host Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Абе в наш' форум няма ли тьема "какво слушате в момента"?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Абе в наш' форум няма ли тьема "какво слушате в момента"?????? Еейй,и аз съм се замисляла за това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Имаше преди години, ако не се лъжа я затриха, че много спам почна вътре... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 препоръчайте ми добра бабичка баячка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) Имам един PDF файл, който при всеки опит да конвертирам или копирам текст, ми излизат разни каракашки. Предложения? Edited August 21, 2009 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Имам един PDF файл, който при всеки опит да конвертирам или копирам текст, ми излизат разни каракашки. Предложения? Я го дай насам да видя какво мога да направя. В профила са ми координатите по разните месинджъри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 препоръчайте ми добра бабичка баячка Не знам какъв е въпроса но от личен опит по-добре ограничи достъпа до бебето на паникьосващите се баби и съответно предаващите паника надолу по веригата. Спокойствие и силна храна, нали знаеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Има ли някой с опит в рекламата - нет реклама.Искам да питам някой неща, че ми предлагат някаква работа...и се чудя. Какво означава НЕТ Реклама? Кажи за какво точно става въпрос. Така трудно се говори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Аз вече ги отрязах ставаше въпрос за представителство на определен сайт който изгражда нещо като браншови каталог като в техния сайт всеки клиент му се изгражда микространица и се рекламира само основния като от там клиента може да намери вече за който град по бранш, име или каквото му дойде фирмата която му трябва. Предложената ми позиция включваше обикаляне на обекти с предлагане за вкл. към сайта.Без твърда заплата, с процент от всеки абонамент и другите "млад екип, ценим ви, томбола за най-добрите" и прочие неща. Не благодарим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 (edited) Вярно ли е , че барабаниста на Deep Purple задържал метална банкнота от 1 долар на стената с палките от барабана ? Дядо , това го казвам , както ми го казаха . Иначе "металната банкнота " , предполагам , че е еднодоларова банкнота направена от метал . Edited August 23, 2009 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Вярно ли е , че барабаниста на Deep Purple задържал метална банкнота от 1 долар на стената с палките от барабана ? Хахахахахаха еб**ти вица - метална банкнота Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Аз ли се бъркам или да задържиш монета или банкнота на стената с палките не е изобщо трудно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Аз ли се бъркам или да задържиш монета или банкнота на стената с палките не е изобщо трудно? Уточнение: Монетата е от един долар и я задържа на стената удряйки я скоростно с палките! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 (edited) За това колко дълго време ще издържи батерията на цифров фотоапарат има ли значение какво качество на снимките е избрано - най-високо или по-ниско? Ед. w00x, мерси Edited August 23, 2009 by Zaec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 За това колко дълго време ще издържи батерията на цифров фотоапарат има ли значение какво качество на снимките е избрано - най-високо или по-ниско? Няма значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 (edited) Вярно ли е , че барабаниста на Deep Purple задържал метална банкнота от 1 долар на стената с палките от барабана ? Дядо , това го казвам , както ми го казаха . Иначе "металната банкнота " , предполагам , че е еднодоларова банкнота направена от метал . не е вярно. това е градска легенда, която се разказва за [insert random drummer name here]... а за металната банкнота... да, има метални банкноти, правят се от дървено желязо. какво странно има не разбирам. както има и хартиени монети. от по три долара. продават се по две за монголски тугрик. Edited August 23, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 За това колко дълго време ще издържи батерията на цифров фотоапарат има ли значение какво качество на снимките е избрано - най-високо или по-ниско? Не обаче влияе това колко време се чудиш преди да снимаш и колко време разглеждаш направената снимка след това - т.е. времето когато ти е включен дисплея хаби най-много след това светкавицата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Имам запис на разговор между 2-ма души ,записа е на мп3-ка. Тъй като единия глас се чува заглушено търся някаква аудио програма за усилване на звука за да стане по ясен звука или пък нещо друго което би ми помогнало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Ако не съм здравно осигурен, мога ли да ида директно на лекар УНГ? И колко пари ще ми вземе за прегледа и евентуална намеса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Ако не съм здравно осигурен, мога ли да ида директно на лекар УНГ? И колко пари ще ми вземе за прегледа и евентуална намеса? Харесваш си някой частен кабинет и отиваш.Вече за цени зависи,какво ще ти прави ,предполагам повече от 40 за преглед няма да ти вземат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 При кардиолог е 20-на лева кардиограмата...така, че прегледа не вярвам да е повече.На регистратурата ще ти обяснят или ще има табло с ценоразпис поне в ДКЦ 2 има има и инфо табло дигитално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Харесваш си някой частен кабинет и отиваш.Вече за цени зависи,какво ще ти прави ,предполагам повече от 40 за преглед няма да ти вземат. А не мога ли да ида в поликлиниката тука до нас? Трябва ли да е частен задължително? Идеята ми е да отида там, където бих отишъл с направление, но директно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Можеш, естествено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Можеш и в ДКЦ-то там на регистратурата,питаш къде и кой трябва да платиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 (edited) Минават ли още врътките с ДДС-то? Примерно при покупка на лаптоп за 1000 лева с ДДС да платиш само 800 като го запишеш на фирма, преди години сме го правели в МОСТ, но сега минава ли все още. Другия вариант за който само съм чувал е просто си плащаш цялата сума и пак го записваш на фирма, но накрая на годината им въстановяват някакви пари от ДДС-то от покупката на фирмата. Edited August 24, 2009 by kennyg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts