gerry^^ Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Някой, някъде по магазини да е виждал да се продават чипове за покер? Много ми трябват :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Някой, някъде по магазини да е виждал да се продават чипове за покер?Много ми трябват :/ ТСМ на Кукленско Шосе ( Зад хотел "Родопи" ) 032/670 063 ,гледах ги преди няколко месеца, в куфар, заедно с карти. Към 25 30 лв. бяха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) ТСМ на Кукленско Шосе ( Зад хотел "Родопи" ) 032/670 063 ,гледах ги преди няколко месеца, в куфар, заедно с карти. Към 25 30 лв. бяха. А до колко работи магазина? ... защото никой не отговаря на този номер. Edited June 30, 2009 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Само на мен ли ми се струва че цената на този VW е доста ниска: http://www.igenauto.com/index.php?page=off...amp;offer_id=69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Само на тебе - 5 годишна е ако не виждаш. При сегашните условия и с тоя литраж цената е нормална. Добави и 8000+ лева ДДС ако си забравил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Има ли из форума някой, който се е занимавал САМ с регистрацията на ЕООД наскоро? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Ако се интересуваш от такси, продцедури и т.н. може да погледнеш в lex.bg ______________________________ За мен доста по-добра оферта е http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopi...e3a4cf7b5b53467 което предлагат МотоПфое (не искам да правя реклама само отбелязвам, че вече и дилърите почват да пускат каквото им падне на пазара за автомобили 2-ра ръка). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Ако се интересуваш от такси, продцедури и т.н. може да погледнеш в lex.bg Чакай сега, как го беше казал Подценяваш ме... и надценяваш себе си Трябва ми човек, който е минал през всичките описани процедури за няколко разяснения. Ако ми стигаше това, което е писано из нета, вероятно нямаше да питам, искам да си спестя връщания за някакви дребни подробности Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Аз пък си мислех, че може просто да си прочетеш каква е законовата уредба и административния ред, та да си свършиш работа..., но... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) За мен доста по-добра оферта е http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopi...e3a4cf7b5b53467 което предлагат МотоПфое (не искам да правя реклама само отбелязвам, че вече и дилърите почват да пускат каквото им падне на пазара за автомобили 2-ра ръка). Тестовите автомобили обикновено е далавера, но този който ми хареса - AWD, автоматик, маса екстри :wub: и е само 90,000лв... SH*T... ще си карам мойта още известно време Edited June 30, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) Ей ама и ти си нагъл тъкмо като мен гледах го s40-то ... ама все окото ми бягаше към онези почти 300 к.с. на s60-тката. __________________________ Даже може към кантора да я насочим впрочем имайки предвид колко е гадно да се разкарва през деня човек из ценъра и да се разправя с администрация ... ако ги има тези парички за хонорар не е зле да си направи услуга. И понеже явно напоследък никой не иска да ми чете 1:1 мненията (или аз се изказвам неясно) направо ти давам това http://www.mformsbg.com/bgmformsbg.html и http://www.mformsbg.com/firma/eood.html Edited June 30, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) искам да си спестя връщания за някакви дребни подробности даваш около 200лв на някой адвокат, внасяш 3800лв в банката (там някъде беше), подписваш се където трябва и адвоката като станат готови документите ти се обажда да отидеш да си ги прибереш. Ей ама и ти си нагъл тъкмо като мен гледах го s40-то ... ама все окото ми бягаше към онези почти 300 к.с. на s60-тката. Остави конските сили... AWD, бяла кожа, дръвце... Edited June 30, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Остави конските сили... AWD, бяла кожа, дръвце... Мдааа..а, дръвце е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 (edited) Даже може към кантора да я насочим впрочем имайки предвид колко е гадно да се разкарва през деня човек из ценъра и да се разправя с администрация ... ако ги има тези парички за хонорар не е зле да си направи услуга. И понеже явно напоследък никой не иска да ми чете 1:1 мненията (или аз се изказвам неясно) направо ти давам това http://www.mformsbg.com/bgmformsbg.html и http://www.mformsbg.com/firma/eood.html Най-искрено ти благодаря, както и на djadomraz, аз също използвам гугъл И след като питам за конкретно нещо, значи то ми трябва, запозната съм с вариантите, административните такси, възможните хонорари и т.н. Поздрави! Edited July 1, 2009 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Здравейте искам да попитам има ли някакво вешество или препарат,който да разтваря секундно лепило?!!Питам,защото имам едни много приятни съседи,които вече втори път пълнят ключалката на гаража ми с въпросното лепило и се налага да къртя патрона! А и ако подам някаква жалба в полицията няма да има ефект,защото нямам доказателства предполагам?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Най-искрено ти благодаря, както и на djadomraz, аз също използвам гугъл И след като питам за конкретно нещо, значи то ми трябва, запозната съм с вариантите, административните такси, възможните хонорари и т.н. ОК де не се нервирай. Имам един приятел който наскоро го прави ако искаш пиши ми на лични да ти дам неговия телефон да го питаш. Той регистрира ЕООД-то преди няколко месеца но беше тази година определено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Здравейте искам да попитам има ли някакво вешество или препарат,който да разтваря секундно лепило?...Втвърдено секундно лепило се разтваря в ацетон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Ne beshe losha burichkata. Ne pomnq takava skoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Втвърдено секундно лепило се разтваря в ацетон.Благодаря,а нещо по-радикално да знаете?Защото мисля,че с този ацетон трябва да чакам доста май?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 (edited) Благодаря,а нещо по-радикално да знаете?Защото мисля,че с този ацетон трябва да чакам доста май?!! Чук??? С ацетона се маха по принцип, но като доста са го омазали малко по трудно... Секундното лепило е доста крехко. Би трябвало като го чукнеш да се оправи. Имах подобен случай и бях извикал един ключар - точно го почука леко и се оправи. Дам, това имах и аз предвид. Особено метал хич не държи, лесно ще падне. Edited July 1, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Благодаря,а нещо по-радикално да знаете?Защото мисля,че с този ацетон трябва да чакам доста май?!! Секундното лепило е доста крехко. Би трябвало като го чукнеш да се оправи. Имах подобен случай и бях извикал един ключар - точно го почука леко и се оправи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Секундното лепило е доста крехко. Би трябвало като го чукнеш да се оправи. Имах подобен случай и бях извикал един ключар - точно го почука леко и се оправи.Благодаря ще пробвам следващия път!Дано да няма следващ път де!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 ... Хрумна ми още една добра идея: редовно и обилно смазвай (гресирай) патрона. Лепилото няма голям шанс за адхезия при това положение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Здравейте искам да попитам има ли някакво вешество или препарат,който да разтваря секундно лепило?!!Питам,защото имам едни много приятни съседи,които вече втори път пълнят ключалката на гаража ми с въпросното лепило и се налага да къртя патрона! А и ако подам някаква жалба в полицията няма да има ефект,защото нямам доказателства предполагам?!! Два варианта - изглаждате отношенията културно или и ти започваш да ползваш същите методи. Примерно в ключалката на колата им - бързо ще се сетят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 а пък ако иска да е по-гаден и от тях да им го върне с епокси. то поне не се разтваря изобщо, та гарантирано ще им се наложи да къртят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts