kopche Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Някой правил ли е родословно дърво или някакъв вид архив на роднините си до n-то коляно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 По кой член от НК могат да ме хванат ако ме сгащят, че поливам канабис, засаден на общински терен? В най - общ смисъл по "големия" могат да те хванат! Има сума ти прецеденти които заповат и свършват на фаза - дело срещу неизвестен извършител (въпреки, че в много от тези случаи извършителят е очеизваден). Просто тези неща са много рудно доказуеми и освен ако не те пипнат по време на бране, складиране (оброботка) или търговия ти се разминава..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Пф, от известно време имам следния проблем: търся нещо в Google, излиза страницата с резултатите, кликвам върху даден линк към външен сайт и вместо него се появяват някакви измислени сайтове като например търсачка за антивирусни програми. Как да го оправя?! :/ Spy-ченце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 (edited) Spybot - Search and Destroy. Май тъй му се викаше... Edited August 29, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 И/Или AdAware Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 И/Или Spyware Doctor Тази тройна комбинация винаги ми е изчиствала всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Повече от една антивирусна / антиспай (даже с добра антивирусна последното е излишно) няма смисъл, даже не се препоръчва защото почва да задръства машината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Някой правил ли е родословно дърво или някакъв вид архив на роднините си до n-то коляно? Me. със софтуер за Линукс обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Някой знае ли дали от прикачен HDD към PS2 могат да се качват и играят игрите от замундата ? ( НЕХАКНАТА конзола ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Щом не е хакната няма смисъл.Тряа да си я хакнеш или да даваш пари за игри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Трябва ми образец за колективна жалба до Община Пловдив.Чисто като оформление как трябва да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Трябва ми образец за колективна жалба до Община Пловдив.Чисто като оформление как трябва да е. Най-добре иди до общината и искай такава от там, че иначе канцеларските плъхове могат да те върнат, под предтекст че не е според последните разпоредби... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 (edited) Отивам ей сега. Вече ходих, свободен текст е. Edited August 31, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Какви промоционални карти предлагаха от мтел за хора с увреждания? Знам че има такова нещо обаче информация не намирам по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Нормално ли е USB модемчето ми за мобилен интернет да става горещо след 20тина минути работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Нормално ли е USB модемчето ми за мобилен интернет да става горещо след 20тина минути работа? Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Какви промоционални карти предлагаха от мтел за хора с увреждания?Знам че има такова нещо обаче информация не намирам по въпроса. Преди около година и половина - 20 минути към мтел бонус към плана, към който си. Меко казано - смешно. Може заради голямата конкуренция да са си променили "промоциите". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Преди около година и половина - 20 минути към мтел бонус към плана, към който си. Меко казано - смешно. Може заради голямата конкуренция да са си променили "промоциите". Те и сега офертите не им са кой знае какво, писах им и не бях доволен от отговора. Та сега се изнервих, защото като тръгнах да търся за офертите за хора с увреждания от другите мобилни оператори, в сайтовете им няма поместена информация за тези неща. Дайте съвет за някакъв абонаментен план, към който и да е оператор, който да ми предлага безплатни минути с фиксирани и мобилни мрежи към страните в европа? Че то фирмата плаща за тези неща, ама още се чеша по главата... досега винаги съм бил на прима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Има ли по-добра оферта в момента в Плд за покупка на маратонки от тази на Метро за 2 чифта Адидас за 100-на лева?Не ми дреме от коя година е модела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 (edited) Има ли по-добра оферта в момента в Плд за покупка на маратонки от тази на Метро за 2 чифта Адидас за 100-на лева?Не ми дреме от коя година е модела. Баре не ти ли дреме дали е удобен? Защото на мен поне 99% от моделите на адидас, пума, найки и подобни не ми бяха удобни (или да го кажем иначе - за парите си очаквах да не мога да им намеря кусури а аз успявах, накрая намерих един чийто кусур е пренебрежимо малък но и той има) lil_stenly: ако ти трябва връзка до стационарни телефони - вивател най-добре, с прима си най-прецакан отвсякъде... всичко с абонамент е по-изгодно. Предплатените карти са за хора които само приемат обаждания и звънят 1 път на месеца само. Edited September 2, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Мм по добре си земи кецове по удобни са Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 откъде да издиря неква гъзарска възглавничка за пътуване (подковката която се слага на врата за да не ти се кламбурца главата насам-натам докато похъркваш, седнал в некакво превозно средство)?за подарък ще е. от пенолатекс и с калъфки дето да могат да се перат дали някой се е сетил да направи и да продава из града? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 (edited) Баре не ти ли дреме дали е удобен? Защото на мен поне 99% от моделите на адидас, пума, найки и подобни не ми бяха удобни (или да го кажем иначе - за парите си очаквах да не мога да им намеря кусури а аз успявах, накрая намерих един чийто кусур е пренебрежимо малък но и той има) Речи де какъв, де... лигльо(модела имам предвид) Инак ме блазни, че са оферта пък аз доста ги "послайнявам" маратонките, та ми трябват и някакви за които не ми дреме хич. А като си рекъл "за парите си" е това http://www.kec.bg/catalog/product_info.php?products_id=371 е много качествен модел. И също http://www.kec.bg/catalog/product_info.php?products_id=341 Ама на 150 лв не мога да си ги купувам ей тъй за "послайняване" ________________ Такива възглавнички има в магазина до Метро Тракия, Технополис ли се казва не се сещам ама е за техника само, но точно преди касите са цяла гама такива продукти 20-30 лв е Edited September 2, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Баре не ти ли дреме дали е удобен? Защото на мен поне 99% от моделите на адидас, пума, найки и подобни не ми бяха удобни (или да го кажем иначе - за парите си очаквах да не мога да им намеря кусури а аз успявах, накрая намерих един чийто кусур е пренебрежимо малък но и той има) Като искаш удобни, си купувай маратонки за бягане, а не за гъзария. Примерно тоя модел на Puma, дето тежи към 200 грама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 хм. това за бягане ли е? подметката нещо много плоска и равна... да не е за тенис или друго? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts