Sothbiss Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Негов телефон и твоите координати. Данке шойн, хер Мидекс . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 (edited) Да имате някакви идеи защо не ми работят function buttons за увеличаване , намаляване и mute на лаптопа ми и как да ги оправя ако може ? едит: Изпуснал съм една дума. Мерси, че ми каза alchemy Edited July 5, 2009 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Вече 3та седмица ме боли кръста и се чудя какво да правя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Вече 3та седмица ме боли кръста и се чудя какво да правя Пробва ли да отидеш на доктор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Спри секса. Шегувам се естествено.Беж при някой доктор,че с кръста(и не само) лоша работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Да имате някакви идеи защо не ми е function buttons само за увеличаване , намаляване и mute на лаптопа ми и как да ги оправя ако може ?От писаното горе не става ясно (поне аз не разбирам) какъв ти е проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Вече 3та седмица ме боли кръста и се чудя какво да правя Кръста е едно от най-лошите места където може да се контузиш, защото много трудно се възтановяват травмите така че както ти казаха бягай на доктор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Къде в Пловдив мога да намеря DVD+R DL (двуслойни DVD-та по 8.5GB) шпиндели на сносна цена. Интересува ме главно Maxell, но може и други марки да са. Досега винаги съм използвал Dinoel, но нещо нямат доставка от сумати време насам, а на мен ми трябват дискове. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Ако даден човек не е желал да гласува за мажоритарен кандидат, само една бюлетина ли е получил при влизането в тъмната "стаичка"? Или всеки си получава и двете бюлетини и просто пуска празна тази, от която няма фаворит? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 получава и двете бюлетини и просто пуска празна тази, от която няма фаворит? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 INCINERATOR директно при ортопед (минал са през това и за това си позволявам да давам съвет), този във 2-ра поликлиника е добър - сега първо за него се сещам.Зад Тримона има един НЕ ходи там, искаше да ми оперира рамото "ей така". Дано ти мине и не е нещо хронично, успех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 (edited) получава и двете бюлетини и просто пуска празна тази, от която няма фаворит? ...и някой му попълва фаворита в тарапаната при броенето... Edited July 6, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 (edited) Където има 5 застъпници и те гледат в ръцете? Аз бях в СИК. Edited July 6, 2009 by PrettyLittle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Където има 5 застъпници и те гледат в ръцете? Аз бях в СИК. E където има пет застъпници - ще се редуват - първата такава ще попълни първия, втората втория, третата... четвъртата и така... има за всички, няма да се карат, я... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Как не се сетихме? Така можехме да се отървем от Герб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 не сте се сетили вие.. де на всякъде да бяха като вас... умни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 (edited) ...и някой му попълва фаворита в тарапаната при броенето... Точно затова питам. Снощи присъствах на "преброяването" в една доста голяма секция, при което разликата в броя на гласувалите за двата отделни вота е значителна. Не че това беше основният проблем де, ще пиша скоро фейлетон "По "изборите" около Пловдив", но това най-много ме озадачи. едит: Не е точно това, де... Наистина съжалявам, че нямах диктофон. При такива трикчета, каквито имаше там, и 50% нямаше да ме изненадат Edited July 6, 2009 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Ако някой е пропуснал "Бай Ганьо на избори", то и твоя ще му е полезен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 (edited) Някой да знае, кой сезон от 24 дават в момента по Нова? Едит.Ъъъ всъщност даваха. Edited July 6, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Къде в Пловдив мога да намеря DVD+R DL (двуслойни DVD-та по 8.5GB) шпиндели на сносна цена. Интересува ме главно Maxell, но може и други марки да са. Досега винаги съм използвал Dinoel, но нещо нямат доставка от сумати време насам, а на мен ми трябват дискове. Благодаря предварително! днес видях в кауфланд. първо ме сепна цената, а после видях че са двуслойни. марка не мога да ти кажа, но знам че има точно на шпиндели по 10 броя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 (edited) днес видях в кауфланд. първо ме сепна цената, а после видях че са двуслойни. марка не мога да ти кажа, но знам че има точно на шпиндели по 10 броя. Виж ТУК може да се сетиш по картинакта като ги видиш или ориентировъчна цена поне? Все пак бая път имам до Кауфланд, за да се окаже примерно, че няма да ми свършат работа въпросните дискове там. Edited July 6, 2009 by NeRoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 @NeRoX, не знам защо точно си решил да са 'Максел', аз съм купувал на няколко пъти такива като тези долу, 2.4Х, но вече съм се убедил, че човек трябва да е мазохист, за да чака над 40 минути да му се запише диска. От тогава насам купувам все двуслойни дискове с "по-нормална" скорост на запис. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Някой да знае, кой сезон от 24 дават в момента по Нова? Мисля , че дават 7 сезон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 (edited) Мдаа.7-ми е.Благодаря. Edited July 7, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 (edited) @NeRoX, не знам защо точно си решил да са 'Максел', аз съм купувал на няколко пъти такива като тези долу, 2.4Х, но вече съм се убедил, че човек трябва да е мазохист, за да чака над 40 минути да му се запише диска. От тогава насам купувам все двуслойни дискове с "по-нормална" скорост на запис. Да, разбирам те, но проблема идва от там, че ги използвам за конзола за игри и се препоръчва навсякъде да са на 2.4x По-бързите скорости може нещо да осерат кълките всеки случай е доста по сложно да се плейва цяла игра от 1 диск от колкото да пренесеш само дадена информация. Тука имам едни DVD-R - ки, но се оказа, че и те не ми вършат работа заради някакви слоеве там, които не се прочитали. А предпочитам Maxell, защото са най-добрите дискове в съотношение цена-качество, които съм ползвал до сега. Ако някой знае къде има такива дискове казвайте, защото от около месец вече не мога да намеря и започвам да се изнервям... Edited July 7, 2009 by NeRoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts