за телефон през друг телефон, че не ми се търси из сайта им? Ако ще зареждаш друг телефон, пишеш в СМС номера, сумата (5,10,15 и т.н.) и го пускаш на 1616. Пример - 0888ХХХХХХ, 10 и пращаш на 1616. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 (edited) Някой знае ли къде се намира американското посолство в софия, където се очаква да се явя на интервю за виза ? Edited February 16, 2010 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Някой знае ли къде се намира американското посолство в софия, където се очаква да се явя на интервю за виза ? ул. "Козяк" 16 .............. --------------------------------------------------------------------------- Аз също имам един въпрос... Правих ремонт на едно жилище и сега вътре е пълно със свалената дограма, чували със строителни отпадъци и др. такива. Някой скоро дали е попадал в същата ситуация, за да ми даде конкретни координати на човек/фирма, извършващ такива дейности? Най-добре покрай извозването да се включват и хамалските услуги, тъй като материалите не са малко (горе-долу за един пълен камион). Всъщност от нета намерих едни, дето пренасят/извозват за около 100 лв. на курс и утре си определих среща, обаче искам да се подсигуря допълнително, ако евентуално се размина с тези (напр. ако камионът им се окаже някакъв малък и не побира свалените прозорци), тъй като до събота трябва да съм изнесъл всичко от апартамента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 (edited) Някой знае ли къде се намира американското посолство в софия, където се очаква да се явя на интервю за виза ? Много лесно се стига - караш си по Цариградско, пропускаш отбивката на Плиска, както и следващата отбивка (да речем за Зала Универсиада) и хващаш следващата отбивка. Тя минава през един тунел и излиза на Телевизионната кула. По тоя булевард караш все надолу (минаваш и покрай Sofia Land) и като стигнеш до края пътят прави един малко странен ляв завой. Ти не завиваш наляво а продължаваш направо в една тясна еднопосочна уличка, която те извежда директно до посолството. Edit: Да, като се замисля - може да се обясни и с карта Edited February 16, 2010 by 3dfx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Какво означава съкращението "АДС" или изразът "по АДС"? Употребява се при описание на имоти. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 (edited) актове за държавна собственост Ето това е. А кой ми изтри предния пост!!! Аз щях да си допълня http://209.85.229.132/search?q=cache:iMAzMqdqGmcJ:www.bulnao.government.bg/files/_bg/Doklad-post-kontrol-registar-imoti-MRRB-2%255B1%255D.doc+%22%D0%90%D0%94%D0%A1%22+%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg ето линк, виж "При проверката се установи:" и от там точка 2. Edited February 16, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Ами като пишеш "грешка", какво друго очакваш. Аз щях да му го напиша същото за агенцията, тъй като го знам по стечение на обстоятелствата - преди време бях чел едно решение на съда, където имаше: "По актове за държавна собственост от 12.08.1992 г....". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 (edited) Къде продават хубави якета за ски ? Трябва ми нещо с дишаща материя и не много скъпо като цена. В метро има хубави на КИЛЛТЕК но са останали малки номера. Обиколих днеска по спорт депо , аутлета на росиньол но не се сещам за повече магазини я дайте малък жокер ...... ПС : Не ми предлагайте ДИЕЛ по-голям боклук не съм купувал никога ..... Edited February 16, 2010 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Къде продават хубави якета за ски ? Трябва ми нещо с дишаща материя и не много скъпо като цена. В метро има хубави на КИЛЛТЕК но са останали малки номера. Обиколих днеска по спорт депо , аутлета на росиньол но не се сещам за повече магазини я дайте малък жокер ...... ПС : Не ми предлагайте ДИЕЛ по-голям боклук не съм купувал никога ..... Excel на Гладстон и един хубав магазин за спортни стоки на ул. "Антим I"-ви (не се сещам как се казваше магазинът - собственикът се казва Жоро Черноземски) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Къде продават хубави якета за ски ? Освен тези които ти е казал 3dfx може да погледнеш и в Tempo Sport - аз оттам си взех страхотно яке Kappa при това на доста прилична цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Къде продават хубави якета за ски ? на "Антим I" има магазин за планинска екипировка. Цените са обаче доста солени. Можеш да разгледаш разни онлайн магазини stenata, ekipirovka и т.н. поне да се ориентираш какво се предлага на пазара. успех !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Кажете ми някакъв форум да се набутам да си продам лаптопчето? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Включвам компютъра и ето това: "Windows could nоt start because the following file is missing or corrupt :System32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM" Как да го излекувам ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Включвам компютъра и ето това: "Windows could nоt start because the following file is missing or corrupt :System32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM" Как да го излекувам ? трябва първо да се разбере дали проблемът е в харддиска или просто win-a се е омазал. ако е за win xp, слагаш инсталационния диск и като зареди и ти даде да избираш опция, избираш repair using recovery console ®. през конзолата копираш файла от диска на харда и готово. ако продължи да дава проблеми, може би проблемът е в харддиска, може да го тестваш с нещо от рода на hiren's boot cd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 (edited) Да , ХР е. Ще върши ли работа произволно свалено копие от Замунда,да речем? Като го съобразя с вида на моето копие Edit: Оказа се,че не иска дори да буутне диска с ХР-то... Предполагам е хардуерно нещо Edit2: Оправих се , беше от едната плочка рам,махнах я и няма проблем Edited February 17, 2010 by transporterpld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 някой посещава ли фитнес залата в Акваленда как са цените има ли много народ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Някой спал ли е с момиче? Как са цените, има ли много народ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Аз не ма познавам един дето брат му е виждал как един друг ебе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Някъде около Сакъзов да продават "Зрънчо"? Ама истинския. С прозрачната опаковка. Никакви "Зайо Байо" и не знам си какви още измишльотини вътре пълни с простии. До сега си взимах от до ЦКБ магазина (Стефани или нещо от сорта) ама вече има само от тия новите измислени боклуци. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 измишльотини вътре пълни с простии. То щото "оригиналните" са абсолютно здравословни и нямат вътре никакви гадости... Не съм гледал но в Пикадили има голям избор. Освен да обиколиш около училищата разните магазинчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Виж, като ядеш от тия оригиналните и после от другите като няма от тях и усещаш как имат какво ли не в тях, което в оригинала го няма. Ония са просто грис, сол и там какво беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 За "кроки" ли става въпрос или за ония дето са като фъстъчени ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 host, това малко като "кренвирши" от месо... то верно има месо там но не е като да са слагали само това което става за пържоли. Знаеш ли колко голяма разлика има от кайма която се купува насипно и когато си избереш сам месото и после си го смелиш (или ги накараш да го направят на машинката там)? Е те това ми беше мисълта - и другите не са кой знае колко стока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 (edited) И вкуса и съставките им са различни. Точно типа Кроки, Зайо Байо и Слънчо, Зрънчо ама най-обикновените търся аз. В напълно прозрачна опаковка по 20ст бройката и просто пише "царевични пръчици" или нещо от сорта. Правят ги някъде до Пловдив ама как забравих и името на продукта и фирмата. Нищо... се тая. Който търси намира. ____________________ Оле, да се е*а в глупака! Ето го > Обаче тези същите произвеждат и други типове. Явно нещо в другите видове кроки ме дразни освен в тоя натуралния. Edited February 17, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Едно време имаше едни, на които си пишеше само "Зрънчо" с едно царевично човече отгоре. Добри бяха. Сега дали ги има... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts