Overdrive Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Как мога да измеря колко от капацитета на Ni-MH батерия АА 2700mah е изразходван/колко остава? Не съществува пряк начин това да се измери. Ако ти се занимава единствения възможен начин е да я заредиш напълно, после да я натовариш с резистор и да мериш за колко време ще се разреди. Сметките са елементарни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Ако си поръчам разни неща от ибей англия на стойност над 100 паунда дължа ли някакви митнически такси? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Не ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Ако си поръчам разни неща от ибей англия на стойност над 100 паунда дължа ли някакви митнически такси? Само внимавай, че в английския на доста неща с малки букви пише "доставка от Hong Kong" и ще ти сервират изненадка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Само внимавай, че в английския на доста неща с малки букви пише "доставка от Hong Kong" и ще ти сервират изненадка В подобен случай не е ли различна таксата за шипинга, което можеш да видиш преди завършване на поръчката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 В подобен случай не е ли различна таксата за шипинга, което можеш да видиш преди завършване на поръчката? Няма разлика. Даже страшно много неща от Хонг Конг идват без такса за доставка. Политика на китайското правителство доколкото разбрах. То си пише в обявата от къде го изпращат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Доста неща са ми идвали от хонг конг без мита и такси. Последно едни въртолети дойдоха и си ги получих в пощата (пълни боклуци излезнаха ама това е до модел вече) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Какво означава 'майна'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 До колкото знам "майка" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 някой да знае представители на Мост в Пловдив или дали мога да си поръчам от мостбг.ком или само фирми могат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Тези на Авксентии Велешки не стават ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Тези на Авксентии Велешки не стават ли? Там са ми правили конфигурация, но много много не ми допадна и си взех (без проблеми) само дъно, карта и рам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 (edited) Искам да кажа, че са дилъри на Мост и може да се поръча от тях. Иначе съм си имал разправии и стъпвам там само в краен случай. Там обаче ти продават на последната цена +надценка +ддс, докато разни малки фирми продават на крайна цена +2-3лв и това е. Edited February 14, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 не ги знам тези на велешки виждал съм табелката но не съм видял вход от къде се влиза и кои са тези разни малки фирми понеже сега видях 23" бенкю 1920х1200 монитор за 190без ддс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 (edited) не ги знам тези на велешки виждал съм табелката но не съм видял вход от къде се влиза и кои са тези разни малки фирми понеже сега видях 23" бенкю 1920х1200 монитор за 190без ддс Most се намират ето тук Входа е от другата страна на блока ( не от към улицата ).Като завиеш покрай блока, втория вход, на 1вия етаж, левия апартамент ( в дясно е сервиза ).За клиенти продават на последна 4та колонка от ценовата листа (Крайна цена с ДДС).Бтв не знам къде си гледал този монитор, но според ценовата листа от сайта им, такъв монитор нямат. Някой да препоръча шивач?Имам едни нови готини дънки , но са ми малко широки и искам ако е възможно да се стеснят.До сега съм носил разни неща на шивач в Халите, но имам чувството, че като имат много работа и попретупват нещата. Edited February 14, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 (edited) http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=30885 сега видях че ера и адроит са им партнъори дали може да си го поръчам чрез тях Edited February 14, 2010 by shtaiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Можеш, да. Аз през ЕРА съм поръчвал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 А аз съм си поръчвал директно от София... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 От къде мога да купя комплект чашки за шотове? Ако някой е купувал скоро и може да даде насоки Мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 (edited) Някой има ли информация за фирма "Медиа и Мор" ООД? Явно се занимава с разработна на уеб сайтове, но няма собствен сайт... Edited February 15, 2010 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 От къде мога да купя комплект чашки за шотове? Ако някой е купувал скоро и може да даде насоки Мерси предварително. От магазин за 1лв съм взимал ( този в Кичука до 1во РПУ ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 От къде мога да купя комплект чашки за шотове? Ако някой е купувал скоро и може да даде насоки Мерси предварително. В Метро мисля, че бях видял. Някой да е наемал фирма за СЕО ? И каква е основната разлика между това сам да си го направиш и това да наемеш фирма. Ясно е, че фирмата ще го направят по-бързо и по-качествено, но от къде идва тази разлика ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 В Метро мисля, че бях видял. Някой да е наемал фирма за СЕО ? И каква е основната разлика между това сам да си го направиш и това да наемеш фирма. Ясно е, че фирмата ще го направят по-бързо и по-качествено, но от къде идва тази разлика ? SEO-то има нужда от месечна поддръжка. Не може да се направи един път и до там ако искаш реални резултати в наситена сфера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Как се плаща М-телска сметка за телефон през друг телефон, че не ми се търси из сайта им? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Май е това, ако не се лъжа! Линк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts