Vetim Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 с бърз е 8, ултра бързия е 10, а с ученическа карта 50% надолу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Някой може ли да ми каже информация за влакчето на Младежкия Хълм? Работи ли още? Колко струва? Работи ли Събота? От колко часа? Колко пъти на ден тръгва? Колко време трае пътя до горе? Колко време стои горе преди да тръгне обратно? Ще съм много благодарен. Със сигурност работи.Ремонтирано, боядисано....Билетчето беше 2лв., ако не се лъжа.Не мога да ти кажа разписанието.Машинистите са ми познати и ще ги питам, но ще мога да ти кажа чак другата седмица, че уикенда няма да съм в града. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Със сигурност работи.Ремонтирано, боядисано....Билетчето беше 2лв., ако не се лъжа.Не мога да ти кажа разписанието.Машинистите са ми познати и ще ги питам, но ще мога да ти кажа чак другата седмица, че уикенда няма да съм в града. Благодаря ти. На мен за утре ми трябваше. Ще ида на място, пък ако не работи, ще се поразходя из тепето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 (edited) В Технополис има калъфи за панели на авто-радио. В Технополис,Техномаркет,Зора и Деком не са чували за такова нещо...Вървяли си със ЦД-то ама на скъпите модели.. Edited October 2, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 В Технополис,Техномаркет,Зора и Деком не са чували за такова нещо...Вървяли си със ЦД-то ама на скъпите модели.. Ако обещаещ да слушкаш и папкаш мога да ти подаря една такава кутийка за панел Ако ти е мерак, драсни едно ПМ.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Откъде мога да си дръпна Office Pack(Word,Excell...) за Symbian(NOKIA 5800)....както и карта с улиците на Пловдив(за GPS говорим) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Откъде мога да си дръпна Office Pack(Word,Excell...) за Symbian(NOKIA 5800)....както и карта с улиците на Пловдив(за GPS говорим) Картата със сигурност я има в google maps обаче ще ти врътка трафик всеки път като се ровиш За офиса - няма ли го по принцип качен? При Е52-ката се нарича QuickOffice - я го потърси него дали ще намериш (мен ме мързи, но поне проверих на моя тел. къде е и как се нарича) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 (edited) Нормално ли е да усещам с просто око на 19-ката, кога опресняването не е на 75Hz. Защото ей сега нещо ми се виждаха леко замазани буквичките по средата на екрана (долна средна част), а в ляво и дясно не. Смених опресняването на 75Hz и вече не го забелязвам това? _____________________ Успокоих се, че бях почнал да си въобразявам, че болките от синузита и във врата вече са ми замъглили зрението. Edited October 3, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 От къде мога да взема бирена мая на едро? Течна не ми върши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 От къде мога да си закупя сглобяем гардероб. Говоря за тези които са само от профили и отгоре са покрити с найлон. Интересува ме единствено да слагам закачалки вътре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Практикер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Практикер Преди седмица бях там, но не видях да имат. Имаш ли идея в коя част на магазина да търся. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Като влезеш продължаваш напред до коридорчето, зад някакво гише банково са наредени. Поне бяха преди 2 седмици. Аз имам 4 броя, че съм в ремонт. Много бързо се късат Питай персонала ще ти кажат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Никога не съм предполагал, че ще имам такива проблеми с Word. Пиша едно нещо и писанията ми се събират на една страница. Обаче до нея седи още една празна и седи грозно. Как да направя така, че да седи само една страница? От View става, но не се запазва, а седи така само на момента, като рестартирам файла пак е старата история. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Здравейте.... преди 1 година си бях купил "невидим" химикал от Евролад-а (такъв химикал, с който пишеш, а отдругата страна има лампичка и като светнеш с лампичката се вижда какво си писал, а инче нищо не се вижда) ...та лятото пак бях минал от там, но нямаше.Знаете ли от къде мога да си закупя такъв химикал (в онзи магазин цената му беше 0.50лв дано в други магазини да не е много по-скъп). Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете с търсенето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Никога не съм предполагал, че ще имам такива проблеми с Word. Пиша едно нещо и писанията ми се събират на една страница. Обаче до нея седи още една празна и седи грозно. Как да направя така, че да седи само една страница? От View става, но не се запазва, а седи така само на момента, като рестартирам файла пак е старата история. Трябва да отвориш Normal.dot -шаблона и след като направиш промените по изгледа (на празната страница!!!), да го съхраниш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Имам едно клипче, което е 611 мб и е 3 минути и искам да го направя в нормална големина. Снимах го с няква камера Sony... Някой някаква идея за програма? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Format Factory, зависи и какво точно снима камерата, някой път само със спец. софтуер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Има ли дума, която описва "явлението" на извършване на дадено действие, въпреки че е е известна неправилността на това действие? Пример: искам да си купя кисело мляко - виждам, че капачката е подута - това означава, че млякото е вкиснато - въпреки това купувам млякото - впоследствие го изхвърлям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 pazu се чувства така постоянно. Мисля, че се нарича природна тъпота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Има ли дума, която описва "явлението" на извършване на дадено действие, въпреки че е е известна неправилността на това действие? Пример: искам да си купя кисело мляко - виждам, че капачката е подута - това означава, че млякото е вкиснато - въпреки това купувам млякото - впоследствие го изхвърлям. Непукизъм? Но то зависи и от действието мисля. В единия случай може и Психара да е прав и да е тъпота, но ако примерно минеш на червено, знаейки, че е забранено, не е тъпота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Има ли дума, която описва "явлението" на извършване на дадено действие, въпреки че е е известна неправилността на това действие? ...Дебилност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 От къде мога да си купя стойка за слушалки на сносна цена. Не искам да давам 30 лева за нещо подобно. Най-много към 15. Или ако някой знае как мога да импровизирам, също не е проблем. Просто искам да има къде да си оставям слушалките да висят като не ги ползвам, вместо да се въргалят по бюрото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 От къде мога да си купя стойка за слушалки на сносна цена. Не искам да давам 30 лева за нещо подобно. Най-много към 15. Или ако някой знае как мога да импровизирам, също не е проблем. Просто искам да има къде да си оставям слушалките да висят като не ги ползвам, вместо да се въргалят по бюрото. Със закачалка отстрани на бюрото не става ли.Или някоя глава от менекен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts