simbata Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Проблема не са колелцата, ще направят по-големи ако трябва, проблема е че ще трябват много мощни двигатели са да се движи с това нещо, пъти по-мощни от сегашните... Колецата са най-малкия проблем Представете си колко гориво ще смуче това ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Абе да питам и аз една простотия - казвали са ми, че някои можели да си палят пръднята. Верно ли е че пръднята гори? Казвали са ми, че някъв си сложил запалена запалка до гъза и като пръднал, направил голям пламък, малко ми се вида измишлйотина, ама все пак да питам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Абе да питам и аз една простотия - казвали са ми, че някои можели да си палят пръднята. Верно ли е че пръднята гори? Казвали са ми, че някъв си сложил запалена запалка до гъза и като пръднал, направил голям пламък, малко ми се вида измишлйотина, ама все пак да питам Абсолютно вярно, виждал съм не един път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Аве честно казано аз не съм виждал, ама теоретично май е възможно, щото в пръднята има сяра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Аве честно казано аз не съм виждал, ама теоретично май е възможно, щото в пръднята има сяра... По-скоро е нещо като газ метан. Че сярата до колкото си спомням е леко твърдо агрегатна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 M не. Сяра си е. По-точно серен диоксид или серен оксид беше. Не помня точно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 (edited) Възможмо си е.Даже имаше някъде една картинка.Една мацка се беше надупила и й запалиха пръднята....все пак това си е газ. Edited November 7, 2005 by tankis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 M не. Сяра си е. По-точно серен диоксид или серен оксид беше. Не помня точно. Серен, сран - нещо такова ще да е Моят въпрос е - Какво казва бабката, докато чупи GSM-а, от рекламата на Глобул (накрая). Никога неуспявам да го чуя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 Баклава.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 (edited) Аха. Баклава казва. Та понеже стана дума за тази реклама, искам и да попитам какъв gsm разбива бабата. Че всеки път като го гледам и ми се струва че е Сони Ериксон Т105 (този с който съм аз) и започвам веднага да изпадам в шок. :allien Edited November 8, 2005 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 И на мен ми изглежда на такъв! Пази се! Въпросът ми е: какво е турникет? Мързи ме да търся в google ( ) и не е спешно. Знам само че е нещо свързано с мезицината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 И на мен ми изглежда на такъв! Пази се!Въпросът ми е: какво е турникет? Мързи ме да търся в google ( ) и не е спешно. Знам само че е нещо свързано с мезицината. Май стара пушка или оръдие беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Турникетът е едно пособие,което се използва за кръвоспиране.Сети се за маркуча,който ти връзват на ръката като ти взимат кръв-турникетът върши подобна работа,но не изглежда така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Турникетът е едно пособие,което се използва за кръвоспиране.Сети се за маркуча,който ти връзват на ръката като ти взимат кръв-турникетът върши подобна работа,но не изглежда така Турникетът сърши същата работа, като маркуча, само че не е маркуч а просто един плосък ластик... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Аха. Баклава казва. Та понеже стана дума за тази реклама, искам и да попитам какъв gsm разбива бабата. Че всеки път като го гледам и ми се струва че е Сони Ериксон Т105 (този с който съм аз) и започвам веднага да изпадам в шок. :allien Може да бъркам ама на мен ми се струва Сони ериксон - "К300" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Турникетът е една песен на Еванесънс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 (edited) То има и такава песен на Мерилин Менсън Двете песни нямат нищо общо но и двете са добри Защо Legop4o е MechWarrior, а аз съм просто майстор Edited November 8, 2005 by VEDi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 (edited) Защо Legop4o е MechWarrior, а аз съм просто майстор Ами обади се на някой модератор и той ще ти го смени... Аз навремето май на нетруут досаждах Edited November 8, 2005 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michel_Dahmer Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Някой ще ме упъти ли до стриптийз клуб в Пловдив (оставяте ме с впечатлението че такъв няма ) или да отварям тема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 (edited) Еми толкова ли е трудно? Поръчваш си такси, казваш му: "Карай към Плейбой бара в Тракия" и си готов. Друг стриптийз бар има и точно от другата страна на дискотека Палмите и не се плаща за вход. Но забравих как му беше името сега, мисля че парадайс. Доколкото си спомням май нямаше чалга, поне за 3-те минути престой там. Понеже като влезнах и миришеше на мазнина, пот и беше задушно. А бе направо изтрезнях. Edited November 9, 2005 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michel_Dahmer Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Вярвам че си повече от запознат със средностатистическите стандарти.Да даваш пари за такси когато можеш да изпозваш автобус си е чисто пилеене на пари.Мерси все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Може да е малко тъп въпроса, ама....магнити влияят ли на TFT монитори? Според мен не, ама все пак да питам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 v 2 4asa prez no6ta 6ti e malko trudno da polzva6 avtobus ama kakto i da e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 (edited) Вярвам че си повече от запознат със средностатистическите стандарти.Да даваш пари за такси когато можеш да изпозваш автобус си е чисто пилеене на пари.Мерси все пак. Ами все пак отиваш в плейбой бар, а ти свидят 2-3лв. Т'ва не го чаткам. Второ, таксито не е пилеене на пари, а начин за бързо предвижване. Edited November 10, 2005 by Mr_Vain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Може да е малко тъп въпроса, ама....магнити влияят ли на TFT монитори? Според мен не, ама все пак да питам... Ами що да е тъп, то точно тука се питат такива въпроси Ами вземи един магнит и пробвай. На моя обикновен монитор, му влияе много магнита, един път се появи едно цветно петно, като му лепнах един мощен магнит, ама след няколко дена се оправи. А ако съдя по екрана на ГСМ-а, като му залепям магнит, май нищо нестава, мисля, че няма никво влияние магнита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts