Lucky Luciano Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Благодаря и на двама ви, но и от двете места /Весела и Марица 140/, казват, че вече не обслужват Самсунг хладилниците. Вече имам чувството, че тази серия на Самсунг има някакъв неотстраним дефект, защото отвсякъде вдигат ръце... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Благодаря и на двама ви, но и от двете места /Весела и Марица 140/, казват, че вече не обслужват Самсунг хладилниците. Вече имам чувството, че тази серия на Самсунг има някакъв неотстраним дефект, защото отвсякъде вдигат ръце... В страницата на ККелектроникс те са им официален серзив за хладилници Самсунг. Няма начин да не ги обслужват. Мисля ще е най - добре да попиташ в Техномаркет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Да, питах и от там ми казаха да отида на Марица 140, откъдето пък ми казаха, че вече не ги поддържали... Нали се сещате, че тук вече става омягьосан кръг. Но утре пак ще отида до Техномаркет и ако пак се повтори всичко, ще звъня в София. Малко Off: Защо пак се получава това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Да, питах и от там ми казаха да отида на Марица 140, откъдето пък ми казаха, че вече не ги поддържали... Нали се сещате, че тук вече става омягьосан кръг. Но утре пак ще отида до Техномаркет и ако пак се повтори всичко, ще звъня в София. Пробва ли в ПАН Сервиз на 6ти септември? Сервиза на К и К също трябва да могат да ти дадат идея нещо... откъде си го купувал? Виж на гаранционната карта кой сервиз е упоменат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 При смяна на тарифен план на Глобул, трябва ли да ми дадат нов договор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 При смяна на тарифен план на Глобул, трябва ли да ми дадат нов договор? Да Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 за подновяване на лична карта какво ми трябва? -старата ЛК -пари -снимки друго? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 А за международен паспорт някой знае ли какво ще ми е нужно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 (edited) Някой виждал ли е да се продават подобни стелажни сглобки: Edited April 27, 2009 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 А за международен паспорт някой знае ли какво ще ми е нужно? Стария международен паспорт(ако имаш) и снимка.Таксата е плащаш там и формуляра за попълване ти го дават на място Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 В коя банка е най-добре да направиш депозит в момента за 3 месеца ? Може евентуално 6 месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) Как да настроя Windows Media Player 11 след като го затворя, да помни плейлиста при следващото стартиране? Edited April 27, 2009 by XMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) В коя банка е най-добре да направиш депозит в момента за 3 месеца ? Може евентуално 6 месеца. Какво разбираш под най-добре. Дай сума горе долу. Процент ли те интересува, обслужване ли, парите да са ти на сигурно ли, факторите са много Предполагам лихвата ти е важна, но дай горе долу сума за депозита. Иначе ето ти сайт, да се ориентираш сам, много е добър. http://www.moitepari.bg/ Но не се подвеждай само по процента, ако е по голяма сума, трябва да научил всякакви подробности, ако има такива разбира се. Edited April 27, 2009 by diabolik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 В коя банка е най-добре да направиш депозит в момента за 3 месеца ? Може евентуално 6 месеца. Предполагам лихвата ти е важна, но дай горе долу сума за депозита. Ако може да кажеш и къде ги държиш, също така кога си на работа и какви жени предпочиташ че да намерим някой да те забавлява докато си свършим работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Къде продават части за наргилета, че ми се спука тръбата ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 (edited) Някой може ли да ми обясни каква е поцедурата при загубване на книжка. ПО точно: Като отида , колко пари трябва да носа ? Пак ли ще чакам 1 месец ( ще съм на обикновенната тарифа)? Ще ми дадат ли някакъв документ , с който временно мога да карам ? Първо през банката ли трябва да мина? edit: Мерси много XMD Edited April 28, 2009 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Какви пари е боулинга в Екскалибур, че не съм ходила с години...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Някой може ли да ми обясни каква е поцедурата при загубване на книжка. ПО точно:Като отида , колко пари трябва да носа ? Пак ли ще чакам 1 месец ( ще съм на обикновенната тарифа)? Ще ми дадат ли някакъв документ , с който временно мога да карам ? Първо през банката ли трябва да мина? Със сигурност знам, че ще чакаш, докато не ти издадат новата и, че не дават документ за временно каране(незнам дали съществува такова нещо), последно глобата беше 50 лв, сега може и да е повече. За банката не мога да ти кажа. Най-вероятно ще трябва да подадеш някаква молба първо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 за такава болест къде мога да се изследвам ? Личния лекар ще ми даде ли направление ? Ще боли ли ? 59- годишния англичанин мистър Пери, колкото и усилилия да полага, не може да натрупа и грам излишни тлъстини. В детството си той е бил закръглено дете, но на 12 години практически за една нощ сваля всички излишни килограми. След многобройни изследвания и анализи от страна на лекарите се изяснило, че неговият организъм изработва 6 пъти повече инсулин, отколкото е обичайно при човек. Затова независимо колко сладко и тестено поглъща мистър Пери, мазнините в неговия организъм се изгарят практически мигновено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 за такава болест къде мога да се изследвам ? Личния лекар ще ми даде ли направление ? Ще боли ли ? За кво ти е да се лекуваш от това, може да станеш супер релефен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 За кво ти е да се лекуваш от това, може да станеш супер релефен искам просто да знам дали съм болен, да не напразно да се опитвам да качвам кг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 искам просто да знам дали съм болен, да не напразно да се опитвам да качвам кг Ами доколкото разбрах е нужно просто да си изследваш нивото на инсулина в кръвта, дори да не ти даде напраление мисля че е под 10 лв такова изследване... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Ако имаш повишено ниво на инсулин в кръвта би трябвало да имаш намалено съдържание на кръвна захар - хипогликемия. Тоест един най-обикновен тестер за кръвна захар - глюкомер (какъвто трябва да има всеки диабетик) би свършил работа... Кръв се взима от пръста и не боли... Имай предвид, че не съм лекар и говоря наизуст нещата, които съм чул покрай диабета на баща ми! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Къде в Пловдив слагат чипове на PS2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 (edited) искам просто да знам дали съм болен, да не напразно да се опитвам да качвам кг Направление от личната за изследване на съдържанието на инсулин в кръвта . Има ленти , които изследват съдържанието на глюкоза , глюкоза+кетони в кръвта . НО не дават % съдържание . Просто ако е повишено се оцветява в един цвят ( мисля червен ) ако е понишено в друг ( мисля син ) . 3dfx прав си но не забравяй , че трябва да се дупне . Трябва да се сменят иглите да не стане някой фал и да си лепнеш някоя от болестите на диабетика , чиито апарат ползваш . Edited April 29, 2009 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts