kotora Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Хах за тая година съм си изповръщал нормата Добре признавам,но не съм пил толкова бира за това е . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Ами виж го че и на тоя му е до колене морето. Изпикавала се бирата, само 5% бил алкохола... PS: Не съм избягал ами нямаше къде да се съберем, ужким всички искаха да гледат после излезе че трябва да отидем на някоя полянка на гребната а и момъка спря да пише... Не бе, не си избягал ти, а момъка... (май, щото се усети навреме в какво се забърква.... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Хах за тая година съм си изповръщал нормата Добре признавам,но не съм пил толкова бира за това е . Ааа запя друга песен. Аз кат' казвам че всичко е до количеството... Не бе, не си избягал ти, а момъка... (май, щото се усети навреме в какво се забърква.... ) Помня помня. В един момент се спрягаше че ще опита от каквото съм донесъл пък после ще видим ама като чу че ще оставям най-хубавите питиета за накрая че да похаби възможно най-малко и му секна ентусиазма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Някой може ли да препоръча добър сервиз на Sony Ericsson. Имам един W880i, който гасне почти постояннo и ми се иска да пробват да го ремонтират, мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Някой може ли да препоръча добър сервиз на Sony Ericsson. Имам един W880i, който гасне почти постояннo и ми се иска да пробват да го ремонтират, мерси предварително. Караш по Руски към 6-ти Септември. След като подминеш Гладстон завиваш в първата пресечка вдясно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Караш по Руски към 6-ти Септември. След като подминеш Гладстон завиваш в първата пресечка вдясно. Игор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Има ли телефон с 2 сим карти и WiFi? Гледам из нета разн реплики, че ги дават да са с WiFi, но малко ме съмняват, защото някои от тях съм ги виждал и определено нямаха WiFi. Някой имал ли си е взимане даване с такъв? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Аз бягам от всичко китайско с 2 сим карти като от чума. Виждал съм що за стока са няколко и не мисля че бих имал нерви за подобни експерименти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Игор? Същия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Абе я кажете нещо в Пловдив хотелче, мотелче така да се отиде с приятелка за няколко часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 В смисъл с приятелка за която другата приятелка не знае? Верига хотели Афродита мисля са създадени с тази цел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 В смисъл с приятелка за която другата приятелка не знае? Верига хотели Афродита мисля са създадени с тази цел Да, да ама смисъл да си по-тънка цената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Да, да ама смисъл да си по-тънка цената Търсиш стая за почивка. В зависимост от хотела е за 2 или 3 часа. Освен вариантите с 2-те афродити имаш още и бунгалата на 4-ти километър. Ще трябва да питаш обаче за тези които са ремонтирани. Доста добър вариант е и замъка Орфей в Куклен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Да, да ама смисъл да си по-тънка цената Жокер: обади се на приятел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Само недей да искаш помощ от публиката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 У вас няма ли никой? Хах тежко е то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 (edited) У вас няма ли никой? Хах тежко е то То ако нямаше ,хотел ли щеше да търси момчето за да топне чушката. Ха честита ми титла Edited October 19, 2009 by Eagle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Оу мерси ама май трябва да ми измислят друга Еми както казах живота е тежък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 У вас няма ли никой? Хах тежко е то Еми насъбра се много и не се издържа вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lop_88 Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 привет на всички .Може да не съм оцелил правилната тема за което се извинявам.Бих искал да ви попитам дали някой знае оригиналната гръцка версия на тази песен http://vbox7.com/play:4d8b047d ще съм ви много благодарен ако ми кажете мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Външния ми хард доста загрява. Ако го държа по цял ден пуснат дали ще му стане нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Външния ми хард доста загрява. Ако го държа по цял ден пуснат дали ще му стане нещо? Дефинирай "доста". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Дефинирай "доста". Ааа мани, не бях засичал. Тръгнах да слагам някаква програма, за да измеря и като ми даде син екран, ми прецака единия хард Давайте идеи как да спася информацията. Дава ми го като unallocated. Всичко ли е отишло? Шибаната програма е hddtemp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 От къде мога да си купя такъв класьор за дискове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 От къде мога да си купя такъв класьор за дискове? В бензиностанциите на шел , омв (най-вече) и лукойл са около 10-17 лв. В магазините за 1 лв , са не повече от ... 1-2 лева Разлика в качеството няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts