mIRCata Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Някой да има нелегални, неизлезли още във www.subs.unacs.bg субтитри (Видене, няма да кажа титри ) на Хаус - 6х07??? 6x06? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 (edited) Търся човек който има уиндоулс 98 на виртуална машина за да пробва и да ми каже дали една програма работи. Имам ама единствено заради правописа ще пропусна... не за друго ми защото точно пък ти да го пишеш по този начин си е срамно... Никакъв шанс нямаш в съда въобще не се надявай. Нито си издавал като управител/секретар бележки за платени такси (ако си ти) или др. документ, чиято липса (разписка примерно) да удостовери нарушението - хеле пък съда да ти признае такива дори да ги има. За сметка на това инвестицията в метална врата (придружено с изкъртване на старата и извземване на съдържанието на въпросното помещение) определено ще има положителен ефект за разрешаване на въпросната ситуация Edited November 10, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 запознати ли сте дали е наказуемо слушането на песни online? Конкретно ... открих един плъг ин за wordpress, който слага плейър на качена мп3-ка и тей като понякога шервам песни без клипове, мога ли без да се притеснявам да кача песньовката на сайта (хостван на HOST BULGARIA) и да си я оставя там (като ще забраня тя да може да се сваля !!! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Песента ще се намира на твоя хост, без да имаш права. Хората, които слушат няма да подлежат на наказание, но ти - да. И няма положение "тя не може да се сваля", винаги ще може по един или друг начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Песента ще се намира на твоя хост, без да имаш права. Хората, които слушат няма да подлежат на наказание, но ти - да. И няма положение "тя не може да се сваля", винаги ще може по един или друг начин. аз го измислих тази нощ - ще ги сложа в dox, пък плейъра пак ще си работи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 не става заради линка на файла ?id='.....' някакви идеи? имам още един въпрос - има един матричен принтер, който по някакъв начин се чува през едни колони - колоните са свързани с усилвател и установих, че ако усилвателя е намален, а winamp-а - усилен се чува по-слабо - обратното се чува по-силно, но не ми е ясно къде може да е проблема, предполагам в някой кабел? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 (edited) За сметка на това инвестицията в метална врата (придружено с изкъртване на старата и извземване на съдържанието на въпросното помещение) определено ще има положителен ефект за разрешаване на въпросната ситуация Значи помещението си е тяхно Тука е сапунен сериал в нашия блок - пълно е със селяци, от най-гнусните шопи-кореняци. Рода им произтича от едно бившо село до София (вече е вътрешен квартал, естествено), което навремето се е славило като местообитание на най-отвратителните хора в България. И един от тия кореняци има амбиции да е царя на селото и реже кабели за интернет, спира асансьори... пък тези, настанените в помещението се оказа, че са фирмата, в която работи щерка му. Това е само основната картинка спестявам Ви много събития и конфликти Преди имаше един огромен могъщ воевода в блока, който веднага щеше да се оправи със ситуацията, ама веч го няма, уви. Edited November 11, 2009 by Barurumm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Бих ти дал няколко съвета, ама всичките са...да кажем, че обществото гледа намръщено на тях, а силите на реда - още повече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Ми то причината за конфликта е именно прибягването на подобни средства в миналото Лошото е, че обществото в блока също гледа намръщено на тях вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Хубаво де, някой модератор тихомълком ми затри съвета...Я да си потретя въпроса: Откъде да намеря лиофилизирани храни/храна за космонавти/. Не ми трябват плодове и зеленчуци, нито за домашни любимци, а за сухото мляко знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Има ли window xp програма с която мога да запиша 2 диска със снимки или трябва да слагам нерото ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Има ли window xp програма с която мога да запиша 2 диска със снимки или трябва да слагам нерото ? За снимки (и изобщо файлове) не ти трябва Неро. Провлачваш снимките до устройството с диска, десен клик > Write these files on CD (цитирам по памет). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Хубаво де, някой модератор тихомълком ми затри съвета...Я да си потретя въпроса: Откъде да намеря лиофилизирани храни/храна за космонавти/. Не ми трябват плодове и зеленчуци, нито за домашни любимци, а за сухото мляко знам. Лиофилизирани храни не можеш да си намериш други освен плодове и зеленчуци! Имаш вариант ако ти се намират познати които работят из американски военни бази - те да ти измъкнат лиофилизирани манджи.... Лошото е, че тези за които аз знам са на разфасовки като за двадесет човека (полева кухня), а един риофилизиран продукт разопаковаш ли го, то той се скапва много бързо (бяга му азота от опаковката и започва активно да абсорбира влага).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Ми то причината за конфликта е именно прибягването на подобни средства в миналото Лошото е, че обществото в блока също гледа намръщено на тях вече. В крайна сметка какво печелиш и какво губиш от цялата работа и заслужава ли си разправията? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Не може човек да не се дразни, след като знае, че някакъв селяк краде от парите на хората и се прави на шеф - аз няма да имам интернет, щото чичката решил, че кабелите нямали работа във входа?! Това е един пример само, има много подобни изцепки. Някаква непримиримост е движещата сила, а за печелене - нищо не се печели. Ама много задълбахме в лични истории - аз питах дали някой знае има ли опростена процедура - явно няма и пак народът е с пръст у г*зъ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Не може човек да не се дразни, след като знае, че някакъв селяк краде от парите на хората и се прави на шеф - аз няма да имам интернет, щото чичката решил, че кабелите нямали работа във входа?! Това е един пример само, има много подобни изцепки. Някаква непримиримост е движещата сила, а за печелене - нищо не се печели. Ама много задълбахме в лични истории - аз питах дали някой знае има ли опростена процедура - явно няма и пак народът е с пръст у г*зъ. С новия закон за етажната собственост нищо ли не става? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 (edited) ... Ами може да се консултираш с някой адвокат - ако искаш ще ти дам координати на 2ма с които съм работил, но при всички положения ще трябва да събереш подписи на живеещите в блока. Виж за кабелите за интернета оправията е да се пускат по каналите отвътре както ги пускаха еврокома, или поне на 3те места където съм живял са били направени културно та трябва доста усилия да се докопа до въпросните кабели за да ги отреже. Edited November 12, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Разговорник по Руски и такъв по Полски? Или учебник, по-специално за полският ми трябва. Може и учебник за начинаещи, щото полският го разбирам ама като трябва да говоря с някой не ги знам граматическите правила и никакъв ме няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Лошото е, че тези за които аз знам са на разфасовки като за двадесет човека (полева кухня), Е те такива ми трябват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Е те такива ми трябват Ето ти малко интересни четива (които за жалост не съдържат почти никаква полезна за теб информация) Тук и Тук... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Лиофилизирани храни не можеш да си намериш други освен плодове и зеленчуци! Имаш вариант ако ти се намират познати които работят из американски военни бази - те да ти измъкнат лиофилизирани манджи.... Лошото е, че тези за които аз знам са на разфасовки като за двадесет човека (полева кухня), а един риофилизиран продукт разопаковаш ли го, то той се скапва много бързо (бяга му азота от опаковката и започва активно да абсорбира влага).... Е те такива ми трябват Галински, викам Наско да го докараме да си подбере какво да му изсушим при мене. Има опция да гледа как се суши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Галински, викам Наско да го докараме да си подбере какво да му изсушим при мене. Има опция да гледа как се суши То, хубуу..., ама не можем да му го пакетираме по подходящият начин, а и процеса продължава понякога до 24 часа - та, бая гледане ще падне.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Мога ли да направя IE да ми рефрешва автоматично? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Мога ли да направя IE да ми рефрешва автоматично? За него не знам, но ако имаш като вариант да използваш ФФ, за него има добавка за тази работа - ReloadEvery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 (edited) Въпросът може да е глупав ,но просто аз не съм запозната.А именно-мога ли да дам касетките от камера в някое фото и да ми качат каквото е снимано на тях на диск ? Благодаря, w00x Edited November 13, 2009 by elle89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts