earache Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Място: която и да е оптика. Цени: две стъкла - 20лв.; антирефлексно покритие - 20лв.; рамки - 40-50лв. т.е. 80-90лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Някой да е виждал някъде плюшен самолет ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Значи имам един по-сериозен въпрос. Искат да ме назначат на една работа, на някаква чуждестранна фирма, да отразявам мачове за букмейкъри. И искат да им кажа от кой район мога да го правя и да им изпратя сканирана личната си карта. ( ) Така... доколкото знам има закон за защита на личните данни, не съм го чел, но мисля че никой работодател няма право да ми иска личните данни. Още повече, че тия не са от тука и знам ли ги дали няма да злоупотребят нещо. Аз по-късно днес ще говоря с човека по въпроса, защото не е на разположение в момента, но бих бил благодарен, ако ми се дадат някакви разяснения и съвети относно проблема. Няма как да се изготви трудов договор без да имат ЕГН, номер на лична карта и прочее. То тези ги има и в трудовата ти книжка ако имаш такава. Виж обаче тези които си описал това по интернет как ще стане и за какво им е не знам. Място: която и да е оптика.Цени: две стъкла - 20лв.; антирефлексно покритие - 20лв.; рамки - 40-50лв. т.е. 80-90лв. Има и малко по-хубави стъкла с повече защити и ако не се бъркам преди няколко години един приятел даде около 90лв на стъкло отделно рамките. Някакви самопочистващи се стъкла ужким... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Абе не държа да се почистват сами, но държа да ми пазят очите, че с тая ми работа зимно време ми се събират поне 15 часа на ден пред монитор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 (edited) Пешо, мога да ти препоръчам оптиката на ул. "Сан Стефано" 91. То се води Очен център (нещо подобно). Добре работят и имат хубави рамки. Майка ми има оттам 2 или 3 чифта очила. Намира се срещу Военна болница в уличката (зад будката за вестници, като отляво ти остава магазин Капри). Edited December 24, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Абе тъпия last.fm не знам кво му става, ама с квито и таг едитори да се пробвам, не мое да разбере как се пишат някои неща... сичко е написано правилно и пак продължава да ги праска по първоначалния там идиотски начин... идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Още един скробъл-маниак! Пиши на съпорта, де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 (edited) Къде в Пловдив продават джанти Децент?За чисто нови говорим. Също ме интересува има ли някво представителство на часовниците Ориент?Търсих в нета ама не излиза представител.Или магазин в който със сигурност могат да ми доставят точно от тази марка, точен модел. Edited December 25, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Къде в Пловдив продават джанти Децент?За чисто нови говорим. Също ме интересува има ли някво представителство на часовниците Ориент?Търсих в нета ама не излиза представител.Или магазин в който със сигурност могат да ми доставят точно от тази марка, точен модел. Ориент продават в един магазин почти срещу енергото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Ориент продават в един магазин почти срещу енергото. То и в Асто до нас има Ориент ама само няколко модела.Това което искам го няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 То и в Асто до нас има Ориент ама само няколко модела.Това което искам го няма. Аз бях търсил представител и като магазин в Пловдив ми излезе този, за който ти казвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Аз бях търсил представител и като магазин в Пловдив ми излезе този, за който ти казвам. Къде е този точно?Някакъв адрес или ориентир? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Къде в Пловдив продават джанти Децент?За чисто нови говорим. Също ме интересува има ли някво представителство на часовниците Ориент?Търсих в нета ама не излиза представител.Или магазин в който със сигурност могат да ми доставят точно от тази марка, точен модел. Motoexpert за Dezent. Ориентирай се по каталозите в сайта и едва тогава иди примерно на пещерско шосе да ги видиш, но в никакъв случай на В. Левски, че там нямат нищичко изложено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Motoexpert за Dezent. Ориентирай се по каталозите в сайта и едва тогава иди примерно на пещерско шосе да ги видиш, но в никакъв случай на В. Левски, че там нямат нищичко изложено. Благодаря ти много.Аз модела съм го харесал въпроса е да проуча цената, понеже мога да ги поръчам и онлайн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 То и в Асто до нас има Ориент ама само няколко модела.Това което искам го няма. АСТО са ми близки приятели. Но не са представители на ОРИЕНТ. ОРИЕНТ има в Джулиани, там вероятно може и да заръчаш модел. Ама ще да почакаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Къде в Пловдив продават джанти Децент?За чисто нови говорим. Там откъдето си взех моите зад кино Фламинго май имат и такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 (edited) Някой знае ли магазин за падове, в който има повече от 2 - 3 между които може да се избира? П.П. Тея на Razer по 70 лв. не ми вършат работа, до 20 лв. си търся нещо. П.П. 2) 1111 поста :D Edited December 26, 2009 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Сещате ли се за кафе от типа на "Бохеми", около Форума и Санито? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Сещате ли се за кафе от типа на "Бохеми", около Форума и Санито? Darkside Bar е подобно. Има и интернет. Другият вариант в самите Форум и Сани. В Сани обаче е във втората сграда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Къде да пипна ,за да променя настройките ,когато добавям нов файл в папка,той да не остава най-отгоре в папката , а да се подрежда по азбучен ред ? При Виста... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Някакви изроди са блокирали стълбището с няк'ви боклуци в чували... Тая работа за Пожарната ли е, или за Гражданска защита? Или просто 166? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 (edited) 112, пък те да се оправят. И без това, на който и да звъннеш е малко вероятно нещо да направят Edited December 27, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Препоръчаха ми очна клиника, която се намира някъде в уличките срещу Военна Болница. Някой има ли представа как се казва и какъв й е точния адрес? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 (edited) Мога да ти препоръчам оптиката на ул. "Сан Стефано" 91. То се води Очен център (нещо подобно). Добре работят и имат хубави рамки. Майка ми има оттам 2 или 3 чифта очила. Намира се срещу Военна болница в уличката (зад будката за вестници, като отляво ти остава магазин Капри). Edited December 27, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Някакви изроди са блокирали стълбището с няк'ви боклуци в чували... Тая работа за Пожарната ли е, или за Гражданска защита? Или просто 166? Първо провери на кой са и какво е това. Би трябвало да си ги почистят и може да са ги оставили временно до утре там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts