host Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Avatar е филма Дедо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 (edited) Оказа се ултра тъпия Dragon Wars (поне според мен). И въпросните ефекти които са на рекламата която съм гледал са общо взето 90% от всички красоти във филма. Корейци, какво да ги правиш... Иначе филма го гледах на някаква реклама на Самсунг в Техномаркет-а и от няколко дена се чудя кой беше - е сега го намерих въпросните сцени са около 1 час след началото Edited September 23, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Аз пък помислих, че на П. Джаксън синьо-лилавите изродчета са ти влезли в акъла като дракони. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 http://slavishow.com/ Пловдив 23.09.2009, стадион „Лаута” Цена на билета: 8 лв. Билети на касите на магазини Техномаркет и ДОМО в Пловдив, София, Асеновград, Гълъбово, Дупница, Ихтиман, Пазарджик, Смолян, Самоков и Пещера. В Пловдив на касите на: Център - пред Фонтана и Център – пешеходна алея. В деня на концерта и на касите на стадиона. мерси =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 От къде мога да намеря PSP втора ръка ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 От къде мога да намеря PSP втора ръка ? Buy/Sell секцията на този форум. Погледна ли там? В момента се продават поне 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Възможно ли е и има ли законен начин да проверя една община или кметство за какво са харчили пари? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Codegen добра марка за захранване ли са ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Codegen са измежду най-евтините и качеството им е далече от това на fortron, enermax и подобни Сравни 450W: codegen - 56лв енермакс - 162лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 защо негрите, добре де, афроамериканците и разни други нещо-американци толкова обичат да носят бели хавлиени чорапи особено в комбинация с джапанки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 (edited) защо негрите, добре де, афроамериканците и разни други нещо-американци толкова обичат да носят бели хавлиени чорапи особено в комбинация с джапанки? Най - вече защото са нещо си американци. Ако си бяха прости американци, то тогава щаха да носят А: костюм със задължителната раница Б: същото, но с маратонки В: къси гащи и задължителната т.н. безболна (т.е. селяшка) шапка. Изплюх си руската салата от смях! Точно безболна, а не бейзболна имах предвид... Edited September 24, 2009 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 безболна шапка Изплюх си руската салата от смях! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Мен пък ми е чудно друго - защо афроамериканците мразят да ги наричат "негри" или "черни", като самият Мартин Л. Кинг в речите си се обръща към тях с тези имена? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Мен пък ми е чудно друго - защо афроамериканците мразят да ги наричат "негри" или "черни", като самият Мартин Л. Кинг в речите си се обръща към тях с тези имена? Както всъщност се наричат и помежду си разговорно.... А, примерно защо нашите мангали напоследък толкова държат да ги наричат "роми"...? Просто хората като си присвояват разни странни наименования си търсят нова идентичност. Обаче едно лайно като го полееш със сто кила мед се получават сто кила лайна с мед! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Обаче едно лайно като го полееш със сто кила мед се получават сто кила лайна с мед! Tи пък почна с лошото - това ми напомни за онзи лаф: Попитали радио Ереван: - Каква е разликата между камион с лайна и камион с негри? От радиото отговорили: - Разликата е, че едното може да го разтовариш с вила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 (edited) Преи преинсталацията на Уиндоуса ми,като отворех някоя страница с Firefox-a и цъкнех с десен бутон в/у някой файл,който не е торент,ми даваше възможност да си го сваля с FlashGet-а.А сега това мога да направя,само ако страницата съм е отворил с Internet Explorer.Например тоя сайт - http://www.kolibka.com/2.html не го отварям с лисицата,защото не мога да свалям с FlashGet-а.Някакви идеи?Освен при инсталирането на FlashGet да не съм отметнал нещо,друго не ми идва наум Edited September 24, 2009 by edeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Преи преинсталацията на Уиндоуса ми,като отворех някоя страница с Firefox-a и цъкнех с десен бутон в/у някой файл,който не е торент,ми даваше възможност да си го сваля с FlashGet-а.А сега това мога да направя,само ако страницата съм е отворил с Internet Explorer.Например тоя сайт - http://www.kolibka.com/2.html не го отварям с лисицата,защото не мога да свалям с FlashGet-а.Някакви идеи?Освен при инсталирането на FlashGet да не съм отметнал нещо,друго не ми идва наум За Файърфокс трябва да сложиш FlashGot адд-он-а, ако искаш да имаш интеграция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 (edited) От къде мога да си къпя връски за кецовете?Не от обикновенните ми Adio или Globe като кецовете. Edited September 24, 2009 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 От къде мога да си къпя вриски за кецовете?Не от обикновенните ми Adio или Globe като кецовете. Вриските на кецовете може да си ги къпеш на чешмата , в пералнята или на реката, според зависи кое ти е най-удобно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 (edited) След като доста се посмях на поста му и го цитирах в темата Кирил, Методи и брат му, смятам да кажа нещо положително за @kotora: поне се старае да пише на кирилица. Edited September 24, 2009 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Кое е по-сигурно за запис на данни? Голяма флашка или преносим хард диск? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Някой знае ли дали се качва някъде в интернет късната емисия на Календар по Нова, зашото на саита им има само следобедната и централната?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Кое е по-сигурно за запис на данни? Голяма флашка или преносим хард диск? Флашката е по-съвместима от хард диска. Но ако това не е проблем, според мен хард диска е по-добро решение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 (edited) Кое е по-сигурно за запис на данни? Голяма флашка или преносим хард диск? За каква сигурност говорим? Според мен флашката е по-добрия вариант, защото и да я изпуснеш, шанса да се повреди механично е много по-малък, от колкото ако изтървеш харда да падне Ето и един нестандартен въпрос - абе, къде е Pazu? Edited September 25, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 (edited) Каква е причината когато се свързват примерно PC към рутер (или подобно устройство) UTP кабелът между тях да не бъде по-къс от един метър? Ето и един нестандартен въпрос - абе, къде е Pazu? До колкото знам вече ще се прави на рацер из Бургас. Edited September 25, 2009 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts