PiTT BuLL Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 (edited) Къде в Пловдив слагат чипове на PS2? Мисля ,че в Асеновград имаше един пич дето ги чипосва и Xbox също ето тук беше май ако не се лъжа Edited April 29, 2009 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 за такава болест къде мога да се изследвам ? Личния лекар ще ми даде ли направление ? Ще боли ли ? Такава болест няма. 1.Инсулинът е пряко свързан с метаболизма на въглехидрати , а не мазнини. Вкарва глюкоза в клетката. Той не разгражда , а е един вид транспортъор. 2.Повишеното ниво на инсулина може да се коригира с много и достъпни медикаменти- инсулинови антагонисти(най-силния е кортизол), както и редица инхибитори на инсулиновите рецептори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Някой знае ли електронната поща на коментаторите на снукъра по евроспорт? Искам да ги питам нещо, ама не намирам нищо по сайта. За българските коментатори ми е питането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Тея карти дето ги дават в Сани за какво са? Вече втора година пазарувам от Сани и всеки път давам картата, а нищо не става. Има ли смисъл от тея карти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Каква е връзката между твърдостта и електропроводимостта на водата и може ли да се сметне едната величина ако се знае другата без допълнително измерване? И пак да питам за сглобките, че са ми спешни: Някой виждал ли е да се продават подобни стелажни сглобки: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Каква е връзката между твърдостта и електропроводимостта на водата и може ли да се сметне едната величина ако се знае другата без допълнително измерване?Мисля, че не би трябвало да има някаква връзка или дори да има, едва ли има правопропорционална зависимост между твърдост и електропроводимост, защото различните разтворени соли имат различна електропроводимост, а общата твърдост на водата се определя от цялата съвокупност на Калциеви и Магнезиеви соли, измерва се в Ненмски градус или мг/л. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Тръгнах да купувам едни неща от ebay и като се логвах в paypal ми написа, че съм привършил някакъв лимит от 100 евро и трябвало да си verify-на дебитната карта. Като това ставало като ми пратят 1,5 евро и после да им пратя някакъв 4 цифрен код, някой знае ли за какво точно става дума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Тръгнах да купувам едни неща от ebay и като се логвах в paypal ми написа, че съм привършил някакъв лимит от 100 евро и трябвало да си verify-на дебитната карта. Като това ставало като ми пратят 1,5 евро и после да им пратя някакъв 4 цифрен код, някой знае ли за какво точно става дума? същото упражнение не си ли го правил при първоначалната регистрация на картата в пейпал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 (edited) същото упражнение не си ли го правил при първоначалната регистрация на картата в пейпал? Не, първите две покупки станаха без проблем. Идва и другият въпрос... как да видя въпросното банково извлечение при положение, че са почивни дни и нямам онлайн банкиране? Edited April 30, 2009 by INCINERATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Не, първите две покупки станаха без проблем. Идва и другият въпрос... как да видя въпросното банково извлечение при положение, че са почивни дни и нямам онлайн банкиране? сори, няма да присъства в системата на борика, съответно няма да е видимо от банкомат. именно заради това аз си пуснах онлайн наблюдение на сметките. при мойте покупки съм плащал няколко пъти по над 200 евро и този лимит, за който споменаваш ме изненадва. може би има значение вида на картата и банката от която е издадена. в темата за пейпал май някой го беше споменал, че някои банки задавали лимити за интернет разплащанията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Някой знае ли електронната поща на коментаторите на снукъра по евроспорт?Искам да ги питам нещо, ама не намирам нищо по сайта. За българските коментатори ми е питането. В бълграският сайт намерих Списък на BG коментаорите на Евроспорт . Ако искаш пиши на някой от снукър коментаорите (отстрани на всеки пише) и те ще ти отговорят а пък и тамън може да ги питаш за пощата която използват във живото предаване за въпроси и след това ако е напишеш тук няма да ти се разсърдя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 след малко тръгвам за Германия и мисля да си нося лаптопа с мен, който е с пиратски Windows. Ще имам ли проблем с това, преди малко ми казаха, че на някоя граница можело да се заядат? Минавам през Сърбия, Хърватска и Австрия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Тея карти дето ги дават в Сани за какво са? Вече втора година пазарувам от Сани и всеки път давам картата, а нищо не става. Има ли смисъл от тея карти? има 2 вида карти едните са някакви кретитни/дебитни..... % отстъпка другите са клиенстки ( сини ) и като направиш колко си хиляди одород и имаш % отстъпка най-много е 7% аз за сега съм на 4% ако не се лъжа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 В бълграският сайт намерих Списък на BG коментаорите на Евроспорт . Ако искаш пиши на някой от снукър коментаорите (отстрани на всеки пише) и те ще ти отговорят а пък и тамън може да ги питаш за пощата която използват във живото предаване за въпроси и след това ако е напишеш тук няма да ти се разсърдя Ако си обърнал внимание - дадена е една и съща поща Явно е само една и те си гледат там какво да правят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 след малко тръгвам за Германия и мисля да си нося лаптопа с мен, който е с пиратски Windows. Ще имам ли проблем с това, преди малко ми казаха, че на някоя граница можело да се заядат? Минавам през Сърбия, Хърватска и Австрия. Никой няма да ти гледа операционната система на компютъра.Аз моя по летища съм го мъкнал...само го гледат за бомби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Защо постовете във форума ми излизат под формата на списък и за да прочета дадено мнение трябва да цъкам върху нещо и да ми се появява нова страница... и как да го върна по нормалния начин, щото адски мн ме нерви! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Защо постовете във форума ми излизат под формата на списък и за да прочета дадено мнение трябва да цъкам върху нещо и да ми се появява нова страница... и как да го върна по нормалния начин, щото адски мн ме нерви! Горе вдясно -> "Options" и сменяш на Linear+ (може и на Standard)--> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Еее мерси много Midex Мислех си, че навсякъде съм прегледал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) От 1 до 7 ли са почивни дни ? (интересува ме за КАТ ) Мерси предварително едит:Аз питам дали между тези дни има работни , а не че 7 и 8 са работни Edited May 2, 2009 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 От 1 до 7 ли са почивни дни ? (интересува ме за КАТ ) Мерси предварително Би трябвало 7 и 8-ми да са работни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Кой зоо магазин работи утре (днес), за да си купя златни рибки ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Има ли програма, която да предотвратява презаписа на CD/DVD и ако има коя е тя + линкче, bitte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя днес вътрешна гума за колелото? Къде има магазин около Кючука? Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Има ли програма, която да предотвратява презаписа на CD/DVD и ако има коя е тя + линкче, bitte По принцип има разни защити, но нали се сещаш, че има и програми, които са доста пробивни. Лично аз не съм срещал диск, който да ми се опъне и да не успея да копирам, така че според мен едва ли има смисъл да си играеш : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 По принцип има разни защити, но нали се сещаш, че има и програми, които са доста пробивни. Лично аз не съм срещал диск, който да ми се опъне и да не успея да копирам, така че според мен едва ли има смисъл да си играеш : ) Ти - да, но хората масово нямат такава компютърна грамотност. А и на мен ми трябва за определен кръг клиенти, с които работя и на които много им знае устата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts