RiMy_SuN Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Моля, препоръчайте някаква малка вила/бунгало из Родопите, за максимум 4-5 човека, не държим на удобства като кабелна телевизия, микровълнова фурна и климатик. Нещо малко, чисто и уютно, по възможност на тихо местенце без много хора. Пък дори и при някоя готина баба, която си пийва домашна ракийка може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jellybon Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Къде в Пловдив обшиват волани? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Някой има ли идея защо като натисна ctrl+alt+del ми излиза error window, на който пише : Task manager has been disabled by your administrator Как да го оправя ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Някой има ли идея защо като натисна ctrl+alt+del ми излиза error window, на който пише : Task manager has been disabled by your administrator Как да го оправя ... Eй така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surgul Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Някой да знае къде могат да ми отрежат парче ламинирано ПДЧ с размери 200х90 (см) и дебелина 25 мм ? В бриколаж и алати имат само 9 и 18 мм което не ми върши работа ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Някой да знае къде могат да ми отрежат парче ламинирано ПДЧ с размери 200х90 (см) и дебелина 25 мм ? В бриколаж и алати имат само 9 и 18 мм което не ми върши работа ... съливер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Моля, препоръчайте някаква малка вила/бунгало из Родопите, за максимум 4-5 човека, не държим на удобства като кабелна телевизия, микровълнова фурна и климатик. Нещо малко, чисто и уютно, по възможност на тихо местенце без много хора. Пък дори и при някоя готина баба, която си пийва домашна ракийка може Куртлуджа Препоръчвам. Хижа Цепина Не препоръчвам. Вила Катеричка Горе-долу става... Също така във Триград има едно-две семейни хотелчета, ама ние там сме с връзки. Златоград също не е лошо, ако ви се лангърка чак до там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Навремето някой беше качил един туториал как в photoshop могат да се вкарват изображения при секцията с четките и след това свободно да се ползва многократно даденото изображение. Търси съответния пост но така и не го намерих някой може ли да ми намери този туториал или ако знае как става да ми обясни на 2 на 3 Мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Навремето някой беше качил един туториал как в photoshop могат да се вкарват изображения при секцията с четките и след това свободно да се ползва многократно даденото изображение. Търси съответния пост но така и не го намерих някой може ли да ми намери този туториал или ако знае как става да ми обясни на 2 на 3 Мерси предварително. Искаш да вкараш изображение при четките? Така ли? 1. Отваряш изображението в нов прозорец. 2. Гледаш да е отключено 3. Хубаво е да е само 1 Лейър 4. Edit > Define Brush Preset Това е. Сейваш го и го зареждаш после при четките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Точно това ми трябваше, мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Някой знае ли, дали Joss го изремонтираха? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Има ли някъв начин или програма, така че да могат да се синхронизират субтиттри с картината на филма по по-бърз и леснен начин, че нещо ми се струва бая голяма хамалогия тва и отнема по доста доста време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Ако ако нямат тайминг, ред по ред, няма друг начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 те имат тайминг обаче не съвпада с момента на говорене и аз така тръгнах ред по ред обаче издържах само за 10 минути от филма и после ме хвнаха дивите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 те имат тайминг обаче не съвпада с момента на говорене и аз така тръгнах ред по ред обаче издържах само за 10 минути от филма и после ме хвнаха дивите. Маркираш ги всичките и ги нагласяш по първия. По принцип би трябвало да са с еднакви паузи помежду си. Ако не са със същите паузи като другата версия, няма начин. Все някъде ще ти се разминат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) има една програма timeadjuster се казва опитай с нея да си ги синхронизираш. по-принцип ако изместването е константа става и от филтъра за субтитрите. Edited August 26, 2009 by bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) Subtitle Workshop e много опростено и поддържа бг. Друг е въпроса, че някой път има разлика в самите релийзи (добавени/отрязани сцени) и само една корекция не е достатъчна. Ако не успееш, кажи за кой филм става въпрос... Edited August 26, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Някой играе ли Empire Earth:The Art of Conquest?Ако има желаещи за 2в2 мултуплейер,нека ми пише ЛС Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Да знаете по колко пари е в момента "Гадни копилета" в лятното кино "Орфей"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Това как се превежда: Due to host mobility, for example, intermediate nodes may need to maintain real-time traffic in excess of resources set-a-side for real-time traffic. :unsure: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 (edited) Как се прави RS-кабел? Има ли кръстоски или всичко е право? И някой да знае къде се шият волани с кожа? Edited August 27, 2009 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Шипка отворена ли е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Шипка отворена ли е ? над 10т не ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Малко ще се повторя, но понеже ми е важно Как се прави RS-кабел? Има ли кръстоски или всичко е право?И някой да знае къде се шият волани с кожа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Минават ли още врътките с ДДС-то? Примерно при покупка на лаптоп за 1000 лева с ДДС да платиш само 800 като го запишеш на фирма, преди години сме го правели в МОСТ, но сега минава ли все още. Другия вариант за който само съм чувал е просто си плащаш цялата сума и пак го записваш на фирма, но накрая на годината им въстановяват някакви пари от ДДС-то от покупката на фирмата. Първо ще отбележа, че 1000лв с ДДС не са 800лв без ДДС, а са 833... Да си платиш лаптопа без да плащаш ДДС не вярвам да стане. Дори и да стане няма да ти дадат цялото ДДС, а да речем - половината. Вече ако имаш фирма регистрирана по ДДС просто си взимаш фактура и стойността на ДДС-то на лаптопа се приспада от сумата за ДДС, която фирмата ще трябва да внесе за съответния месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts