PSYCHOSIS Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Идеята е да бъде сравнително близо до вкъщи Въпросният гараж е на около 200 метра от нас. Проблемът е, че засега хората не искат да го дават за 3-4 месеца. На мен ми трябва само за зимата, а те искат да намерят постоянен наемател. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Катерина, ти го подкара "мъж искам, сега го искам" и т.н. Всеки нормален наемодател си търси наемател дългосрочно. Ти какво очакваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 На каква цена върви съвсем нормалното стъкло на квадрат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 (edited) 100 лв/месец за наем на гараж много ли е? Иска ми се тази зима колата да не стои на открито, но пък 100 лв са си 100 лв. Доколкото си спомням ти живееш в София, така че 100 лв не са много за гараж... Не ги слушай че било много, да намерят за по-малко като знаят... Тука в Пловдив наема за да държиш собствен сглобяем метален гараж е 20-30 лв... Edited November 3, 2009 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Не съм разбрал, че става дума за София, картинката е друга и цената е абсолютно нормална. Но в Пловдив има гаражи за по 50-60лв. Пример - на 10 метра от хотел Севън Хилс, гараж под кооперация 60лв. На Кап. Райчо , зад Гранд пак на 60лв. Иначе има и хора, които могат да искат и по 100, 120 /също както има и такива, които искат по 40к евро за тристайна панелка/, но ще си останат с искането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Здравейте. Искам да ви питам къде се намира точно ресторант мисля, че е Jump. Някъде след пешеходния мост, но незнам къде точно . Утре имам практика там и ще е хубаво ако сутринта в 9 часа в студа не търса някакъв ресторант, мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 (edited) НА сестра ми Бала беше там. НАмира се отляво на пешеходния мост ,като идваш от центъра. Edited November 3, 2009 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Да ми кажете от къде мога да си купя импрегниращ спрей? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 НА сестра ми Бала беше там. НАмира се отляво на пешеходния мост ,като идваш от центъра.\ Ебаси мястото за бал... И се намира ОТДЯСНО на моста, като идваш от центъра, ако не се лъжа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Аз имам няколко въпроса относно таралежи, ще съм благодарна за всякаква информация Има ли в Пловдив развъдник за декоративни таралежи? Декоративните таралежи всъщност по-малки ли са от дивите такива? Таралежите могат ли да живеят свободни из апартамента/къщата/двора? Прочетох някои писания, в които хората споделяха, че ги държали в терариум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Аз да попитам... както често си настъпвам котката... ти ако твоя домашен любимец си настъпиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 (edited) Много години съм имала куче, доста по-малко от котка, та дори когато спи при мен, няма опастност да му се случи нещо . С времето съм изградила инстинкт за съхранение на животинки. Пък и с таралежа ще съм сигурна, че няма да си отмъсти, изпишквайки се на възглавницата или в обувките. Далечният ми опит с котки доказа, че те не са толкова благосклонни Edited November 4, 2009 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Мдам, когато моята котка спи при мен, единствения застрашен съм аз. Като се размърдам, той се вкопчва в мен с нокти и зъби - като болен за ябълка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Някой да каже къде в Пловдив има магазини, където се продават колиета Svarowski освен в мола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Някой да каже къде в Пловдив има магазини, където се продават колиета Svarowski освен в мола. Втори етаж на Lero. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Здравейте. Искам да ви питам къде се намира точно ресторант мисля, че е Jump. Някъде след пешеходния мост, но незнам къде точно . Утре имам практика там и ще е хубаво ако сутринта в 9 часа в студа не търса някакъв ресторант, мерси Джъмпа е срещу Малкия Новотел, 50 метра по-надолу посока Панаира. Ако се идва по Пешеходния от Главната е от дясната му страна под него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 \ Ебаси мястото за бал... И се намира ОТДЯСНО на моста, като идваш от центъра, ако не се лъжа... Да след това се сетих че съм объркал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Някой да каже къде в Пловдив има магазини, където се продават колиета Svarowski освен в мола. Подлеза на Тримона... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Да ми препоръчате хубава и не много скъпа машинка за оформяне на брада? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Kъде в Пловдив може да ми направят две дупки в 1 меден охладител (бих го направил и сам, но нямам с какво да пробивам ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 (edited) Преинсталирах си фотошоп и не знам защо реших да инсталирам и български. Ужасна грешка. Как мога да затрия българския или да сменя езика? ПП Оправих го. Edited November 6, 2009 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Добре де, гледам, че в Щатско се рециклират някакви тоалетни чинии, вани, etc. Търсих подобни услуги на територията на Бълхария, но нищо не намерих. Има ли поне минимален шанс да се рециклират тези материали тук? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 къде из града останаха магазини на TCM? голям склад помня имаше на карловско шосе май,дали още го има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Онзи до митницата няма ли го вече ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Добре де, гледам, че в Щатско се рециклират някакви тоалетни чинии, вани, etc. Търсих подобни услуги на територията на Бълхария, но нищо не намерих. Има ли поне минимален шанс да се рециклират тези материали тук? Аз не съм видял нормалните хора да има къде да си изхвърлят използваните батериите и крушки, луминисцентни пури и подобни ти за керамиката от тоалетните чинии говориш. Преди време питах и така и не разбрах ако исках да изхвърля 2 батерии къде следва да го направя. Щото за 2 батерии няма някой да прати товарен автомобил да ги вземе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts