Killerincho Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Прозореца изобщо не е лош, ако говорим за 7-ца. За мене лично си е леко изхвърляне да ползваш Линукс за десктоп. В повечето случаи е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 имам дрешки, които няма да нося - къде мога да ги дам за децата (не за циганчетата) от някой дом. Някой да знае какво да ги правя? Не искам да ги изхвърлям цигани да ги вземат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 имам дрешки, които няма да нося - къде мога да ги дам за децата (не за циганчетата) от някой дом. Някой да знае какво да ги правя? Не искам да ги изхвърлям цигани да ги вземат. В дом няма да ги вземат дори да са изпрани и изгладени.Трябва да имат етикети с произход,състав и т.н и т.н за да ги вземат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 В дом няма да ги вземат дори да са изпрани и изгладени.Трябва да имат етикети с произход,състав и т.н и т.н за да ги вземат. Това е 100 процента вярно. Аз опитах да даря няколко чувала с плюшени играчки, но не ми разрешиха. Дай старите дрешки на ромчетата... Така и така им плащаш тока, водата, осигуровките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Каква дънна платка бихте ми препоръчали за процесор S754, DDR 1 памет, ай експрес е видео картата и къде мога да я намеря. От фирмата, която дойде да е смени каза, че не може да намери в наличност в момента. Интересно ми и друго - някаква програма ли има, където прави подбор на информацията от къде влизаш ?! Примерно в абв-то прогнозата за времето за различна от всеки град от който влизаш. Влизам от София, Пловдив, Варна и т.н. и ми дава прогнозата първо за този град. Дано ме разбрахте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 ... Дано ме разбрахте Ами не. Трябва да се научиш да се изразяваш ясно и грамотно, за да получиш също толкова ясен и грамотен отговор. Недостиг в запаса от понятия може да се компенсира с повече думи за обяснение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Каква дънна платка бихте ми препоръчали за процесор S754, DDR 1 памет, ай експрес е видео картата и къде мога да я намеря. От фирмата, която дойде да е смени каза, че не може да намери в наличност в момента. Трудна работа е да намери 754 сокет в момента. Нещо ако изпадне отнякъде втора ръка евентуално, можеби, едва ли не. За ново нема смисъл да говорим даже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Някаква идея как мога да подкарам на мойта щайга HD филми без да лагят на поразия ? Ram 768 mb CPU AMD Athlon 2200+ на 1,8 GHZ ии Видео в г*за Nvidia Gfroce MX 440 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Някаква идея как мога да подкарам на мойта щайга HD филми без да лагят на поразия ? Ram 768 mb CPU AMD Athlon 2200+ на 1,8 GHZ ии Видео в г*за Nvidia Gfroce MX 440 Най - добре ще е с mplayer. Под Windows пробвай с kmplayer. Ако лагва пробвай в конзола без никакви frontends. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) С нова видео карта.. Нещо от рода на 9600GT и да се пусне самия филм да се обработва от видеото.. Поне това е най-евтиния вариaнт според мен edit: @netrootbg с който и player да го пусне на тая щайга няма как да тръгне нещо над 480p ;o Edited January 31, 2010 by Evil_Hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 720 вървя добре,ама само 1 което е леко странно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) На моя морално-остарял Opteron 144 (и то OC до 2.4) 720p вървят на ръба през mplayer-a, честно казано направо не мога да повярвам че дори 1 ти върви на athlon 2200+ :X Edited January 31, 2010 by Evil_Hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Това не насече нито 1 път ,докато на 1 друг се забавя аудиото а на трети сече напълно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Има ли начин да пращам факс чрез компютъра? На БТК ADSL съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Има ли начин да пращам факс чрез компютъра? На БТК ADSL съм. Да. С факс модем. Интернета няма значение. Сканира се документа и се пуска през модема. От другата страна го получават като нормален факс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocunche Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 къде в пловдив чипират playstation2 и на каква цена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Някой скоро обикалял ли е да си търси офис? Че на мен ми трябват.. Тамън 2 броя, или 1 по-голям. Че в тези кутийки, в които сме в момента не се издържа! Я споделете как са нещата из града? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ами не. Трябва да се научиш да се изразяваш ясно и грамотно, за да получиш също толкова ясен и грамотен отговор. Недостиг в запаса от понятия може да се компенсира с повече думи за обяснение. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2652/192409530321140943021265031453qrZb8l85Q5hwVmdLUDOQ.BMP Ето за това заграденото питах. Ако влизаш примерно от видински интернет доставчик, ще ти излиза прогнозата за Видин, а не както при мен за Пловдив. Това някаква програма ли е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 http://www.picvalley...5hwVmdLUDOQ.BMP Ето за това заграденото питах. Ако влизаш примерно от видински интернет доставчик, ще ти излиза прогнозата за Видин, а не както при мен за Пловдив. Това някаква програма ли е ? Не. Просто те разпознава по IP-то и знае от кой град използваш интернет. Ако минеш през прокси за друг град, ще ти показва друга прогноза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Какво значат представките на имената на хората от Острова O' и Mc ? Пример - O'Hara, McDonald. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Случва се нещо странно и необяснимо за мен, когато свържа GSM-a с USB кабел към компютъра ,всичките папки (музика,снимки и тн.) стават на *.exe. Същото е и с флашката...Телефона е Nokia 6500s, а флашката е Kingston 1gb, ако има някакво значение...Та някой има ли идея от какво се получава това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 На някой да му се е случвало да открие дъфка в ключалката на входната си врата? Що за глупав номер е това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 (edited) Онзи ден реших да си кача новия IE 8 и преди малко установих, че падащото ми меню на adressbar-a запомня само последните 13 сайта, в които съм влизала и когато вляза в 14-тия ми изтрива най-стария, в който съм била. Искам да попитам дали може да се увеличи бройката на сайтовете, които се запаметяват, т.е. да стане както на стария експлорер-да си помни мнооого повече сайтове назад и да си ги скролвам? Мерси Edited February 1, 2010 by supertikva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Случва се нещо странно и необяснимо за мен, когато свържа GSM-a с USB кабел към компютъра ,всичките папки (музика,снимки и тн.) стават на *.exe. Същото е и с флашката...Телефона е Nokia 6500s, а флашката е Kingston 1gb, ако има някакво значение...Та някой има ли идея от какво се получава това? Имаш вирус. Ако погледнеш, ще видиш, че на всяка папка имаш *.rar, *.exe и *.scr файл. На всяка една папка в дяла на хард диска, който си отварял използвайки големите иконки в средата на MyComputer прозореца. Всичките файлове са точно по 642KB. До един. Но само с тяхното изтриване няма да стане, защото имаш вече поне 30-40 *.bat файла, които се дубликират щом изтриеш някой от тях. Също така ще забележиш, че в процесите ти има стартирани поне 4 *.bat файла. Имената са от сорта на "84jmfkdsl34mklmklvfll3442.bat". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 На този симпатяга чепика каква марка е? Много готин дизайн има > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts