elle89 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 (edited) Като слушам някоя песен на уинамп-а и се чува едно такова заглъхнало,някакви настройки да ме насочите..... ? корекция-не е само при уинамп-а,и като пускам клипчета пак е така,самия глас се заглушава.... Edited August 27, 2009 by elle89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Как се прави RS-кабел? Има ли кръстоски или всичко е право? Ако става дума за RS232 (сериен) интерфейс ето ти връзка: http://www.arcelect.com/rs232.htm Не си споменал обаче кой точно от типовете ти е необходим, а те са доста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Как се прави RS-кабел? Има ли кръстоски или всичко е право? Няма ли готови кабели в ресета? И каква е причината всъщност да ти трябва такъв кабел? Като слушам някоя песен на уинамп-а и се чува едно такова заглъхнало,някакви настройки да ме насочите..... ? корекция-не е само при уинамп-а,и като пускам клипчета пак е така,самия глас се заглушава.... А има ли случай когато не е "заглъхнало"? Да не би да ти се е скъсал кабела от бас касата към тонколоните - при мен един път го бях измъкнал този кабел и се чуваше доста кофти наистина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Това как се превежда: Due to host mobility, for example, intermediate nodes may need to maintain real-time traffic in excess of resources set-a-side for real-time traffic. В резултат на мобилност на приемника, например, междинни възли трябва да поддържат трафик в реално време, в повече от ресурсите, заделени за трафик в реално време. И пак щеше да е хубаво ако кажеш на каква тематика е изречението. Превод не се прави така на едно изречение. Дано помогне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 (edited) Като слушам някоя песен на уинамп-а и се чува едно такова заглъхнало,някакви настройки да ме насочите..... ? корекция-не е само при уинамп-а,и като пускам клипчета пак е така,самия глас се заглушава.... Я виж в config (една стрелкичка надолу), в equalizer-а има много настройки. Има едно Preamp - ако е в центъра значи свири нормално, също и останалите (те са за различни честоти), ако са в центъра и копчето On е изключено. Та тва preamp намаля децибелите, и създава нещо като "заглъхване". Edited August 27, 2009 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 В резултат на мобилност на приемника, например, междинни възли трябва да поддържат трафик в реално време, в повече от ресурсите, заделени за трафик в реално време. И пак щеше да е хубаво ако кажеш на каква тематика е изречението. Превод не се прави така на едно изречение. Дано помогне. А, мерси. Много ми помогна. Не можех да го схвана, тъй като липсват няколко запетайки, особено тая между maintain real-time traffic и in excess of resources. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 От какво са направени билярдните топки? Някои казват,че са от слонова кост.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 От какво са направени билярдните топки? Някои казват,че са от слонова кост.. Някои топки може и да са от слонова кост... в онзи хотел в Дубай с позлатените дръжки на вратите може би, както и в частните клубове на милионерите... силно ме съмнява обаче да използват толкова скъп материал за нещо за което и обикновена пластмаса би свършила работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Точно от това са се правели.В момента са от композитни материали.Все пак за определена цена може и от слонова кост да си купите - разбира се, костта идва от умрели от естествена смърт животни (което пък прави сет-а топки още по-рядък и скъп). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 А има ли случай когато не е "заглъхнало"? Да не би да ти се е скъсал кабела от бас касата към тонколоните - при мен един път го бях измъкнал този кабел и се чуваше доста кофти наистина Я виж в config (една стрелкичка надолу), в equalizer-а има много настройки. Има едно Preamp - ако е в центъра значи свири нормално, също и останалите (те са за различни честоти), ако са в центъра и копчето On е изключено. Та тва preamp намаля децибелите, и създава нещо като "заглъхване". ами не е и от двете...те ми го преинсталираха,та може и да са променени някакви други настройки-не е явно от тонколоните,нито от самия уинамп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Като слушам някоя песен на уинамп-а и се чува едно такова заглъхнало,някакви настройки да ме насочите..... ? корекция-не е само при уинамп-а,и като пускам клипчета пак е така,самия глас се заглушава.... А да споделиш с каква операционна система си, каква ти е звуковата карта и какви са ти колоните? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 успях да се оправя,благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 успях да се оправя,благодаря Ами следващия път някой като има същия проблем? Ще търси, ще търси, ще му излезе твоето мнение, ще се обнадежди, че има някой със същия проблем и хора, които са се опитвали да помагат и накрая какво ще види? "Успях да се оправя". Ми как? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Ами следващия път някой като има същия проблем? Ще търси, ще търси, ще му излезе твоето мнение, ще се обнадежди, че има някой със същия проблем и хора, които са се опитвали да помагат и накрая какво ще види? "Успях да се оправя". Ми как? ти пък може ли да не скачаш така ? всъщност ми помогнаха,не съм се оправила сама,понеже не ги разбирам тея работи и написах това,щото не бих могла да обясня като хората.....та трябваше да се преинсталира реалтек-а с друга негова версия....хепи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Няма ли готови кабели в ресета? И каква е причината всъщност да ти трябва такъв кабел? Готови има, но имам кабел и букси, а и ми се занимава и искам да си го направя. Трябва ми за връзка между PC и сателитен приемник Никой ли не знае къде в Пловдив обшиват волани на автомобили? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 ти пък може ли да не скачаш така ? всъщност ми помогнаха,не съм се оправила сама,понеже не ги разбирам тея работи и написах това,щото не бих могла да обясня като хората.....та трябваше да се преинсталира реалтек-а с друга негова версия....хепи ? Хепи? От какво да съм хепи? Аз си направих "скачането" за деня. Бях "хепи" и преди да отговориш. Не съм сигурен какво нередно виждаш в това, което бях написал. Пожелавам ти да търсиш някой път в интернет сумати време как се решава определен проблем и като намериш, някой да е описал проблема 1:1 с твоя, да има написано накрая "реших го, благодаря". Защото на мен ми се е случвало и не е приятно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Хепи? От какво да съм хепи? Аз си направих "скачането" за деня. Бях "хепи" и преди да отговориш. Не съм сигурен какво нередно виждаш в това, което бях написал. Пожелавам ти да търсиш някой път в интернет сумати време как се решава определен проблем и като намериш, някой да е описал проблема 1:1 с твоя, да има написано накрая "реших го, благодаря". Защото на мен ми се е случвало и не е приятно. ем много нападателно звучеше...пък аз съм нежна душица ок,надявам се да сме се разбрали,както ти казах по-горе-просто не знаех как да го опиша като хората Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 По кой член от НК могат да ме хванат ако ме сгащят, че поливам канабис, засаден на общински терен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 (edited) ти пък може ли да не скачаш така ? всъщност ми помогнаха,не съм се оправила сама,понеже не ги разбирам тея работи и написах това,щото не бих могла да обясня като хората.....та трябваше да се преинсталира реалтек-а с друга негова версия....хепи ? Това не е от драйверите а от настройките. Вероятно някой е бъзикнал аудио настройките от панела на Realtec, където има и различни филтри и ефекти - в случая вероятно е сложена цвъчка на опция от рода на voice remove (или подобно) в резултат на което се прилагат филтри, наслагващи в противофаза честотите от стандартния говорен спектър. Като резултат звучи някак центрирано, леко кънтящо, а от гласовете остават само леки съскания и далечно ехо. Преинсталираните драйвери просто са нулирали настройките по подразбиране . Edited August 28, 2009 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Пф, от известно време имам следния проблем: търся нещо в Google, излиза страницата с резултатите, кликвам върху даден линк към външен сайт и вместо него се появяват някакви измислени сайтове като например търсачка за антивирусни програми. Как да го оправя?! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Има ли полети от Пловдив до Варна и обратно ?! Сега проверих в сайта на летище Пловдив, но никаква информация не намерих, а в търсачката нищо конкретно не излезна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 По кой член от НК могат да ме хванат ако ме сгащят, че поливам канабис, засаден на общински терен? Питай Google. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Питай Google. Мислиш че не се е сетил да го направи??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Има ли полети от Пловдив до Варна и обратно ?! Сега проверих в сайта на летище Пловдив, но никаква информация не намерих, а в търсачката нищо конкретно не излезна... Няма. От София обаче има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 По кой член от НК могат да ме хванат ако ме сгащят, че поливам канабис, засаден на общински терен? http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm#*%D0%A0%D...%B5%D0%BB%20III чл. 354а предполагам за производство... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts