gal4enceto Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Благодаря ти, Никиииииии... Супер стана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Благодаря ти, Никиииииии... Супер стана. Ама то нищо се не вижда от тая снимка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Еми 100 на 100 px, колко искаш да се вижда... В оригинален размер е това : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Един приятел иска да купи кола '89 година от Австрия.Смята да е си е кара в България,но се интересува ще има ли проблеми при минаване на границата и регистрацията в КАТ,след като автомобила е толкова стара година на производство?Как ви такси дължи при регистрация? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Въобще да не го вкарва, след 2010 ще трябва да плаща много сериозна еко-такса по всяка вероятност.Ако ще го кара до края на 2009 и ще го продава, ок ама дали ще се върже някой.Няма да покрие нито един от Евро стандартите, което Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Някой да има излишна покана за emplatep2p? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 За какво е този сайт, че на заглавната страница освен грозния дизайн, няма и никаква информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Скъса ми се кабела на колоните. Купих си нов жак. Някой може ли да ми обясни коя жица къде точно да зпоя??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 ?? Това върши ли работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Имам още малко перхидрол по косата, затова ще се осмеля да попитам : Как да си сложа снимка за подпис? И максимално колко голяма трябва да е? Няма ли шанс снимката да я кача направо от ПС, както е за аватар? И да ми дадете идеи за сайт, където да я кача, защото от www.picvalley.com не иска... Благодаря предварително... photobucket.com там можеш да правиш снимките във всички размери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 (edited) Това върши ли работа? Имам две жици(бяла и червена), не знам коя е лява и коя дясна. Около всяка жица има по още една, заедно ли трябва да ги вържа за земята? Edited June 14, 2009 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Имам две жици(бяла и червена), не знам коя е лява и коя дясна. Около всяка жица има по още една, заедно ли трябва да ги вържа за земята? Ако са шармовки т.е. екранни оплетки - да, връзваш ги заедно към "маса". Най добрият вариант е да си разглобиш стария жак и да видиш там коя - къде е била запоена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Имам две жици(бяла и червена), не знам коя е лява и коя дясна. Около всяка жица има по още една, заедно ли трябва да ги вържа за земята?Усилваш колонките на максимум и като пипнеш едната жичка, би трябвало да чуеш брум в съответната колонка.Що се отнася до запояването на жака: централната "пъпка" е за левия канал, по-малкото "ушенце" е за десния, а двете ширмовки ги съединяваш и ги запояваш към най-дългото ухо, което в повечето случаи е оформено като скоба в горния си край. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 (edited) Въпрос: Къде точно се намира сметището до село Първенец за строителни отпадъци? Ако може да ми го посочите с гоогле мапс ще бъде прекрасно. EDIT: Blagodarq mnogo! Edited June 16, 2009 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 (edited) Въпрос: Къде точно се намира сметището до село Първенец за строителни отпадъци? Ако може да ми го посочите с гоогле мапс ще бъде прекрасно. Това трябва да е. Последно ми се е налагало да минавам покрай него през 2006. До колкото си спомням от тук е добивана баластра за направата на магистралата и е било една огромна дупка, запълвана с течение на времето и изхвърлянето на боклуци. Eдит: Забравих линка. Edited June 16, 2009 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Какви музикални събития има в "Конюшните на царя" юни месец ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Ако бодна зарядното за батерийте в контакта и към + и - вържа две жички, мога ли да си го ползвам за токоизправител/за електролиза/? Въпроса ми е повече към инженерите във форума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Ако бодна зарядното за батерийте в контакта и към + и - вържа две жички, мога ли да си го ползвам за токоизправител/за електролиза/? Въпроса ми е повече към инженерите във форума.Не съм спец по електрохимия, но смятам, че за електролиза е необходим токоизточник с възможност да даде голям ток. Зависи от материала на основата, площта му, както и от метала за покритието. Освен това трябва регулиране на напрежението и тока. Не мисля, че зарядно за батерии е удачен вариант за детайли по-големи да кажем от половината на 1 стотинка. Може би трябва да споделиш повече подробности за идеята си. Стига да не е тайна . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 О, за такава площ ме устройва идеално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 О, за такава площ ме устройва идеално Трябва ти ТЕС за тази работа :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Защо много хора пишат случей, след като правилното е случай? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Къде в Пловдив най евтино мога да намеря кабели UTP/Cat 6 и UTP/Cat 5E?И каква им е цената на метър? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Трябва ми програма която изкарва като текст който може да се редактира - директно от скенера или от снимка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Трябва ми програма която изкарва като текст който може да се редактира - директно от скенера или от снимка. ABBY Fine Reader ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Защо много хора пишат случей, след като правилното е случай? Щото са неграмотни ето затова. Защо много хора пишат "ще Е взема" вместо "ще Я взема" (здрасти jozo). Защо много хора пишат "кОпувам"? При това тези са очевАдни грешки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts