Overdrive Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 клиър цмос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Пичуи, как се оправяше това ? Не искам текстът да е ограден в цвят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 (edited) Пичуи, как се оправяше това ? Не искам текстът да е ограден в цвят. Control Panel -> System -> отиваш на Advanced таба -> в полето на Performance цъкаш Settings -> скролваш надолу и слагаш отметка на Use drop shadows for icon labels on the Desktop Edited January 18, 2010 by The AnGeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Ами това ми беше първата работа - откачих cd-rom у-вото и всичко по USB портовете. И пак същото. А и захранването все пак е 550W... На мен ми прилича на влошено охлаждане на процесора. Да си свалял/местил радиатора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Имам клипове с разширение .MOV, муви мейкъра посмъртно отказва да ги отвори. Искам само да ги поорежа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Имам клипове с разширение .MOV, муви мейкъра посмъртно отказва да ги отвори. Искам само да ги поорежа. Споко, просто movie maker-a се е поуплашил след последния клип, който ти пратих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 (edited) Sothbiss , често проблема е защото си разрешил "web content" на десктопа. Спри го и ще се оправи. Откъде и каква акумулаторна отверка да си взема но да може "спусъка" като се натиска по-силно да върти по-бързо и съответно ако го натисна по-слабо да върти по-бавно. Почти съм сигурен че в Практикер преди време съм виждал такава но днес там имаше само огромни винтоверти тип пистолет а аз търся нещо съвсем малко. Примерно нещо такова Edited January 18, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 (edited) Откъде и каква акумулаторна отверка да си взема но да може "спусъка" като се натиска по-силно да върти по-бързо и съответно ако го натисна по-слабо да върти по-бавно. Почти съм сигурен че в Практикер преди време съм виждал такава но днес там имаше само огромни винтоверти тип пистолет а аз търся нещо съвсем малко. Примерно нещо такова http://bg.bosch-pt.com/boptocs2-bg/Product.jsp?country=BG〈=bg&division=gw&ccat_id=101326&object_id=16844 Това чудо в комплект с 2 батерии, чанта (и мисля 24 бита) мога да ти го достава за 199лв. с включен ДДС и 3 години гаранция (след регистрация по Интернет). Макита също имат много яки неща, ама са по-скъпи... P.S. Сега като се замисля, не знам дали това не беше нарушение на правилата Edited January 19, 2010 by 3dfx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 ... дали това не беше нарушение на правилата Това нестандартен въпрос ли беше? Отговарям - не, стига да не пренесете за постоянно алъш-вериша от търговската секция - тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 имам няколко аудио диска , кой е най-лесният начин тия дискове да ги кача на харда ми и песните да са мп3 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 (edited) Имам клипове с разширение .MOV, муви мейкъра посмъртно отказва да ги отвори. Искам само да ги поорежа. Virtual dub нистаа ли? За аудио дискове ползвам EAC (Exact Audio Copy) Edited January 19, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 имам няколко аудио диска , кой е най-лесният начин тия дискове да ги кача на харда ми и песните да са мп3 ? eazy cd extractor (сайт) - официално неофициално - знаеш къде да го намериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Къде е новият адрес на ветеринарната клиника "Провет"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 (edited) Има линякаква подобна на Хановете, Империя и др. игра, само, че да е на тематика космос, а не Средновековие? Само Bulfleet ли е? Edited January 20, 2010 by XMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Bulfleet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Препоръка: не я започвай! В свободното си време, през ден - да ; като сериозен играч - НИКОГА!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Препоръка: не я започвай! В свободното си време, през ден - да ; като сериозен играч - НИКОГА!!! :lol: Спомени, спомени. То нямаше такова положение "през ден". Щото мощно те източват. Сега в тази erepublik се правят няколко неща и можеш да влизаш за по 1-2 мин - много малко време отнемала... Е иди ги разбери Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 (edited) Как стои въпросът с валидността на паспортите и пътуване до Турция. Примерно искам да отида организирано с група на екскурзия за 3 - 4 дни, обаче паспортът ми изтича 2 седмици след датата, на която ще се връщам - ще има ли проблеми по границите? Да. По принцип искат валидност 6 месеца след датата на заминаването. Е точно това е въпросът Кой го иска така - служителите в туристическата агенция ли, някой така си е въобразил, на границата ли, в официални докумети ли пише, че паспортът ти е валиден с 6 месеца по рано отколкото е изписано на него, или просто ей така за презастраховане - нищо че аз отскачям за няколко дни и пак обратно? Edited January 20, 2010 by sheep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Как стои въпросът с валидността на паспортите и пътуване до Турция. Примерно искам да отида организирано с група на екскурзия за 3 - 4 дни, обаче паспортът ми изтича 2 седмици след датата, на която ще се връщам - ще има ли проблеми по границите? Да. По принцип искат валидност 6 месеца след датата на заминаването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Как стои въпросът с валидността на паспортите и пътуване до Турция. Примерно искам да отида организирано с група на екскурзия за 3 - 4 дни, обаче паспортът ми изтича 2 седмици след датата, на която ще се връщам - ще има ли проблеми по границите? Е точно това е въпросът Кой го иска така - служителите в туристическата агенция ли, някой така си е въобразил, на границата ли, в официални докумети ли пише, че паспортът ти е валиден с 6 месеца по рано отколкото е изписано на него, или просто ей така за презастраховане - нищо че аз отскачям за няколко дни и пак обратно? http://www.mfa.bg/bg/index.php?option=com_content&task=view&id=13896&Itemid=388 Тук нищо не пише за тази валидност. По принцип и аз го знам това за 6-те месеца. Най - добре е да звъннеш в МВнР или още по - добре в някое от посолствата в Турция и да ги попиташ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Значи искам да попитам: На кола със Софийски номер могат ли да се плащат всички неща(глоби, актове, данъци и прочие) в КАТ Пловдив. Или за всяко нещо трябва да се търчи до КАТ софия ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Има линякаква подобна на Хановете, Империя и др. игра, само, че да е на тематика космос, а не Средновековие? Само Bulfleet ли е? nemexia.bg е добра.Аз бях зарибил,но зарибих прекалено много и я оставих Кажете ми някой хубав outlet с богат избор анцузи,защото днес ходих на майната си до Метро за един адидас,който се оказа,че е свършил ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 (edited) Значи искам да попитам: На кола със Софийски номер могат ли да се плащат всички неща(глоби, актове, данъци и прочие) в КАТ Пловдив. Или за всяко нещо трябва да се търчи до КАТ софия ? актовете и наказателните постановления са по постоянен адрес на водача. пътния данък е според регистрацията на собственика. едит: естествено, че си прав, овърмане. Edited January 21, 2010 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 актовете и наказателните постановления са по постоянен адрес на водача. пътния данък е според регистрацията на собственика. а защо да не се плащат онлайн? с всяка банка... просто трябва да преведеш парите по правилната сметка на управлението към което те водят... данъка - по правилната сметка на съответната ТД... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Кажете ми някой хубав outlet с богат избор анцузи,защото днес ходих на майната си до Метро за един адидас,който се оказа,че е свършил ;( на коматевско шосе има нов outlet на пума и адидас от дясната страна в посока коматево Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts