w00x Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 (edited) На мен пак ми казаха, че най-добрите моменти са сложени в трейлърите. 2-ката не ми хареса много, но все пак доста хора пак хвалят 3-ката. А тва ми е любимия момент от 2-ката http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=40303 METRO Edited July 7, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 На какво може да се дължи появата на сянка в следната снимка: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Не те разбирам на кое казваш сянка? Иначе и аз имам едно въпросче. Тая година има много комари и като ходя следобед да тичам ме хапят доста. Кажете с нещо да се пръскам или да се мажа, че направо не е истина, сега се прибрах и на 3-4 места поне са ме захапали гадините Ако може и да не мирише на нищо ще е идеално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.p...c93b27d922d24e0 скоро ще пръскат пак от общината против комари ама до тогава търси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Не те разбирам на кое казваш сянка? Явно не се е отбелязало на снимката и проблемът е в монитора ми - при тъмни неща (букви например) на светъл фон се образува сянка. Сега обаче всичко изглежда ок. Може би е имало някакви магнитни бури Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Въпросът ми може да е глупав, но все пак-продават ли се отделно слушалки за Ipod и ако да-къде бих могла да намеря? Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Въпросът ми може да е глупав, но все пак-продават ли се отделно слушалки за Ipod и ако да-къде бих могла да намеря? Благодаря Ето тук има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Иначе и аз имам едно въпросче. Тая година има много комари и като ходя следобед да тичам ме хапят доста. Кажете с нещо да се пръскам или да се мажа, че направо не е истина, сега се прибрах и на 3-4 места поне са ме захапали гадините Ако може и да не мирише на нищо ще е идеално От доста години вече използвам Off и съм много доволен. Имам огромни проблеми с комарите. Винаги от цялата компания нападат само мен . Като магнит съм за тях. Използвам варианта който е като лосион. Така го водят. Реално е бутилка с "пръскалка" отгоре. Подобно на парфюмите трябва да го натиснеш няколко пъти. След като се напръскаш хубаво не е лоша идея да го разнесеш малко за да се покрие по - голяма площ. Въпросът ми може да е глупав, но все пак-продават ли се отделно слушалки за Ipod и ако да-къде бих могла да намеря? Благодаря А за коя версия на iPod те интересуват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 А за коя версия на iPod те интересуват? ами ако линка помогне....повече подробности не знам http://www.compactmediaplayers.com/wp-cont...od_shuffle1.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 ами ако линка помогне....повече подробности не знамhttp://www.compactmediaplayers.com/wp-cont...od_shuffle1.jpg Нищо не каза за тези които ти показах. Не стават ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Нищо не каза за тези които ти показах. Не стават ли? Провери си линка . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Нищо не каза за тези които ти показах. Не стават ли? Извинявай....просто конкретният линк,който си ми пратил не ми се отваря.Излиза ми 'For security and privacy reasons, your session has timed out.To go back to the Apple Store, please click on the link below'. Та сега гледам сайта,ама поне аз не намирам нищо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 ами ако линка помогне....повече подробности не знамhttp://www.compactmediaplayers.com/wp-cont...od_shuffle1.jpg Този модел използва стандартна 3.5 мм букса. Би трябвало да работи с всякакви слушалки. Ще погледна малко по - късно какви се продават в един магазин. Edit: Няма никакви слушалки за iPod. Преди имаха доста голямо разнообразие, но вече не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Я сега: Цък? Тъпите им линкове са странни. Ако не стане пак, цъкаш тук, отиваш на Слушалки долу в ляво в менютата. На "Аксесоари за iPod" първото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Благодаря и на двамата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Мога ли да залепя гума на колело със секундно лепило(коноколит)?Имам също и Поксипол както и някакво "Херкулес" - универсално лепило,но за него пише,че лепи кожа,дърво,хартия корк.С кое ще стане най-добре,също и най-бързо (за около час)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Мога ли да залепя гума на колело със секундно лепило(коноколит)?Имам също и Поксипол както и някакво "Херкулес" - универсално лепило,но за него пише,че лепи кожа,дърво,хартия корк.С кое ще стане най-добре,също и най-бързо (за около час)? Продават лепенки за гуми - вървят комплект с лепилото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Аз мога да си изрежа лепенка от стара гума и да я лепна с хелмитекс.Въпроса е,че вкъщи разполагам с гореизборените лепила,а утре няма да имам много време да ходя по магазини и да лепя с бавно съхнещо лепило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Херкулес-а не ми е познато, но другите две не са подходящи за лепене на гума. Трябва ти еластично лепило от рода на "Прома" или "Хелметекс", на основата на хлоропрен или друг .....прен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) Добро утро. Искам да помоля, ако някой може, да ми даде линк или да ми изпрати на пощата програма за сканиране. HP Officejet 4580. Свалих някаква VueScan, но естествено трябва да я регна, иначе ми показва много "$" върху листа... моят ник @abv.bg Edited July 9, 2009 by netrootbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) Добро утро. Искам да помоля, ако някой може, да ми даде линк или да ми изпрати на пощата програма за сканиране. HP Officejet 4580. Свалих някаква VueScan, но естествено трябва да я регна, иначе ми показва много "$" върху листа... А в сайта на производителя потърси ли? я виж тук Edited July 9, 2009 by netrootbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Да, потърсих, но на мен не ми трябват драйвери, а програма. Мисля, че ще стане всяка такава, която е за HP. Просто ако някой има, да я сподели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) ...Изпратих ти portable версия на въпросната програма. Има и някакъв serial в архива.П.П. VueScan е универсална и поддържа много устройства, не само на HP. П.П.П Щом скенера се разпознава от Windows, защо не използваш вградения инструмент Scanner and Camera Wizard? Edited July 9, 2009 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Ти ли беше, Сашо? Благодаря ти многооооооо!!! Имаш един Кауфланд от мен, if you know what I mean Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) Колко време след акта трябва да мине за да покаже правилно изследването за СПИН? Мерси Edited July 9, 2009 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts