RiMy_SuN Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 (edited) Имаше такива неща в магазините отляво на Метро, но видях само от плат. Предполагам, че в Неосет може да си поръчаш кожено, но там цените са доста солени... Edited March 13, 2006 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 А какво е "пуф"?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 (edited) Сложила съм снимка, дорогой, можеше поне да я погледнеш по-обстойно. Edit: Happy steak and BJ day! Edited March 14, 2006 by HemophiliacInMe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 da v JYSK do metro ima skoro si zemaxme biuro ot tam i ima6e takiva "puf"-ove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 изгорила съм си ,нещо миглите,не знам и аз как ,дали ша ми се опраат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 изгорила съм си ,нещо миглите,не знам и аз как ,дали ша ми се опраат хахахаха, ще то се оправят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Оле мен пък ме подстригаха по-късно отколото исках!Дали ще ми порастне косата?!?! Не, нито пък ноктите ти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Снощи възникна един спор между мен и баща ми за хъркането.. Та въпроса ми е как може човек да спре да хърка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Снощи възникна един спор между мен и баща ми за хъркането..Та въпроса ми е как може човек да спре да хърка? С нещо като терапия и май устройство/хапове, които помагат за да поемаш повече въздух. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 (edited) Като спи настрани или по корем. А на мен въпроса ми е: "Защо спиш в една стая с баща си?" Това беше добър въпрос. Edited March 14, 2006 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Та въпроса ми е как може човек да спре да хърка? А на мен въпроса ми е: "Защо спиш в една стая с баща си?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 (edited) Аз пък съм с по-нестандартен въпрос: Откъде може да се купи тамагочи и каква му е цената в момента? Edited May 27, 2007 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 (edited) Аз пък съм с по-нестандартен въпрос Откъде може да се купи тамагочи и каква му е цената в момента? От руския пазар може би, тва е много трудна работа, може да пишеш тука във форима, че купуваш такова, може на някой да му е останало. Щях да ти дам мойто, ама го бях счупил нещо. Аз навремето имах с един пес. Много яко беше, два пъти го докарах до старост. Един път нарочно го уморих, тва беше яка зарибявка Edited March 14, 2006 by diabolik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 v nqkva knijarnica ili sergiika za junjuriiki s zalejala stoka predpolagam 4e 6te moje da se otkrie edno takova 4udo na texnikata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Тамагочита видях в еднолевката на Азията.В традицията на еднолевките,цената им беше 2 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 (edited) moga li da zema 2 GB karta MS PRO DUO ot ERA COMPUTERS na izpla6tane 4e ne mi se davat ne6to 350lv na raka... i samo s li4na karta li stava vrutkata Edited March 14, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Как,по дяволите,мога да се качвам надолу!Да слизам нагоре!Да бутам към мен и да дърпам към някой друг? Методи за спиране на хълцането... аз знам няколко .. кажете и вие! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 ...и да дърпам към някой друг? Това може да стане ако предметът, който дърпаш, е вързан с въже и то е прекарано през макара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 А на мен въпроса ми е: "Защо спиш в една стая с баща си?" С тоя въпрос ме утрепа, честно. Не спя в една стая с баща си, ние даже в един апартамент не спим, ама това е отделен въпрос.. Просто си говорихме за хъркане, и накрая разговора се превърна в спор. А за тамагочи, в Тракия на пазара бях видяла чисто ново за 3,50 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 (edited) Сега си гледах учебника по логика и попаднах на някакъв закон, че "всяка мисъл е еквивалентна на себе си", т.е. ако а е вярно, то а е вярно Замислих се и ми хрумна, че ако вземем мисълта "Тази мисъл е грешна" законът някакси не важи: ако а е вярно, значи а е грешно и обратното Може ли някой да ми го обясни това, аз ли направих гениално откритие или нещо не съм прочел внимателно? Edited March 15, 2006 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 moga li da zema 2 GB karta MS PRO DUO ot ERA COMPUTERS na izpla6tane 4e ne mi se davat ne6to 350lv na raka... i samo s li4na karta li stava vrutkata nikoi li neznae Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Сега си гледах учебника по логика и попаднах на някакъв закон, че "всяка мисъл е еквивалентна на себе си", т.е. ако а е вярно, то а е вярно Замислих се и ми хрумна, че ако вземем мисълта "Тази мисъл е грешна" законът някакси не важи: ако а е вярно, значи а е грешно и обратното Може ли някой да ми го обясни това, аз ли направих гениално откритие или нещо не съм прочел внимателно? Що не питаш Анелия? Със сигурност ще роди нещо мъдро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 (edited) Що не питаш Анелия? Със сигурност ще роди нещо мъдро Знаеш ли, това е идея Ама имаме час с нея чак другата сряда, така че предпочитам някой умен човек от тук да ми каже... (сори за офтопика) Edited March 15, 2006 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts