Goonie Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Може ли някой със сигурност да ми потвърди какво точно означава Priority Express delivery? Със сигурност е експресна доставка, но това, което повече ме интересува, е дали едновременно с това означава и препоръчана пратка - такава, за която ти пускат уведомление в пощенската кутия да идеш да си я получиш срещу подпис. Понеже става дума за международна пратка, държа повече на сигурността, на това, че ще я получа, а не на скоростта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 (edited) Аз не съм видял нормалните хора да има къде да си изхвърлят използваните батериите и крушки, луминисцентни пури и подобни ти за керамиката от тоалетните чинии говориш. Преди време питах и така и не разбрах ако исках да изхвърля 2 батерии къде следва да го направя. Щото за 2 батерии няма някой да прати товарен автомобил да ги вземе. В Баумакс има специално кошче, където може да се изхвърлят употребявани батерии. "Може ли някой със сигурност да ми потвърди какво точно означава Priority Express delivery? Със сигурност е експресна доставка, но това, което повече ме интересува, е дали едновременно с това означава и препоръчана пратка - такава, за която ти пускат уведомление в пощенската кутия да идеш да си я получиш срещу подпис." Ако пратката е по-голяма като размер и тежест отколкото пощальона може да носи, така или иначе ще си получиш уведомление да идеш да си я получиш срещу подпис, без значение дали е препоръчана или не. Edited November 7, 2009 by sheep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Къде в Кършияка най-близко мога да си намеря отверки Torx? Живея до гиганта г/д... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 В конрад няма ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 В конрад няма ли ? Не съм ходил да проверя. Събирам информация в момента, за да може като изляза да ги проверя всичките. Конрад беше на кръстовището преди Герджика нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Може ли някой със сигурност да ми потвърди какво точно означава Priority Express delivery? Със сигурност е експресна доставка, но това, което повече ме интересува, е дали едновременно с това означава и препоръчана пратка - такава, за която ти пускат уведомление в пощенската кутия да идеш да си я получиш срещу подпис. Понеже става дума за международна пратка, държа повече на сигурността, на това, че ще я получа, а не на скоростта. Мога да ти кажа, че всеки си го тълкува както реши, освен ако не го гледаш при фирмата, която ще извършва доставката. Било то куриерска служба или пощенска служба. Priority по принцип ще рече, че ако възникнат усложнения, пратката ти се нарежда между първите и е много малка вероятността да бъде забавена някъде. Ако поръчваш от онлайн магазин, мисля, че ще е по-лесно да кажеш кой е магазина и хора пазарували от там да ти кажат как стоят нещата с доставката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Някой да се сеща за магазин с голям избор на хавлии ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Jysk до Метро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Искам да си поръчам нещо от ибей , по-точно от ибей.ко.юк тоест английският. Харесал съм си нещото но продавача пише че е от Китай , щом е от Китай ще имам ли мито , ддс и т.н. на стоката като дойде до БГ или не ? Тоест трябва ли и продача да е от Англия за да не ми сложат хиляда такси ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 (edited) Баща ми и майка ми работят в Англия и си бяха поръчали фотоапарат от ибей.ко.юк, продавача беше от Хонг Конг и платиха мито за там. Едит:Някъде на В.Априлов има ли магазин на Хитачи? Edited November 7, 2009 by kanara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Искам да си поръчам нещо от ибей , по-точно от ибей.ко.юк тоест английският.Харесал съм си нещото но продавача пише че е от Китай , щом е от Китай ще имам ли мито , ддс и т.н. на стоката като дойде до БГ или не ? Тоест трябва ли и продача да е от Англия за да не ми сложат хиляда такси ? Да. Означава, че ще ти го обмитят и ще платиш такси ако стойността му е над $100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Да. Означава, че ще ти го обмитят и ще платиш такси ако стойността му е над $100. Над $50 ако е пратено от фирма и над $150 ако е пратено от частно лице. Проверил съм Някой да се сеща за магазин с голям избор на хавлии ? На Отец Паисий в началото до пицария кастело има едно магазинче, но повечето неща са маркови а цените са доста сериозни. Иначе избор има. В метро имаше едни хубави на Tarrington House, докато другите на Яница ли кви бяха са отвратителни - след 2рото пране стават по-скоро за шкурка отколкото за хавлия. Тоест трябва ли и продача да е от Англия за да не ми сложат хиляда такси ? Трябва да е изпратено от EU. Ако идва от щатите, китай и т.н. си има мито. Остави таксите и ДДСто ами е едно размотаване по митницата докато си освободиш пратката - аз под 3часа не съм губел там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 извинявайте, че ви развалям приказката, ама и аз имам един въпрос някой ще ходи ли на "празненството" по случай 5-тата годишнина на FIREFOX ? или никой не е чувал ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Не съм чувал, но ме заинтересова къде и кога ще е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 (edited) Не съм чувал, но ме заинтересова къде и кога ще е ? http://www.spreadfirefox.com/party http://bgzilla.org/ Клуб "RePlay", гр. Пловдив, ул. "Патриарх Евтимий" 28 09/11/09г. Начало 18:30ч. Edited November 7, 2009 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 именно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 някой да има идея къде мога да закупя нов SE k800i... проверих навсякъде и само тук "уж" го има... ама нещо не ми вдъхват доверие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Едит:Някъде на В.Априлов има ли магазин на Хитачи? Да, има. Намира се, почти срещу новото "II Районно" (говорим за пробивната техника, нали) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 (edited) Ами това срещу II-ро РПУ е всъщност малко преди него, от дясната страна (посока на движение към 6-ти септември). В една кооперация е, на приземния етаж. Хубаво се огледай, че не е много голямо лицето на магазина към улицата. Подминаваш бензиностанцията на Петрол и хубаво гледаш Edited November 8, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 някой да има идея къде мога да закупя нов SE k800i... проверих навсякъде и само тук "уж" го има... ама нещо не ми вдъхват доверие... Деком. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 (edited) или тук http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...22&sub=shop Edited November 8, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Имаше една реклама на някой от мобилните оператори в която майката подсказваше на момчето по телефона в името на любовта Къде мога да я видя тази реклама ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Рекламата е на виваком,май я има във vbox7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 (edited) Коя комбинация най-много ви харесва : едно, две, три или четири? Edited November 9, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 За бога без третата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts