transporterpld Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 ами направи таблица 2Х2 Ако просто искаш да го напечаташ по този начин - става и от прозореца за принтиране -> Pages per sheet: 4 pages. Благодаря и на двама Ви! Втория начин ми се струва точно за случая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 (edited) ...Втория начин ми се струва точно за случая Втория вариант е по-универсален, но направи една проба дали текста ще се чете добре. Edited February 8, 2010 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 трябва ли да правя нещо специално, за да хвана wi-fi в 324-та стая в Нова Сграда на ПУ... ? Един колега влиза редовно с телефона си без пароли и т.н. За лаптопи не съм сигурен, но в ректората преди време искаха регистрация в сайта им и ти даваше няква парола. В Новата сграда не знам дали е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Къде освен в мол-а продават неща на Сваровски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 В Lero-то, на втория етаж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 (edited) такам... историята е че имам една пратка от Щатите... с USPS на 8-ми минава митница в България.... Out of Foreign Customs, February 08, 2010, 1:08 pm, BULGARIA от тук нататък ми е мътно... звънях в София (на телефона за проследяване на пратки на БГ пощи) и ми се скараха, че звъня, защото съм от провинцията и трябва да си звъня на нашите пощи... това и ще направя, защото не тая надежди някой да ме уведоми, че пакетът ми е пристигнал... някой да има опит с USPS пратки... ^^ ? Edited February 10, 2010 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Някой случайно знае ли дали има нотариус в района около ПУ, че не ми се ходи чак до Съединение. такам... историята е че имам една пратка от Щатите... с USPS на 8-ми минава митница в България.... Out of Foreign Customs, February 08, 2010, 1:08 pm, BULGARIA от тук нататък ми е мътно... звънях в София (на телефона за проследяване на пратки на БГ пощи) и ми се скараха, че звъня, защото съм от провинцията и трябва да си звъня на нашите пощи... това и ще направя, защото не тая надежди някой да ме уведоми, че пакетът ми е пристигнал... някой да има опит с USPS пратки... ^^ ? Няма да те уведомят, да. Трябва да изчакаш да ти дойде известието в пощата и да ходиш да си я търсиш в районния клон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Някой случайно знае ли дали има нотариус в района около ПУ, че не ми се ходи чак до Съединение. На сточна гара има. Високата бяла сграда която е точно до прелеза. Забравих как и беше името. Входът е точно до светофара. На един от последните етажи се намира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 (edited) В Lero-то, на втория етаж. къде беше това чудо ( срещу хотел България? ) Edited February 10, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Срещу пицария "Годзила" на главната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 къде беше това чудо ( срещу хотел България? ) Не е срещу хотел "България", а идвайки от пощата вляво, на ъгъла преди "Калигула", до магазин "Адидас", ако не се лъжа. Влиза се в търговския център, оттам с асансьора и нагоре към Леро-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Не е срещу хотел "България", а идвайки от пощата вляво, на ъгъла преди "Калигула", до магазин "Адидас", ако не се лъжа. Влиза се в търговския център, оттам с асансьора и нагоре към Леро-то. Галче, магазина на първия етаж е Lero. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Галче, магазина на първия етаж е Lero. Вие за магазина ли говорихте? Аз мислих, че за ресторанта. Както и да е, надявам се да съм помогнала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Да попитам: Преди време купих уредба Сони от м-н Зора. Сега на 1та колона пищялката нещо май е сдала багажа, не знам как като винаги сври на не по-силно от 1/3. Дали ще ми е оправят или сменят, в гаранция е още?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 такам... историята е че имам една пратка от Щатите... с USPS на 8-ми минава митница в България.... Out of Foreign Customs, February 08, 2010, 1:08 pm, BULGARIA от тук нататък ми е мътно... звънях в София (на телефона за проследяване на пратки на БГ пощи) и ми се скараха, че звъня, защото съм от провинцията и трябва да си звъня на нашите пощи... това и ще направя, защото не тая надежди някой да ме уведоми, че пакетът ми е пристигнал... някой да има опит с USPS пратки... ^^ ? ОMG... докараха ми го на дадения адрес, който е накрая на града, като пича беше супер учтив и звъня 4 пъти да провери точното място... е това не го очаквах... :conf: +1 за български пощи... в шок съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 ОMG... докараха ми го на дадения адрес, който е накрая на града, като пича беше супер учтив и звъня 4 пъти да провери точното място... е това не го очаквах... :conf: +1 за български пощи... в шок съм На каква стойност беше, че е пропуснал митницата? Носят ги по принцип, но не са ми звъняли чак... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 На каква стойност беше, че е пропуснал митницата? Носят ги по принцип, но не са ми звъняли чак... PC захранване за 60$, като пича го беше писал подарък на стойност 5$ и го беше сложил в кутия от 1kw захранване, на която още стоеше стикера с цената от магазина (100$)... явно съм късметлия ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Да попитам: Преди време купих уредба Сони от м-н Зора. Сега на 1та колона пищялката нещо май е сдала багажа, не знам как като винаги сври на не по-силно от 1/3. Дали ще ми е оправят или сменят, в гаранция е още?! Едва ли - ще те изкарат тебе виновен. Ако е прекъснала изведнъж може да е някоя връзка и тогава няма да платиш, но ако е механична повреда ще те изкарат теб виновен... Ти все пак не се давай и настоявай до последно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 (edited) PC захранване за 60$, като пича го беше писал подарък на стойност 5$ и го беше сложил в кутия от 1kw захранване, на която още стоеше стикера с цената от магазина (100$)... явно съм късметлия ^^ от къде го пазари (ebay?) и колко ти бяха пътните ? Edited February 10, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 от къде го пазари (ebay?) и колко ти бяха пътните ? един приятел ми го прати без пари като подарък (от Dalas)... express mail... с такси и всичко му излезна 58$... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 +1 за български пощи... в шок съм Сигурен ли си, че са били от Български пощи? Някой чуждестранни пожещенски служби са вързани с куриерски услуги в България, заради малката надеждност на Български Пощи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Сигурен ли си, че са били от Български пощи? Някой чуждестранни пожещенски служби са вързани с куриерски услуги в България, заради малката надеждност на Български Пощи. абсолютно... питах го човека, защото и аз се учудих... факт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Наистина странно. По принцип за пратки по-големи от писмо носят известие да идеш до пощата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 USPS са към бг пощите и аз съм получавал с тях, но обикновено трябва да се разкарвам, може да зависи от локалната поща или сега заради снега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Хм, как мога да направя на мозила да се виждат последните сайтове в които съм бил,че направо се измъчих с другия вариант(да показва някви рандъм сайтове) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts