UzITo Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Може ли да се възвърнат изтрити снимки от карта памет на телефон ? Телефона е нокиа е52 , oперационна система Symbian v9.3 , картата е микро сд 2 гб . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Към кой потребител мога да се обърна за един лекичък style.css въпрос ? С какво се стига до бившата "ДАЯНА" на Околовръстното ? ....някаква идея освен Такси ? С лична кола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Може ли да се възвърнат изтрити снимки от карта памет на телефон ? Телефона е нокиа е52 , oперационна система Symbian v9.3 , картата е микро сд 2 гб . Може. С всяка програма за възстановяване на информация. Трябва само да свържеш картата към компютъра като устройство, а не като телефон. За целта може да използваш Card Reader или да свържеш телефона в режим Data Transfer или нещо от сорта. Забравил съм как беше. Аз използвам R-Studio за възстановяване на файлове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Така, освен че ми трябва някой средно компетентен с css-a , вече ме интересува до колко кг е безплатният багаж за пренасяне във самолета. Колко кг трябва да е ръчният също ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 И общото между css и багажа в самолетите е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 И общото между css и багажа в самолетите е? Няма общо ... просто 2рото запитване изникна преди малко . Първото е по-спешно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Така, освен че ми трябва някой средно компетентен с css-a , вече ме интересува до колко кг е безплатният багаж за пренасяне във самолета. Колко кг трябва да е ръчният също ? Зависи за къде пътуваш. Позволените килограми варират от превозвач, на превозвач. По принцип е един куфар около 20-25кг за багаж и една чанта ръчен, като лаптоп-а не се брои към тая чанта. Чанта за лаптоп, дамска чанта са отделно. За през-океански полети, лимита са 2 куфара по 20-25кг. За САЩ важаха правилата за през-океанските полети, но след тия опити за атентати, не е позволен никакъв ръчен багаж и може да носиш само един куфар до 20-25кг в зависимост от превозвача. На страницата на компанията пише какви са им изискванията. На билета също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Първото е по-спешно Задай най-сетне конкретен въпрос пък някой може да помогне... поне 5ма сме във форума програмистите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Кой тогава би ми съдействал да направим една простичка страница на CSS по мой дизайн и идея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 (edited) Начи въпроса ми е следния. Имам завършен 99.9% сайт, оправил съм го да изглежда по един и същи начин и на мозила и на IE и т.н . обаче има само един проблем. Имам текстови линк , който като го цъкна излиза поп ъп прозорец 400x500. При мозилата всичко е ок - излиза си нормално , но при IE ми иска разрешение за blocked content . Ако цъкна no , ми отваря pop up-a на цял екран , ако цъкна yes и разреша ползването на блокираният обект си ми го изкарва нормално като при мозилата . Мисълта ми е , как да направя така , че да не се отваря поп ъпа докато не бъде разрешен blocked content-a ? ПП. Не е спам , на линка пише "Карта" , а поп ъп-а картата . И се извинявам за css-a , исках да кажа javascript , ама понеже вече 3ти час фиксвам css-a и само css ми се върти в главата ППП. Това е скрипта в head-a <script TYPE="text/javascript"> <!-- function popup(mylink, windowname) { if (! window.focus)return true; var href; if (typeof(mylink) == 'string') href=mylink; else href=mylink.href; window.open(href, windowname, 'width=400,height=500,left=195.5,top=450,scrollbars=yes'); return false; } //--> </SCRIPT> а така е маркиран линка <li><A HREF="map.html" onClick="return popup(this, 'map')">Карта</A></li> Edited January 7, 2010 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 От цялата сложнотия дето си изписал остави това: <script type="text/javascript"> function popup(href, windowname) { window.open(href, windowname, 'width=400,height=500,left=195,top=450,scrollbars=yes'); return false; } </SCRIPT> ..... <li><A HREF="map.html" onClick="return popup(this.href, 'map')">Карта</A></li> И това 195.5 откъде ти дойде на акъла? След като си задал размери не виждам защо ще се разпъва на цял екран. Я виж това дали оправя работата или трябва да го тествам тук първо че сега пиша наизуст Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 И това 195.5 откъде ти дойде на акъла? Ми дойде ми , аз съм самоук виртуоз Я виж това дали оправя работата или трябва да го тествам тук първо че сега пиша наизуст Пак същата хава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 http://www.instantpopover.com/JavascriptSource.js Виж тези ще свършат ли работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 (edited) http://www.instantpopover.com/JavascriptSource.js Виж тези ще свършат ли работа Свърших си работата сам, просто реших да го направя по трудния начин, но за сметка на това - сигурен. Изброих всички атрибути със прилежащите им стойности (макар че се усетих че проблема идва от това че не е дефиниран "resizable" , ама реших да играя на сигурно и да изброя всичко) и да офъкам малко линка, и работата стана. Сега кода изглежда така (ако някой за вбъдеще се сблъска със същият проблем) : <script language="javascript"> function popUp(URL) { URL = URL.toString(); day = new Date(); id = day.getTime(); window.open(URL, id , 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=0,width=40 0,height=500,left =195,top=450'); } </script> ----------------- <li><A HREF="java script:popUp('map.html')">Карта</A></li> Невольооо ... ПП. Заради уместната корекция на "195.5" - получаваш бира като се върна в Пловдив или дърпане с въже в (рамките на града)на Тойотата като закъсаш някой ден - по избор Edited January 8, 2010 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Грубо но щом работи. Ето ти го леееко пооправено: <script language="javascript"> function popUp(URL) { window.open(URL, "mypopup" + (new Date().getTime()), 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=0,width=40 0,height=500,left =195,top=450'); } </script> Това URL.toString() ми се струва абсолютно излишно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Може ли да се възвърнат изтрити снимки от карта памет на телефон ? Телефона е нокиа е52 , oперационна система Symbian v9.3 , картата е микро сд 2 гб . http://www.zamunda.net/details.php?id=204103&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 (edited) Как по химичен път мога да превърна парчета плат в каша? Edited January 8, 2010 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Как по химичен път мога да превърна парчета плат в каша? ква ти е идеята ?!? иначе с киселина, ще ги направиш дро(п)б :> ако идеята ти е да ги втечниш и след това отново да преминат в твърда фаза .... мисля че не е възможно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 ква ти е идеята ?!? иначе с киселина, ще ги направиш дро(п)б :> ако идеята ти е да ги втечниш и след това отново да преминат в твърда фаза .... мисля че не е възможно. Идеята е да мога да ги изсуша след това в определена форма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 http://www.zamunda.net/details.php?id=204103&hit=1 Намери изтритите снимки , но като ги избера дава No Preview Available . Свалям ги на пц и пак това изписва . Освен да се е записало нещо друго върху тях или проблема е другаде ? Вчера изтрих едни снимки и тази програма ги намери и се свалят а предишните неискат . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Идеята е да мога да ги изсуша след това в определена форма .. за съжаление не мога да ти помогна. има специалности "текстилна химия и технологи" в ВХТИ, има и текстилна техника в ТУ ... тези хора могат да ти дадат някакъв изчерпателен отговор на въпроса. ако са влакна те се тъчат (или както се пише там) и след това се шият, не се "леят". разни гуми, полимери и други ... може и да се леят. наистина незнам, налучквам в момента. успех ти желая !!! Намери изтритите снимки , но като ги избера дава No Preview Available . Свалям ги на пц и пак това изписва . Освен да се е записало нещо друго върху тях или проблема е другаде ? Вчера изтрих едни снимки и тази програма ги намери и се свалят а предишните неискат . ако си записвал нещо след изтриването им, е много вероятно да си записал информация върху тях ... и след възстановяването те вече не са снимки ... а са някакви файлове със старото име и разширение, но носещи само част от стара графична информация и новата презаписана отгоре. успех !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 С какво мога да отворя файл с разширение .X16? Гугъл не ми помогна особено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 някой пазарувал ли е от dealerxtreme.com ? всичко наред ли е с доставките и може ли да се пазарува без притеснение ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Да. Останал съм с впечетлението, че Dreamer редовно си пазарува от там. Самоче ще ти налагат митнически такси и трябва да се разхождаш до София за всяка доставка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 До София ? Как така до София няма ли да мога да си ги взема работите от Пловдив ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts