RiMy_SuN Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Някой с перфектен английски дали би се отзовал, да му метна една препоръка за проверка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 (edited) АЗ! ........ Edited January 26, 2010 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 (edited) Интересува ме дали в Пловдив има услуга пращане на цветя по куриер? И какви са цените. Благодаря Edited January 27, 2010 by INCINERATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Имаше цяла тема по тоя въпрос - ползвай търсачката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Aко си изкарам ограничителна заповед срещу някой и той я наруши, полицията ще направи ли нещо по въпроса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Aко си изкарам ограничителна заповед срещу някой и той я наруши, полицията ще направи ли нещо по въпроса? Би трябвало, но няма да си мръднат пръста. Преди 2-3 дена имаше предамане на тази тема в сутрешният блок по БТВ.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Някаква идея от къде мога да изнамеря програмка,която директно взима звуците от звуковата карта.Че искам да си направя една песен от myspace на мп3-ка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Super mp3 recorder.. Драсни на скайп Кecko_Bg ще ти я пратя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Някой може ли да ми каже как най-лесно да стигна до Цигов Чарк от Пловдив, че утре ще пътувам и ми е пълна мъгла? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Някой може ли да ми каже как най-лесно да стигна до Цигов Чарк от Пловдив, че утре ще пътувам и ми е пълна мъгла? - Най-кратко: - Най-удобно: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Златен си, Пламене. Ще ти пиша на ЛС, ако можеш да дадеш повече инфо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Привет на всички, Искам да ви питам, от къде мога да изкарам сертификат за компютърно знание? Нещо като това, но като се досещате - сайтът не работи В частност ми трябва за PHP и MySQL (и всичко, което си върви с тези неща) Или някакъв курс? След завършването му да се получава нещо като диплома или... нещо да доказва знания. Не знам точно... Явно работодателите държат много на това и за това ми трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 (edited) 5.1 ми е полудяло - винаги си е било така. Когато стандартно работи картата всички канали си отговарят при проверка - преден десен, ляв, среда, задни ляв, десен + бас. Пусне ли се нещо бас-а въобще не играе. Пусне ли се ASIO4ALL плъгин-а за WinAmp задни ляв, десен и център, бас си разменят... т.е. трябва кабелите да им се разменят защото само така им подава парилния звук - но при проверка от софруера на картата си ги дава точно объркани като се разменят. Т.е. реалния звук е правилния, картата обаче не мисли така. Като се настрои по нея, звука който получава човек е предни ляв, десен, център, задни ляв, десен, но без бас-а. !??!?!?!?!?! Win7 x64 hi def audio е някакво. ________________ Няма, той директно дава звука или там каквото прави - без да го обработва, няма еквалайзери и т.н. Няма как да го пусна постоянно за вс. програми иначе нямаше да питам. Edited January 29, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Виж дали няма някаква настройка на този плъгин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 5.1 ми е полудяло - винаги си е било така. Когато стандартно работи картата всички канали си отговарят при проверка - преден десен, ляв, среда, задни ляв, десен + бас. Пусне ли се нещо бас-а въобще не играе. Пусне ли се ASIO4ALL плъгин-а за WinAmp задни ляв, десен и център, бас си разменят... т.е. трябва кабелите да им се разменят защото само така им подава парилния звук - но при проверка от софруера на картата си ги дава точно объркани като се разменят. Т.е. реалния звук е правилния, картата обаче не мисли така. Като се настрои по нея, звука който получава човек е предни ляв, десен, център, задни ляв, десен, но без бас-а. !??!?!?!?!?! Win7 x64 hi def audio е някакво. ________________ Няма, той директно дава звука или там каквото прави - без да го обработва, няма еквалайзери и т.н. Няма как да го пусна постоянно за вс. програми иначе нямаше да питам. А защо го използваш този плъгин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ами звука е много по-добър. Не съм музикант, не мога да го обясня, но всички което се пусне през този плъгин звучи идеално - несравнимо по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 До кога беше удължен срока за регистриране на предплатени карти ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Доколкото знам - докато ти изтече картата, т.е. максимум година май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Мисля, че беше до края на януари (спират ти изходящите разговори), след това ще ти блокират и входящите, но февруари все още ще може да си я отблокираш, само че това е за последно. Май беше така, в нета би трябвало да има информация за това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 На М-тел Surf пакетите за данни трябва ли да си изкарвам нова сим карта О_о? Не мога ли да прекрепя даден план към сегашния си СИМ? За тея пакети говоря http://mtel.bg/mc/pricebroadband.php? - може ли поне 1 от тях да си се прекрепи към настояща сим карта за разговори? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 А някой наскоро да си е сменял свидетелството за правоуправление, че моето изтича след месец и ми се ще да знам подробности предварително, а не да ме сюрпризират с нещо като отида там... За категория "В" - Медицинско само то джипи-то и очен, платена такса за подновяване и актуална снимка. За категория "С" - Медицинско, като минаваш през всички лекари, платена такса и актуална снимка. Наблягам за снимката защото декември подадох снимка правена януари и ме върнаха понеже не била актуална. както каза layri срокът е удължен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Привет на всички, Искам да ви питам, от къде мога да изкарам сертификат за компютърно знание? Нещо като това, но като се досещате - сайтът не работи В частност ми трябва за PHP и MySQL (и всичко, което си върви с тези неща) Или някакъв курс? След завършването му да се получава нещо като диплома или... нещо да доказва знания. Не знам точно... Явно работодателите държат много на това и за това ми трябва. http://www.brainbench.com е твоят сайт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Някаква идея от къде мога да си купя хубаво вишнево сладко ПС:Извинявам се ако не е за тая тема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Тази тема е широко отворена за всякакъв вид незначителни въпроси. Предполагам, че по пазарите (конкретно четвъртък пазара) може да се намери, а аз съм купувал точно вишнево от сергиите около Бачковския манастир. Надали ще се разкараш дотам за 2 буркана сладко, но принципно точно там има изключително разнообразие от всякакви видове сладко - почти какво се сетиш, го има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) Ей писна ми... с всеки нов релииз това Убунту става все по-нестабилно. И тук идва въпросът... ФрееБСД 8 или опенСусе 11.2 или да си стоя на гадният прозорец и да гледам мъглата навън? XD Edited January 31, 2010 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts