w00x Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Да. 10лв на час запис. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 (edited) Мога ли да направя IE да ми рефрешва автоматично? Да рефрешва какво? Конкретна страница или по принцип? Защото на теория може ако е избрана дадена страница и тя се отвори в някой frame да се опреснява на всеки Х секунди от някой скрипт в основната страница. Ама може и да не стане че има упорити сайтове и отказват да се отварят във фреймове. Edited November 13, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Мога ли да направя IE да ми рефрешва автоматично? За него не знам, но ако имаш като вариант да използваш ФФ, за него има добавка за тази работа - ReloadEvery На opera пък си е вградено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 На opera пък си е вградено Ся кво да почваме спора кой браузър е по-убав ли? Малко като Линукс - Вин. Да много неща ги има в операта вградени без да пита. Затова съм на ФФ. Щото слагам каквото ми трябва на мен и ползвам. Не е като да ми липсва нещо или пък да има допълнителни неща дето никога няма да ползвам ( като това с командите от движенията на мишката), Пък то може да се почне и с това колко неща могат да се добавят към ФФ и да се разшири, пък операта си кара с квото и е сложено и толкоз. И не не ми казвай че и тя има добавки, щото като ги гледам колко и какви са, повечето са някви безсмислени и никога няма да ми потрябват. Докато не си оправят търсенето на текст и вграждането на flashget в браузъра - Опера не я признавам за по-добра от ФФ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 (edited) Откъде да си купя някой евтин балатум?Ще го слагам на подпокривното помещение,така че ме устройва и най-евтиния вариант Edited November 15, 2009 by edeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 в баумакс няма ли? Бойко Борисов кога махна катинарчето,ако някой има спомен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Де е балтаум, де катинарчето на ББ или на стринка му??? Срещу Бриколаж покрай сградата на Сариев навътре има център за мокети и балатуми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Има ли място в Пловдив,от което да мога да си купя някой от тези модели http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trk...-All-Categories ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Държиш на фалшификати? Оригинали има във Викиват, Конрад, DSC, 3S и т.н., вероятно ще ти осигурят и празни кутии срещу цена, но за чий чеп? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Искам да попитам има ли удължители за usb кабели примерно да си удължа кабела на мишката ? и ако има съответно къде може да се намери такова чудо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Искам да попитам има ли удължители за usb кабели примерно да си удължа кабела на мишката ? и ако има съответно къде може да се намери такова чудо. Да, има ги навсякъде. Техномаркет, технополис, ресет, абе само в аптеките и хранителните магазини ги няма май Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) Държиш на фалшификати? Оригинали има във Викиват, Конрад, DSC, 3S и т.н., вероятно ще ти осигурят и празни кутии срещу цена, но за чий чеп? Във Викиват продават и празни корпуси за камери..... П.п. Имаше някакъв сайт, където можеше да се провери как звучат определени думи изписани на даден език. Ако някой се сеща за какво говоря и пусне линк, ще съм му много благодарен.... Edited November 16, 2009 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 От къде мога да си купя няколко европалета? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 От къде мога да си купя няколко европалета? Колко даваш на пале? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Колко даваш на пале? Нямам представа от цената по принцип. Предполагам че зависи и от състоянието. Ти какво предлагаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Искам да попитам има ли удължители за usb кабели примерно да си удължа кабела на мишката ? и ако има съответно къде може да се намери такова чудо. Само гледай, че ако надхвърлиш 5 м, май ще ти трябва USB hub или някъв повторител. Че стандарта му е така направен, че над 5 не би трябвало да работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 от къде мога да дръпна всички бисери на Камен Донев,знае ли някой,мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 от къде мога да дръпна всички бисери на Камен Донев,знае ли някой,мерси Ми аз си изтеглих от дата-един диск издаден от ретро радио с ролята му на инж.Донев Сега два въпроса. Първо някой знае ли къде се продава сладкарски шприц. От тези дето са като спринцовка и се използват да се инжектират разни кремове в сладкишите? И второ предложете хубава отварачка за консерви, че нашата излезе толкова скапана... Не искам електрическа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Някой има ли детски пистолет, дет да мяза на истински? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) Сега два въпроса. Първо някой знае ли къде се продава сладкарски шприц. От тези дето са като спринцовка и се използват да се инжектират разни кремове в сладкишите? Ако ти трябва точно за сладкиши мисля , че в Метро имаше такова . Не съм сигурен дали съм виждал такива в Практикер или Баумакс , ще те излъжа . Psihara^^ пробвай магазините за 1 лв , може да ти изпадне и някое пушкало Аз съм виждал по кварталните сергии за джунджурии . Edited November 16, 2009 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Някой има ли детски пистолет, дет да мяза на истински? аз имам истински който прилича на детски и на драго сърце бих ти го дал да си поиграеш с него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 (edited) Ако ти трябва точно за сладкиши мисля , че в Метро имаше такова . Не съм сигурен дали съм виждал такива в Практикер или Баумакс , ще те излъжа . Psihara^^ пробвай магазините за 1 лв , може да ти изпадне и някое пушкало Аз съм виждал по кварталните сергии за джунджурии . В Практикер и Баумакс сладкарски шприц?!? Сигурен ли си? Звучи ми много странно в строителен хипермаркет да търся неща за сладкарство. Edited November 17, 2009 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 В Практикер и Баумакс сладкарски шприц?!? Сигурен ли си? Звучи ми много странно в строителен хипермаркет да търся неща за сладкарство. А аз се чудех Гауди как е строил онези къщи в Барселона - явно от Баумакс е купил строителни шприцове и ги е нацръцкал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ми аз си изтеглих от дата-един диск издаден от ретро радио с ролята му на инж.Донев. Проверих в датата,но намерих само едно файлче,нямаше диск ,помагайте ако можете значи на главната има един магазин за скъпи джунджурий,някви вилици и ножове включително на една скъпа финладска марка,може да намериш нещо като за теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Нямам представа от цената по принцип. Предполагам че зависи и от състоянието. Ти какво предлагаш? Ами какво да предлагам - европалета. Да кажем 5 лв/бр. Състоянието е различно - можеш да си избереш. Някой има ли детски пистолет, дет да мяза на истински? Ще обираш детската градина?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts