RaptoR Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 БРИКЕТИТЕ?!?!?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 БРИКЕТИТЕ?!?!?!?!?!? Има време и за тях,още е топло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Какви дисциплини има в магистратурата Корпоративно Управление в ПУ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 (edited) Здравей!.АКо можеш снимай зъба от по- далече,че така не може да се разбере, дори кой зъб е .Дори не ми прилича на зъб.Прилича горе-долу на канинес т.е Кучешки.Какви са тия дупки отстрани при брекетите, доколкото знам се слага композит на зъба и е възможно него да е отронил.Някак си зъба, неестествено стои като визия и като цвят. За такива интервенций не се пили,зъба до равно както ти се изрази и сипват две кофи цимент, ами се разяжда повърхноста на зъба с киселина и се фиксират брекетите с фотополимерен композит. И все пак снимай,ако можеш от по далече ,но горе- долу до колкото се вижда счупено от зъба няма. И да отиде братовчет ти да му изчистат композита,защото това са ретентивни места и се събират хранителни останки в тях и впоследствие стават огнища на зарази:Кариеси,пулпити и тем подобни. Ето това е развоя на събитията за малко повече от 10 часа . На мен лично ми мирише че му падат останките от лепилото ... Вчера : http://img185.imageshack.us/img185/5551/91878544.jpg Днес : http://img444.imageshack.us/img444/1286/14813049.jpg Накарах го да се боцне с клечка за зъби там където вече е изпопадало каквото е било и да ми каже какво чувства , каза ми че не чувства да се удря във венеца а по-скоро в зъба ... Edited October 14, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Търся малка електронна везна с точност до 0,5g и максимална товаримост поне 1 кг. Някакви предложения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Търся малка електронна везна с точност до 0,5g и максимална товаримост поне 1 кг. Някакви предложения? ТСМ зад четвъртък пазара - около 15 лв беше преди около 2-3 месеца . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 (edited) Ето това е развоя на събитията за малко повече от 10 часа . На мен лично ми мирише че му падат останките от лепилото ... Вчера : http://img185.imageshack.us/img185/5551/91878544.jpg Днес : http://img444.imageshack.us/img444/1286/14813049.jpg Накарах го да се боцне с клечка за зъби там където вече е изпопадало каквото е било и да ми каже какво чувства , каза ми че не чувства да се удря във венеца а по-скоро в зъба ... Офф ,аз сигурно съм по зле от братовчет ти.Снощи се прибрах пиян на(като) мотика и днес ме гони такъв махмурлък,че не е за разправяне.Ни главата ме слуша,ни ръцете.Цял ден, спим на работата. Не се претесняваи за зъба.Пак повтарям, нищо му ,няма само да иде да му почистат лепилото.Зъболекара- ортодонт който му е сложил брекетите и впоследствие е свалял скобата ,не трябва ли му почисти останките от композита. Edited October 14, 2009 by Eagle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Някой да сподели от къде мога да купя механизъм за затваряне на врата.Хидравличен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Офф ,аз сигурно съм по зле от братовчет ти.Снощи се прибрах пиян на(като) мотика и днес ме гони такъв махмурлък,че не е за разправяне.Ни главата ме слуша,ни ръцете.Цял ден, спим на работата. Не се претесняваи за зъба.Пак повтарям, нищо му ,няма само да иде да му почистат лепилото.Зъболекара- ортодонт който му е сложил брекетите и впоследствие е свалял скобата ,не трябва ли му почисти останките от композита. Значи .. телта на брекетите си я свали той сам , а някой от брекетите му ги свалих аз със обикновенни строителни клещи . Ортодонт му беше доктор Шеткова , бачкаше в института и тва беше възможно най-некадърният човек на тая земя дето може да се занимава с тея работи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 На лаптоп, който е със SSD, има ли някакъв вариант да се сложи нормален диск? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 На лаптоп, който е със SSD, има ли някакъв вариант да се сложи нормален диск?Зависи. Някои, като Acer Aspire One, може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Зависи. Някои, като Acer Aspire One, може.А малките Асуси? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 А малките Асуси?Не знам. Да питам на свой ред и аз: Някой сведущ по Microsoft Access (надявам се да има поне един във форума) може ли да ме светне каква готова (вградена) функция може да се ползва за извеждане на най-често срещаната ТЕКСТОВА величина (не ми се смейте, липсва ми терминология) в извадка от 24 стойности и краен брой на уникалните величини 16? Конкретно става дума за посока на вятъра N, NNE, NE, ENE , E, ESE, SE, SSE, S, SSW, SW, WSW, W, WNW, NW, NNW в случайна комбинация така, че общия им брой е 24. Отделно всяка от 24-те текстови величини е обвързана с произволна положителна числова величина (сила на вятъра) и в случаи на разпределение 50:50 или 33:33:33 или 25:25:25:25 се дава приоритет на текстовата, имаща най-висока средна стойност на съответната числова. Засега го направих на Excel в няколко стъпки чрез преобразуването на текст в числа, оценка и обратно преобразуване в текст, но другата част от действията не могат да се автоматизират и ги правя ръчно. Следователно съществува вероятност от грешки . Вероятно мога да пренеса екселската логика в аксес, но ще му изпусна нишката. Алтернативно може да стане с VBA, ама аз не мога, поне на този етап. Та ако някой се сеща за вградена функция да сподели, че не'ам вече идеи. И нерви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 (edited) Значи искам сайт за поръчване онлайн на маратонки главно заради този модел http://www.shopadidas.com/product/index.js...oductId=3458159 но в този сайт няма номера който ми трябва а т.е. 43 ... и в ебай търсих и там не го намерих а ми трябва супер спешно ... мерси предварително а и бтв да отговора на въпроса .. спешно ми трябват г/д точно за след седмица така , че утре трябва да ги поръчам много ама много ще съм благодарен ако някой помогне Edited October 14, 2009 by MaiconDogg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Значи искам сайт за поръчване онлайн на маратонки главно заради този модел http://www.shopadidas.com/product/index.js...oductId=3458159 но в този сайт няма номера който ми трябва а т.е. 43 ... и в ебай търсих и там не го намерих а ми трябва супер спешно ... мерси предварително а и бтв да отговора на въпроса .. спешно ми трябват г/д точно за след седмица така , че утре трябва да ги поръчам много ама много ще съм благодарен ако някой помогне Предполагам си прочел мнението ми от другата тема, но пак ще ти кажа. Най-добрият ти шанс е с Европейските онлайн магазини на Адидас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Офф ,аз сигурно съм по зле от братовчет ти.Снощи се прибрах пиян на(като) мотика и днес ме гони такъв махмурлък,че не е за разправяне.Ни главата ме слуша,ни ръцете.Цял ден, спим на работата. Не се претесняваи за зъба.Пак повтарям, нищо му ,няма само да иде да му почистат лепилото.Зъболекара- ортодонт който му е сложил брекетите и впоследствие е свалял скобата ,не трябва ли му почисти останките от композита. Явно на моя монитор изглежда различно но при мен изглежда като вдлъбнато това кафявото. А 1-2мм не са много малко... Значи .. телта на брекетите си я свали той сам , а някой от брекетите му ги свалих аз със обикновенни строителни клещи . Ортодонт му беше доктор Шеткова , бачкаше в института и тва беше възможно най-некадърният човек на тая земя дето може да се занимава с тея работи Само 1 въпрос : НОРМАЛЕН ЛИ СИ? Брекета е залепен, как ще го откърти така без инструменти изобщо? И ти с обикновени клещи да го дърпаш? Не ти ли мина през ума че може да счупите някой зъб? Все пак брекетите се слагат за да се изравнят зъбите и да се подобри външния вид на човека а не да се орезили като му се изпочупят. Ако се счупи някой преден зъб ще настане такава "радост" че е трудно за описване. Не мога да повярвам че може да има някой ТОЛКОВА тъп да направи подобно нещо. да отиде при друг зъболекар - да, но да си ги свали сам... Не знам. Да питам на свой ред и аз: Някой сведущ по Microsoft Access (надявам се да има поне един във форума) може ли да ме светне каква готова (вградена) функция може да се ползва за извеждане на най-често срещаната ТЕКСТОВА величина (не ми се смейте, липсва ми терминология) в извадка от 24 стойности и краен брой на уникалните величини 16? Конкретно става дума за посока на вятъра N, NNE, NE, ENE , E, ESE, SE, SSE, S, SSW, SW, WSW, W, WNW, NW, NNW в случайна комбинация така, че общия им брой е 24. Отделно всяка от 24-те текстови величини е обвързана с произволна положителна числова величина (сила на вятъра) и в случаи на разпределение 50:50 или 33:33:33 или 25:25:25:25 се дава приоритет на текстовата, имаща най-висока средна стойност на съответната числова. Засега го направих на Excel в няколко стъпки чрез преобразуването на текст в числа, оценка и обратно преобразуване в текст, но другата част от действията не могат да се автоматизират и ги правя ръчно. Следователно съществува вероятност от грешки . Вероятно мога да пренеса екселската логика в аксес, но ще му изпусна нишката. Алтернативно може да стане с VBA, ама аз не мога, поне на този етап. Та ако някой се сеща за вградена функция да сподели, че не'ам вече идеи. И нерви. Може, елементарно query е - select ime_na_velichinata, sum(tezest_na_velichinata) from ... като с още 1-2 query-та се изчислява полето което да се вземе от 2те обвързани величини и с каква тежест. Ако ми пратиш аксеския файл някак бих могъл да ти ги разпиша за 15тина минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Какъв е принципът на работа на norton ghost? Може ли да съживи дори скапан уиндоус или да върне стария на току-що форматиран комп? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Какъв е принципът на работа на norton ghost? Може ли да съживи дори скапан уиндоус или да върне стария на току-що форматиран комп? Ако преди да се скапе си направил "снимка" и компютъра е 1:1 същия (освен може би диска) - трябва да може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Вчера си изтървах една 6 килограмова гиричка на коляното. Не е счупено. Да ходя ли на лекар или ша ми мини като на кученце? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Може да ти мине, може и да имаш сериозна контузия. Зависи от колко високо си я изтървал. Но коляното е много сложна и много важна става, за да прави човек компромис с нея... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 И моя съвет е консултация с ортопед - дека беше та я изтърва таз гира бре? Ама и аз имам въпрос. Някой купувал ли си е Инфрачервена Лампа? http://www.consumer.philips.com/c/light-th...3616_01/prd/bg/ за това говорим. Синузита вече ме отчайва (5г.) и не мога да изтрайвам. Почнах физиотерапия с инфрачервена светлина (само 2 продцедури до сега) ама мисля и за в нас да си взема. Някой ползвал ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 И моя съвет е консултация с ортопед - дека беше та я изтърва таз гира бре? Тя падна от ниско. Нещо се чекнех на леглото и то взе че се счупи и гирата падна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 И моя съвет е консултация с ортопед - дека беше та я изтърва таз гира бре? Ама и аз имам въпрос. Някой купувал ли си е Инфрачервена Лампа? http://www.consumer.philips.com/c/light-th...3616_01/prd/bg/ за това говорим. Синузита вече ме отчайва (5г.) и не мога да изтрайвам. Почнах физиотерапия с инфрачервена светлина (само 2 продцедури до сега) ама мисля и за в нас да си взема. Някой ползвал ли е? Лятото отиди до някой водолазен център и си направи подводна разходка . Като наближи ми напомни и ще те насоча към няколко места. На няколко пъти съм виждал как на хора страдащи от синузит им се пукат под водата. Няма никаква болка. Единствено маската ти се пълни с малко кръв и доста гной. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Здравейте. Значи искам малко повече инфо за внасяне на кола от Щатите. Имам приятел там който мисли да се прибира вече от там за постоянно и иска да си вкара колата, че ми е при сърце. И мотора иска да си вкара, та ми даде да поразпитам какво що относно вкарването на автомобил/мотор от там. Та мита, акцизи, данъци на митницата, всичко ама всичко. Ако може да ми даде информация човек който е наистина навътре в нещата понеже това е важно, а всеки знае, че сме много кадърни. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Ванчо подозирам е тренирал за член с тая гира, прикляквайки обаче се е търкулнала и му е паднала на колянцето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts