Ghetto_Freak Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Здравейте. Бих желал да помоля някой фотограф любител да направи малко снимки на центъра. Онзи ден минавах от там(става дума за тъмната главна след Джумаята) и видях, че са сложили едни много интересни светещи пръчки, който светят една след друга и това много ми хареса. Та идеята ми е ако на някой му се занимава и има добър апарат и добро око ако може да направи една две снимки за десктоп. Ще съм щастлив да си го ползвам за коледните празници. И в този ред на мисли искам да благодаря на човека който е заснел снимката на главната още в началото. Преди година мисля, че попаднах на нея, много е добра. И отново да кажа, че ще съм много щастлив ако някой направи тази моя идея. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Някой може ли да ми намери карта на The Internet Backbone. И да не е някакъв сгънат граф, а да е наложен върху световната карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 няма връзка, ама е много яко: ето ти тук някакви такива, но за северна америка: http://www.nthelp.com/maps.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Някой дали е виждал тази преса в магазинната мрежа ? http://get.bg/catalog/product_info.php?man...oducts_id=20215 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Някой да може да ми каже от къде да си купя ароматизатор тип "елхичка" и игличка за помпене на топка? Или поне в какви типове магазини да ги търся Благодаря ви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 aromatizatorite gi diri v benzinostanciite a igli4ka az sam si zimal ot sporten magazin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Какво крещят феновете в Англия преди вратаря да ритне топката. Нали в България, като се засили и викат "ОООО Яж х♚й". Какво викат в Англия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ако някой от САЩ по някакви обстоятелства ми преведе към сметката през пейпал около 2-3000 долара , доказуемо ли е после че ги е превел и мога ли да бъда съден ако случайно се изгубят тея пари ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Къде в Пловдив продават Converse? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ако някой от САЩ по някакви обстоятелства ми преведе към сметката през пейпал около 2-3000 долара , доказуемо ли е после че ги е превел и мога ли да бъда съден ако случайно се изгубят тея пари ? Ами нали в сайта има статистика и логове на това кой, кога колко и на/от кой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Къде в Пловдив продават Converse? в ратони на опълченска провери ли ? също може да провериш и на ъгала н.геров и май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 (edited) в ратони на опълченска провери ли ?също може да провериш и на ъгала н.геров и май. Не съм проверявала никъде. Не съм обикаляла пловдивски магазини от години, а имам една свободна събота за мотаене из града, която трябва да съчетая с намирането на буйки, затова и питам. Edited December 4, 2009 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Не съм проверявала никъде. Не съм обикаляла пловдивски магазини от години, а имам една свободна събота за мотаене из града, която трябва да съчетая с намирането на буйки, затова и питам. В началото на Пещерско шосе има едно магазинче.Идваш от гладстон,пресичаш В.Априлов вървиш още малко и ще го видиш.Пада се от лявата страна. Тоя глас в рекламните паузи на Радио 1 Рок на Джоко Росич ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Мисля, че и по Гладстон имаше един, не е само на Converse, но има разни модели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 в пловдив Converse има .. на пресечката като се качваш от Гладстон към Центъра покрай тунела, на Отец Паисий в началото към Пощата, мисля че и по центъра има магазини и долу пресечката преди Пешеходния мост ... обаче в последно време .. са големи боклуци всички .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Тоя глас в рекламните паузи на Радио 1 Рок на Джоко Росич ли е? Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Имаше една тема на Runner за офис стол. Изтрита ли е, че не мога да е намеря? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Интересува ме знамето на картинката по-долу кое е? Отначало мислех, че е самарското, защото има икона на него, но пък цветовете не съответстват. Картината се казва Свободна България, има в гугъл повече картинки, ако не е ясно от тази. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 (edited) Ако някой от САЩ по някакви обстоятелства ми преведе към сметката през пейпал около 2-3000 долара , доказуемо ли е после че ги е превел и мога ли да бъда съден ако случайно се изгубят тея пари ? Доказуемо е, че ги е превел, но няма как да те съдят, при положение, че ти нямаш нищо общо. Все едно някой да ти пъхне в джоба 200 лева и да дойде някой да те съди. @Vetim: Не е изтрита темата. Просто не е на Runner. ето я. Edited December 5, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Доказуемо е, че ги е превел, но няма как да те съдят, при положение, че ти нямаш нищо общо. Все едно някой да ти пъхне в джоба 200 лева и да дойде някой да те съди. тц. не е едно и също. ако някой ти пъхне чужди (не негови) 200 лева в джоба, и ти задържиш 100 за себе си, а другите сто ги предадеш на някой трети - тогава ще те осъдят и ще ти плющят ушите (и бузите, ама другите) в панделата... pazu пита за изтърканата вече врътка - дай да ти преведем на теб едни 3000 долара, ти задръж 25% от тях, другите ние ще ти кажем къде да преведеш. Детайлите са различни - от "ето ти данните на картата "ми" - изтегли от нея 3000, плати ми една стока от един търговец с 2500, останалите 500 си ги задръж за услугата" до каквато дебела лъжа ти хрумне. Накрая обикновено посредника връща едни 3000 пари, дето няма и бере ядове със съдебната система, а възложителя си пече гъза на Кайманите с 2500 в сметката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 (edited) Както каза колегата по-горе, вече изтъркана врътка.Това е системата за т.н. "мулета". Ползваше се предимно в УСА, защото в няколко щата имаха... нещо като бъг в бановата политика на някой банки, но това е др. тема Идеята е, че по е-мейл някой ти праща писмо с което ти казва обикновенно, че търси сътрудници за твоята държава, защото не знае езика, мързи го да пътува и т.н. Пращат ти определена сума ( обикновенно няколко хиляди $ ), като ти задържаш някакъв % ( нечовешко голям за тази работа ), а с останалата сума уж плащаш или превеждаш някъде. Имаше една тема на Runner за офис стол. Изтрита ли е, че не мога да е намеря? Да не става дума за тази Някой да знае къде продават неща на Puma, освен този на главната където е близо до джомаята? Edited December 5, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Някой да знае къде продават неща на Puma, освен този на главната където е близо до джомаята? И в мола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 (edited) Интересува ме знамето на картинката по-долу кое е? Отначало мислех, че е самарското, защото има икона на него, но пък цветовете не съответстват. Картината се казва Свободна България, има в гугъл повече картинки, ако не е ясно от тази. Цветовете са бяло, зелено, червено. На знамето няма икона, колега, а Георгиевски кръст(прототип на нашия "За храброст"). Знамето си е българско, било е замислено като бойно знаме, но не се е наложило(разбирай - не са го одобрили). Ред.: Няма да намериш картината цветна, защото по оригинал е литография. Edited December 5, 2009 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Цветовете са бяло, зелено, червено. На знамето няма икона, колега, а Георгиевски кръст(прототип на нашия "За храброст"). Знамето си е българско, било е замислено като бойно знаме, но не се е наложило(разбирай - не са го одобрили). Ред.: Няма да намериш картината цветна, защото по оригинал е литография. Ясно. Благодаря ти за информацията. Въпреки че вътре в кръста ми се вижда, че има нещо като двама с ореол на главата, ама може и да се бъркам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts