RaptoR Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Някой не ти ли беше обещал да ти ги оправи? Има такъв момент. Ама той е тотално несериозен оня миндил едит: It is available in grit sizes up to 5000 С тая Наско може спокойно да си полира шпека (с високооборотна машина над 11000 оборота). За по-аеродинамично и безболезнено преминаване през каньони и тесняци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Много логика има в тая приказка... Пусто нямам хъб наоколо. Това обаче мисля ще да е причината... Въпреки че харда светва и завърта е възможно да прави тая врътка...И аз мисля, че е дъното. Един от служебните компютри с интелско дъно буквално ме подлуди от парчета и не ще да познава включеното многофункционално устройство. Що-годе работи на един единствен USB порт и съм му го резервирал с маркер :ph34r: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 На Nintendo WII може ли да се играят пиратски заглавия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 И аз мисля, че е дъното. Един от служебните компютри с интелско дъно буквално ме подлуди от парчета и не ще да познава включеното многофункционално устройство. Що-годе работи на един единствен USB порт и съм му го резервирал с маркер :ph34r: . Абе тая кучка съм я сглобявал преди поне 3 години и нищо не помня по нея. На прима виста виждам, че с Вирус ХР чак с третия кашон, AMD XP 2000+ и гига и половина рам. По принцип работи много прилично, но явно дъното е неква боза, както каза Овърман. Имал съм проблеми с такива портове, дет не могат захрани стоката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 (edited) На Nintendo WII може ли да се играят пиратски заглавия? чипосана що да не? Точно това ми беше въпроса. Дали може да се сложи чип или някакъв софтуер крак, че да работи с копирани игри. има чипове - да. Edited July 23, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 чипосана що да не? Точно това ми беше въпроса. Дали може да се сложи чип или някакъв софтуер крак, че да работи с копирани игри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 вчера за моя изненада разбрах, че руски е затворен. някои ако случайно знае до кога ще е в ремонт, нека ме осведоми, защото тези затворени пътища ми създават ядове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Първоначално само за седмица, засега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Аз рабрах, че до Нова Година... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Още един нестандартен въпрос, дето питах преди 1000000000000 години, ама явно тука никой не знае - 2000 ли е най-малкият размер на зърното на шкурката? Както ти е казал и bio, могат да се намерят шкурки Р5000 (а, ако не ме лъже паметта... май имаше и още по - финни) П.п. Не, че ми е работа да питам, но какво мислиш да полираш... ? Защото ако са разни каменяци (с изключение на скъпоценни и повечето полу скъпоценни) спокойно можеш за финно полиране да използваш разни химически препарати които са предназначени за съответните породи.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Ще полирам кост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Ще полирам кост. Кост се полира перфектно с кече и шлайфпаста за хром или хромирани повърхности.... Дори не ти трябва машинка. Лично съм пробвал този пиниз! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 В събота какво беше работното време на Конрада, че не съм на 100% сигурен по спомени - от 10:00 до 13:00 ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 (edited) Някой да знае магазин, в който да има голям избор на модели и на номерация(по спеециално по- малки номера) мъжки сака ? Edited July 24, 2009 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 вчера за моя изненада разбрах, че руски е затворен. някои ако случайно знае до кога ще е в ремонт, нека ме осведоми, защото тези затворени пътища ми създават ядове. Първоначално само за седмица, засега Аз рабрах, че до Нова Година... всички сте прави ... с две думи ... кръстовището 6-ти септември - Руски до края на седмицата, след това затварят моста :> повече инфо ТУК и ТУК !!!. густо майна, а ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 (edited) Трябва ли да има запетайка пред някое от почернените "или"-тата? Ако да, защо? ...процедури, касаещи наше имущество или дела или някаква част от тях или касаещи нещо, свързано по някакъв начин с... На мен ми се струва, че не трябва да има, тъй като това не е изброяване. "Имущество" и "дела" ги виждам като едно цяло, а "някаква част от тях" е втората част от пояснението - следователно пред второто "или" няма запетая. В такъв случай "наше имущество или дела или някаква част от тях" става едно цяло и пред третото "или" също не трябва да има. В тотална заблуда ли съм? Edited July 24, 2009 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jellybon Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Да, и пред двете има! Запетая пред или не се пише, когато е употребено еднократно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Къде по дяволите се намира църквата "Св. Неделя"? Някъде в стария град била, но така и не я намерих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Къде по дяволите се намира църквата "Св. Неделя"? Някъде в стария град била, но така и не я намерих. http://bgmaps.com/map.aspx?sid=10f18847384...mp;initsearch=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 (edited) ако на дадено място се срещат доста таралежи дали това непременно означава, че там има и влечуги, особено змии? или са просто народни приказки? нещо не ми се вярва да е чак толкова еднообразно менюто на бодливите. или пък да са толкова пристрастени към източната кухня?! Edited July 24, 2009 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Къде по дяволите се намира църквата "Св. Неделя"? страхотно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 ако на дадено място се срещат доста таралежи дали това непременно означава, че там има и влечуги, особено змии? или са просто народни приказки?нещо не ми се вярва да е чак толкова еднообразно менюто на бодливите. или пък да са толкова пристрастени към източната кухня?! Означава, че имат оптимални условия за живот - насекоми, влечуги, охлюви.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Някой използвал ли е онлайн магазина на Техномаркет? Доставката безплатна ли е? Колко време отнема? Цената наистина ли е с 5% отстъпка от тази в сайта или има някаква врътка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Някой използвал ли е онлайн магазина на Техномаркет? Доставката безплатна ли е? Колко време отнема? Цената наистина ли е с 5% отстъпка от тази в сайта или има някаква врътка? Трябва много да се внимава какво получаваш, че имат навика да дават най-гадното, пък ако мине. Май за монитор питаш... Голяма вероятност да има изгорели пиксели. Тъй че трябва добре да се огледа. Доставката е 10 лв. Начисляват ти сумата директно с 5-те процента намаление. За времето вече не съм сигурен. Зависи и дали го имат в близките маркети. Все пак би трябвало до 2-3 дни максимум да пристигне.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 За 5 лева кяр не си заслужава. Ще ида до техномаркета. Мерси за информацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts