puF4o Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 От къде мога да си взема болчета и подложки с които се закрепя дъното за кутия? Взех си кутия,но ми я дадоха без тези "екстри" и сега не мога да си сглобя машината Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Eто това ми трябва. А цената не е кой знае колко различна в сравнение с тази. А BTW, каква е разликата между (освен в цената): DVI M -to- HDMI M, 5m, Value $20.70 DVI M -to- HDMI M, 5m (11.04.5552) $22.50 О, дойдохме си на приказката, младежо. За спорта провери как изглежда евтиния вариант на кабела, опипай го без сексуални помисли. След това се разходи до РЕСЕТ и виж другият как е странно по-ДЕБЕЛ. И ако искаш да имаш добра връзка си помисли добре по въпроса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 От няколко дни чувам гризане откъм вратата на терасата - на места си личи, че е ядено. Някой борил ли се е с дървеници? Можете ли да предложите някакъв препарат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 От няколко дни чувам гризане откъм вратата на терасата - на места си личи, че е ядено. Някой борил ли се е с дървеници? Можете ли да предложите някакъв препарат?ахахахахахаххахахахахах отдавна не се бях смял така Боре. 1. дървеница = "миризливка" 2. дървеница(фолклорно невежество) = дървояд = ларви на бръмбари 3. Честито, имаш си плъх на терасата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Вярно. Дървояд имах предвид. Но какво е общото с плъха? Ей досега стоях до вратата и слушах хрупането отвътре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Искаш да кажеш, че имаш малки кръгли отвори по дограмата? Ако е така, всеки спрей против насекоми ще ти свърши работа. Всички ларви на насекоми с пълна метаморфоза са много кекави спрямо отрови. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 От къде мога да си взема болчета и подложки с които се закрепя дъното за кутия?Взех си кутия,но ми я дадоха без тези "екстри" и сега не мога да си сглобя машината Никъде - може обче да се примолиш на всеки "компютърджия" - държат си на склад. От няколко дни чувам гризане откъм вратата на терасата - на места си личи, че е ядено. Някой борил ли се е с дървеници? Можете ли да предложите някакъв препарат? Дървеница дърво не гризе ахахахахахаххахахахахах отдавна не се бях смял така Боре. 1. дървеница = "миризливка" 2. дървеница(фолклорно невежество) = дървояд = ларви на бръмбари 3. Честито, имаш си плъх на терасата. Той че има плъх на терасата има, а ти как наричаш кръвосмучещите червеникави акари, които по време на службата вкараха двама души в стаца? Дървеница = миризливка MY ASS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Стига с тези плъхове, бе! Във вратата има нещо, което яде - нищо повече. Иво, 10х! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Дървоядче, Стефани, може да прецениш какво точно по размера на дупките. А да - и се моли да не влезе по мебелите вътре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Той че има плъх на терасата има, а ти как наричаш кръвосмучещите червеникави акари, които по време на службата вкараха двама души в стаца? Дървеница = миризливка MY ASS!Да Видене YOUR ASS са акари. Дървениците имат смучещ устен апарат и освен растителни сокове смучат и животински такива(казармени например). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 ОК - MY ASS са акари. Ама са миризливки, колкото аз съм Жак Кусто - признай си, че се осра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 (edited) ОК - MY ASS са акари. Ама са миризливки, колкото аз съм Жак Кусто - признай си, че се осра Не Видене, ти се оака, като навлезе в моя територия без необходимите знания Ето "акарите" за които говориш. А сега погледни в дясно от кой разред са и провери кои буболечки попадат в него. Разред Hemipter, на български полутвърдокрили или ДЪРВЕНИЦИ. В него попадат както хищни дървеници, така божи кравички, водни скорпиони, цикади, листни въшки и прословутите миризливки. Edited September 10, 2009 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Сус бре, че се размириса! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Не Видене, ти се оака, като навлезе в моя територия без необходимите знания Ето "акарите" за които говориш. А сега погледни в дясно от кой разред са и провери кои буболечки попадат в него. Разред Hemipter, на български полутвърдокрили или ДЪРВЕНИЦИ. В него попадат както хищни дървеници, така божи кравички, водни скорпиони, цикади, листни въшки и прословутите миризливки. Абе аз си знам че нямаш падане освен като те хвана за косата Сус бре, че се размириса! Отсекъде! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 прословутите миризливки. Мразя ги тия гадини! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Я стига с ентомологията, ами ми отговорете на един лайнян въпрос - какво е нихромът, къде се продава и колко струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Съмнява ме миризливка 0,5 см да може да се завре в дупка 0,5 мм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Съмнява ме миризливка 0,5 см да може да се завре в дупка 0,5 мм Съмнява ме, че нищо не си разбрал от дискусията по въпроса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Съмнява ме, че ще получа отговор на въпроса си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 (edited) О, дойдохме си на приказката, младежо. За спорта провери как изглежда евтиния вариант на кабела, опипай го без сексуални помисли. След това се разходи до РЕСЕТ и виж другият как е странно по-ДЕБЕЛ. И ако искаш да имаш добра връзка си помисли добре по въпроса Днес взех от там кабел и всичко заспа... Но сега ми трябва и кабел 3.5мм - 3.5мм... защото стария (3.5мм-два чинча) не става... А, как се прекарах - не е истина... В кутията на картата ми съм имал преходник ДВИ-ХДМИ... ХДМИ-ХДМИ щеше да ми излезе малко по-евтино... Както и да е. Edited September 10, 2009 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Как е правилно да се напише на български "... с 7.3% ..." или "... със 7.3% ..."? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Как е правилно да се напише на български "... с 7.3% ..." или "... със 7.3% ..."? ... с 7.3% ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 ... с 7.3% ... Е как "с" като има 7 отзад? По-благозвучно е ако се напише "със". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 (edited) Я стига с ентомологията, ами ми отговорете на един лайнян въпрос - какво е нихромът, къде се продава и колко струва.На улица "Кратово" (в Пловдив) имаше един чичо, дето прави нагреватели по поръчка. Не съм сигурен обаче дали работи с нихром. Сещам се и за един магазин в Асеновград. Идея си нямам обаче колко струва. П.П. Що пък точно нихром? Май ще е нещо по-кораво от златце/сребърце . Edited September 10, 2009 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Ами щото кантала ми свърши А за детонатори с нагреваема жичка излиза по-евтино от крушките... А тинола не ми отговаря на нуждите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts