gal4enceto Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 kotora ме е разбрал правилно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Да я снимаш под определен ъгъл да се вижда само колата и небето,това е идеята й.Макар че леко трудно се постига.При човек е лесно,махаш му краката от сникмата и се получава kotora ме е разбрал правилно. Тя идеята ти е ясна, но не мога да си представя как ще е във въздуха тая кола, като ще се вижда земята. Или ще и режат гумите от снимката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Мислех си за нещо в стария град или нещо industrial стил, камиони, вагони или контеинтери нещо такова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Малко изтъркано с индустриалния стил. Не мислиш ли? По-добре я вкарай в някое празно голямо хале и я снимай вътре. Така и не каза какъв цвят е колата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 ей ти пример... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Пример за идеята на галчето? Това е стандартна снимка на кола. Тази дори е монтирана допълнително на този фон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 А за нещо такова какво ще кажете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Чудесно! Жените обаче само с бели прозиращи тъкани! Разбира се никой после няма да му пука за колата, но това не е важно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 А за нещо такова какво ще кажете? Ами, на мен нещо не ми е много арт. По-скоро ми простее. И ползвай по-хубав апарат. Шума в дърветата се вижда дори на този размер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 А за нещо такова какво ще кажете? Мен ме кефи много. Браво за идеята! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Трябва да купувам парфюм, но не съм сигурен откъде.Надеждни ли са тези сайтове, аукро.бг, парфюмерия.бг, парфюми.нет или продават някакви ментаци, дето след 2 часа изсфирясват?Помня, че няколко колеги бяха споменали преди време, че пазаруват от някакво магазинче в кичука и са много доволни, но за съжаление не го знам къде точно се намира това магазинче :С И каква е разликата между нормалния вариант на даден парфюм и тестер, понеже гледам, че има чувствителна разлика в цената? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Разликата е липсата на кутия и в повечето случаи капачка. Магазина, до колкото знам се намира някъде до НЕПТУН, но друго не мога да ти кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Разликата е липсата на кутия и в повечето случаи капачка. Магазина, до колкото знам се намира някъде до НЕПТУН, но друго не мога да ти кажа. Мерси, колега.Айде някой да даде повече инфо ако може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Нещо ми се е доиграло билярд. Някой може ли да ми каже къде е по-хубаво. В Клуб 147 в Рилон център или в 9бол на центъра до Макалали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 147 ми харесва повече. Макар че класиката си е рояла на гарата няк'си гадната обстановка ме предразполага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 147 ми харесва повече.Макар че класиката си е рояла на гарата няк'си гадната обстановка ме предразполага. Това не беше ли едно заведение малко преди гарата по Руски като се завие наляво? Аз съм с впечатление че вътре се пуши единствено трева. Няколко пъти съм влизал там и след 30 мин гледам странно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Това не беше ли едно заведение малко преди гарата по Руски като се завие наляво? Аз съм с впечатление че вътре се пуши единствено трева. Няколко пъти съм влизал там и след 30 мин гледам странно... 147 е в Рилон център-а, преди сточна гара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Това не беше ли едно заведение малко преди гарата по Руски като се завие наляво? Аз съм с впечатление че вътре се пуши единствено трева. Няколко пъти съм влизал там и след 30 мин гледам странно... Това дето ти говориш за него май е Джос-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 в общи линий за Джос-а и аз се сещам... и да, не е полезно да се ходи късно вечер там, щот обикновено стават изцепки - веднъж минахме и отпред имаше 2 сод-аджийки коли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 2 сод-аджийки коли... Това са коли, които разнасят сода, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 при това би-карбонат ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Има ли притежатели на този нетбук, и ако да, нека споделят мнения. Основно ме интересува издръжливостта на батерията. Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Някой виждал ли е рибарски магазин, в който да продава брашнен червей? Ето какво представлява: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Да има съфорумец, който да работи в Глобул или такъв, който мисли да си взима карта на план Globul National 100? Ако има такива да драснат 2 реда, защото ми трябва една услуга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Някой да има постер на Daft Punk с който иска да си каже последно сбогом ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts