gado Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Тамън приключих с начукването на няколко пържолки, които смятам да хапна довечера и ми изникна следния въпрос. Тоя чук за месото има ли причина да е с две различни "шарки", освен някаква естетическа т.е просто да не са еднакви, или има и някаква по-полезна функция? Шницелът по принцип не се прави от кайма (както си мислим ние), та едрата шарка е за шницели (някои видове дори се порязват направо с ножа), дребната пък е за стекове и други по-финни пържолки като и за по-нежно месо (когато го изисква технологията)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Имаше ли някакво меню/опция да се види състоянието на батерията на лаптопа ? Дали е заминала или нещо такова? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Трябвт ми ръкавици като тези дето ползват в автомивките през зимата... Да са непромукаеми и да държат горе-долу топло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 (edited) Как мога да измеря колко от капацитета на Ni-MH батерия АА 2700mah е изразходван/колко остава? В идеалния случай търся вариант който показва оставащите mah, но и процент от общия капацитет върши работа (не ми трябва абсолютна точност) Edited February 4, 2010 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Как мога да измеря колко от капацитета на Ni-MH батерия АА 2700mah е изразходван/колко остава? В идеалния случай търся вариант който показва оставащите mah, но и процент от общия капацитет върши работа (не ми трябва абсолютна точност) С мултицет мисля,че може да се измери.В момента нямам под ръка,да ти кажа как точно ставаше... Моя въпрос е: Коя марка е по-добра,при избора на microSD карта памет-SanDisk,PQI,A-Data,Transcend? Търся си някаква 8гб,но се чудя на кой производител.Цените са горе долу едни и същи,но качеството какво е? Някакви впечатления от вашите карти (+/-). Ще се използва на PDA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Имам от първите 3 марки - и трите си работят нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 (edited) Имам проблеми с разпознаването на една навигаци от компютъра. В нас и в офиса ми съм с виста. Във нас го разпознава като removable disk в офиса не иска да го разпознае и ми иска драйвър а аз такъв нямам , някви идеи как да направя и в офиса да ми го разпознава като външен диск ? Навигация е Prestigio GEOVISION 450BT Тоя проблем го има с почти всичко на тоя лаптопа, да не би да трябва да се сложи някъв драйвър на лаптопа за да може да разпознава правилно външните дискове ? Лаптопа е ТОШИБА и е с виста ? Edited February 5, 2010 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Преди известно време взех една уж чисто нова флашка от форума. След 5-6 записа, флашката спря да се разпознава от компютъра и в най-добрия случай се получава грешка: Опитах доста пъти конект/дисконект и при единия от пътите уж се разпозна - веднага реших да я форматирам... Не стана, след края на формàта ми изписа: Опитах с FAT32, с NTFS, с програмки, уж специално за целта, на друг компютър - тц. Да я хвърлям ли или има някаква надежда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 (edited) Пробвай HDD Low Level Format Tool като е разпознае. Също може на друг комп, при мен един китайски ментак pqi правеше такива мизерии... Edited February 5, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Търся един колаж с кондоми panasonic с шило до тях и надпис "ideas for life". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Какво може да стане, ако продължа да натоварвам разтежение? В момента болката не е много силна и не ми пречи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Какво може да стане, ако продължа да натоварвам разтежение? В момента болката не е много силна и не ми пречи. Нямам представа какво може да стане, но горещо ти препоръчвам да се обърнеш към личния си лекар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 (edited) Съществува ли офлайн магазин (оказион), в който да мога да занеса бална рокля - обличана един път? Edited February 6, 2010 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 знаете ли хубав бижутерски магазин с много бижута и да са малко по разчупени смисъл да не са в стил "ще се женим" ето например какво съм избрал от он-лайн магазин http://www.shopping.bg/Krasivo-i-stilno-kolie-s-kristali-Swarovski-16117 http://www.shopping.bg/Nejno-i-stilno-kolie-s-kristali-Svarovski-11525 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Провери в Бижутерска къща UVEL. Може ли на Word 2003 година да се проверява отнякъде бройката на думите в текста? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 (edited) ... Може ли на Word 2003 година да се проверява отнякъде бройката на думите в текста? От менюто tools, след това избираш word count Edited February 7, 2010 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Склада на TCM преместен ли е? Или вече не съществува? Вчера отидох до митницата, да си търся евтини гири, ама йок... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Склада на TCM преместен ли е? Или вече не съществува? Вчера отидох до митницата, да си търся евтини гири, ама йок... Отдавна го няма там. Последния обект на КЕВ е в двора на Балкантекс в Кичука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 (edited) Как да напиша числото "13" с римски цифри , нещо не намирам бутоните XIII Благодаря Edited February 8, 2010 by transporterpld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 XIII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 (edited) Отдавна го няма там. Последния обект на КЕВ е в двора на Балкантекс в Кичука. Последния останал или последния открит? А всъщност, ако се сещате други места, от където мога да си намеря евтини гири, споделяйте! Edited February 7, 2010 by earache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 трябва ли да правя нещо специално, за да хвана wi-fi в 324-та стая в Нова Сграда на ПУ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 (edited) Как да обединя четири word-страници в една, като се получат четири квадранта с отделните страници ,но на една страница Edited February 8, 2010 by transporterpld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Как да обединя четири word-страници в една, като се получат четири квадранта с отделните страници ,но на една страница ами направи таблица 2Х2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Ако просто искаш да го напечаташ по този начин - става и от прозореца за принтиране -> Pages per sheet: 4 pages. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts