sheep Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Някой сеща ли се програма за разглеждане на шрифтове за Уиндоус? Щото тука на работа има някъде над 1500 и настава голям зор, докато си избереш правилния... Пробвай с този. Аз не съм го ползвал, но изглежда непретенциозен и сигурно ще ти свърши работа, а и е безплатен. Има десетки програми за разглеждане на шрифтове, безплатни и платени, в тракерите се намират лесно като търсеш по ключова дума font. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Хайде някой да ме "светне" къде се продават най-евтино кабели DVI-HDMI или букса DVI-HDMI и кабел HDMI-HDMI. Днес проверих в техномаркет, но за 3м. ми искаха 49 лв... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 За справка във Викиват 3мт. са 20 лв.HDMI-HDMI.Ето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 За справка във Викиват 3мт. са 20 лв.HDMI-HDMI.Ето. Да, това е един от вариантите, а като закупя и преходник DVI-HDMI нещата си отиват към сигурна педесетачка. Утре ще търся още. За сега най-евтино намерих 5м. кабел за 32.42 лв. тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 (edited) Малко повече инфо ще можете ли да ми дадете за залата за paintball в Пловдив? То и сайт имало http://www.pbplovdiv.com/ Edited September 8, 2009 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 (edited) Хайде някой да ме "светне" къде се продават най-евтино кабели DVI-HDMI или букса DVI-HDMI и кабел HDMI-HDMI.Днес проверих в техномаркет, но за 3м. ми искаха 49 лв... Особено когато става въпрос за DVI и HDMI хич не е добра идея да се търси най-евтиния кабел... Edited September 8, 2009 by 3dfx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Хайде някой да ме "светне" къде се продават най-евтино кабели DVI-HDMI или букса DVI-HDMI и кабел HDMI-HDMI.Днес проверих в техномаркет, но за 3м. ми искаха 49 лв... Иди и си купи висококачествен кабел от Ресет, дори и по-скъп, защото вземеш ли си китайския боклук ще патиш, помни ми думата. Аз лично съм изпаднал в ужас, защото ми трябва 10 метра, а на тая дължина ДВИ-ХДМИ няма. Няма и преходници по въпроса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 (edited) Малко повече инфо ще можете ли да ми дадете за залата за paintball в Пловдив? То и сайт имало http://www.pbplovdiv.com/ Играх там преди около 2 седмици , на мен ми хареса. Обаче е подходяща за максимум 4 срещу 4 човека , то мисля и не разполагат с повече маркери. Едит: Виж такива неща не знам , знам само че като те уцелят в пръста боли много и ти стои подуто няколко дни Edited September 8, 2009 by transporterpld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 (edited) АА За години питат ли ? Че аз нямам 18 и някъква бланка се попълва. Edited September 8, 2009 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 (edited) Иди и си купи висококачествен кабел от Ресет, дори и по-скъп, защото вземеш ли си китайския боклук ще патиш, помни ми думата. Аз лично съм изпаднал в ужас, защото ми трябва 10 метра, а на тая дължина ДВИ-ХДМИ няма. Няма и преходници по въпроса... http://www.reset.bg/catalog/product_info.p...roducts_id=4253 А като си взема китайски боклук от Ресет, няма да си патя? Сериозно... Намерих кабел на Филипс с позлатени накрайници - 5м. 79лв. 10м. 166лв... Edited September 8, 2009 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 http://www.reset.bg/catalog/product_info.p...roducts_id=4253А като си взема китайски боклук от Ресет, няма да си патя? Сериозно... Намерих кабел на Филипс с позлатени накрайници - 5м. 79лв. 10м. 166лв... http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26417 + http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29244 малко късо идва, но все пак ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26417 + http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29244малко късо идва, но все пак ... Пазарувал ли си от тези че като им гледам домейна и ме хваща страх. Питам сериозно не се заяждам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Пазарувал ли си от тези че като им гледам домейна и ме хваща страх. Питам сериозно не се заяждам да, отнема 1 месец доставката, но нямаше проблеми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 (edited) Това е. Машината е съвсем прилична а не виждам нещо гнило на пръв поглед... верно списъка със services е доста дългичък, а трябва да се прегледа от-до за буболечки и пак не е гаранция. Пробва ли да инсталираш на 2ри дял система? да, отнема 1 месец доставката, но нямаше проблеми Мерси. И друг път съм попадал на линкове към техни неща но още по името съм ги отсвирвал директно като някакви спамери или мошеници... Edited September 9, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 http://www.reset.bg/catalog/product_info.p...roducts_id=4253А като си взема китайски боклук от Ресет, няма да си патя? Сериозно... Намерих кабел на Филипс с позлатени накрайници - 5м. 79лв. 10м. 166лв... Ресет, момко, са официален вносител на всякакви кабели и съединения и при тях китайски боклуци няма. Затова цената им е 3-4-5 пъти по-висока. Оригинален кабел Филипс е излишно да купуваш. DVI M -to- HDMI M, 2m, Value $11.90 DVI M -to- HDMI M, 2m (11.04.5522) $14.40 DVI M -to- HDMI M, 3m, Value $14.90 DVI M -to- HDMI M, 3m (11.04.5532) $17.90 DVI M -to- HDMI M, 5m, Value $20.70 DVI M -to- HDMI M, 5m (11.04.5552) $22.50 HDMI M -to- HDMI M, 2m, Value $7.90 HDMI M -to- HDMI M, 2m (11.04.5527) $15.30 HDMI M -to- HDMI M, 3m (11.04.5537) $18.30 HDMI M -to- HDMI M, 5m, Value $18.50 HDMI M -to- HDMI M, 5m (11.04.5557) $21.40 HDMI M -to- HDMI M, 10m (11.04.5567) $37.90 HDMI V1.3 M -to- HDMI Mini M, 2m (11.04.5579) $15.90 HDMI M -to- HDMI M, v1.3, 2m (11.04.5582) $12.50 HDMI M -to- HDMI M, v1.3, 3m (11.04.5583) $14.20 HDMI M -to- HDMI M, v1.3, 5m (11.04.5585) $16.80 Цените са без ДДС. Естествено ти може да дадеш и 250 лева за кабел, стига да си мераклия примерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Трябва ми на Казандзакис "Зорбас гъркът" в оригинал, идеи? Host, онлайн книгата я няма. На Казандзакис има само Το μυθιστόρημα Συμόσιον - което не ти върши работа. Можеш да пробваш да си я поръчаш по интернет. Оригиналното име на книгата е: "Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά" от Νίκος Καζαντζάκης. Ако пък имаш път към Гроздовия пазар - попитай в Гръцкото консулство, може и да я имат. Остани със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 да, отнема 1 месец доставката, но нямаше проблеми А наистина ли е безплатна доставката както пише на сайта им? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 А наистина ли е безплатна доставката както пише на сайта им? да безплатна е, но има и опция за платена аз ползвах безплатната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Има ли някакъв рейс от тримонциум или военна болница до ул. Младежка или около нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Има ли някакъв рейс от тримонциум или военна болница до ул. Младежка или около нея 44, 11. На р-т Стадиона слез. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Някой сеща ли се програма за разглеждане на шрифтове за Уиндоус? Щото тука на работа има някъде над 1500 и настава голям зор, докато си избереш правилния... Току що използвах една такава програма, но може да ти е малко трудно да я подкараш. Иначе е страхотна. Казва се Linotype Font Explorer X. Свестен аналог за Уиндоус няма. Аз от 4 години търся нещо свястно, което да върши работа и да прави малко проблеми. Няма. Пробвал съм много, много програми. Или са безумно сложни, или са безумно бавни, или ти прецакват всичките шрифтове на системата (приложението на Corel). Иначе и Adobe и Corel имат такива програми за разглеждане на шрифтове. Само дето не струват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Font Browser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Font Browser Само дето нещо не виждам момента в който слагам неинсталираните шрифтове в програмата и ги разглеждам без инсталация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 (edited) Ресет, момко, са официален вносител на всякакви кабели и съединения и при тях китайски боклуци няма. Затова цената им е 3-4-5 пъти по-висока. Оригинален кабел Филипс е излишно да купуваш. DVI M -to- HDMI M, 5m (11.04.5552) $22.50 Цените са без ДДС. Естествено ти може да дадеш и 250 лева за кабел, стига да си мераклия примерно. Eто това ми трябва. А цената не е кой знае колко различна в сравнение с тази. А BTW, каква е разликата между (освен в цената): DVI M -to- HDMI M, 5m, Value $20.70 DVI M -to- HDMI M, 5m (11.04.5552) $22.50 Edited September 9, 2009 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts