INCINERATOR Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Някой скоро ходил ли е до с. Манастир? Как е пътят до там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Някой може ли да ми каже какво представлява специалността "Комуникации", какво се учи при нея и кои са балообразуващоте предмети при нея, щото разрових къде ли не и не открих нищо Някой ще може ли да ми помогне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Малко е тъпо ама цъкнал ли си отметката да те логва автоматично??? Оправих го - проблема беше в бисквитите. Изтрих ги и се оправи... Ама имам друг проблем, който още не мога да реша - не мога да си кача снимка в профила. Голяма е 122 на 150 пиксела и е 30Кб. Въпреки че като гледам други са си сложили много по-големи снимки и нямат проблем. На мен ми дава грешка и да се свържа с администратор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Някой ще може ли да ми помогне? Тя специалността е Телекомуникации. Търси в гугъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Оправих го - проблема беше в бисквитите. Изтрих ги и се оправи... Ама имам друг проблем, който още не мога да реша - не мога да си кача снимка в профила. Голяма е 122 на 150 пиксела и е 30Кб. Въпреки че като гледам други са си сложили много по-големи снимки и нямат проблем. На мен ми дава грешка и да се свържа с администратор. Your avatar must be no bigger than 100 pixels by 100 pixels in size. Uploaded avatars from your computer must be no larger than 20 KB. Не е ли това ограничението а ако искаш по голяма от това то отговора се крие във въпроса говори с някой модератор или админ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Your avatar must be no bigger than 100 pixels by 100 pixels in size. Uploaded avatars from your computer must be no larger than 20 KB.Не е ли това ограничението а ако искаш по голяма от това то отговора се крие във въпроса говори с някой модератор или админ В случая не става дума за аватара, а за снимката...както и да е, ще се опитам да му помогна по-късно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 В случая не става дума за аватара, а за снимката...както и да е, ще се опитам да му помогна по-късно... Oпа my mistake... днес не ми върви и все пак познах че някой от мод.екипа ще помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Ама имам друг проблем, който още не мога да реша - не мога да си кача снимка в профила. Това е защото форума има защита и не позволява качването на грозни снимки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Интересувам се къде във Пловдив има трезор и колко са наемите за една година за различните големини на касетките.На частни трезори,като ограбения наскоро в София,нямам доверие,предпочитам да е в някоя банка. Трезор имат DSC СОТ, приличен е (влизал съм) и не е фатално скъп. Иначе може да си наемеш касета в повечето банки - един вид отговора се съдържа във въпроса ти -------------------- Rimy_Sun, видя ли случайно коментара относно капките? Капките не действат...вече 1 седмица никакъв резултат, абсолютно нищо....защо залъгвате хората така? Чашката си му е все така сладка, дори и вкуса на капките усеща, а уж били и за тайна употреба - куп измишльотини!!! И какви са тези блестящи отзиви за капките от хора, които навярно не съществуват?? Смятам да сигнализирам Комисията за защита на потребителите, не си мислете че ще оставя така нещата..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Цитирам: От къде мога да си закупя албум на Backstreet boys, оригинален, в град Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Rimy_Sun, видя ли случайно коментара относно капките? Капките не действат...вече 1 седмица никакъв резултат, абсолютно нищо....защо залъгвате хората така? Чашката си му е все така сладка, дори и вкуса на капките усеща, а уж били и за тайна употреба - куп измишльотини!!! И какви са тези блестящи отзиви за капките от хора, които навярно не съществуват?? Смятам да сигнализирам Комисията за защита на потребителите, не си мислете че ще оставя така нещата..... Благодаря ти, заплес съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Това е защото форума има защита и не позволява качването на грозни снимки Aa, много моля, без да ми крадеш авторските лафове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Aa, много моля, без да ми крадеш авторските лафове Е извинявай ама да претендираш че горното е авторски лаф измислен от теб е леко...наивно :allien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Aa, много моля, без да ми крадеш авторските лафове Аааа верно че беше твой тоя лаф Хем търсих за да те цитирам и не го намерих... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 - не мога да си кача снимка в профила. Голяма е 122 на 150 пиксела и е 30Кб. Въпреки че като гледам други са си сложили много по-големи снимки и нямат проблем. На мен ми дава грешка и да се свържа с администратор. И аз имам същия проблем.Ако на някой модератор му се занимава ще съм му благодарен да ми помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Защото е супер грозен. Сириъсли. Борда има защита. Е извинявай ама да претендираш че горното е авторски лаф измислен от теб е леко...наивно :allien Ето го. Измислих го на момента. Що да е наивно. Къде си го виждал преди 28 Октомври 2008 година? И защо по дяволите трябва да се захващате за всяка дума казана в тоя форум? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Не мога да не призная на w00x че той го беше написал по-готино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 И аз имам същия проблем.Ако на някой модератор му се занимава ще съм му благодарен да ми помогне Вече би трябвало да можете да качвате спокойно снимки (само с индекси gif / jpg / jpeg / png). Едит: Всъщност като гледам постовете в другата тема - май все още проблемът си стои. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Спешно: как е "шведска маса" на английски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 open buffet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 И аз имам същия проблем.Ако на някой модератор му се занимава ще съм му благодарен да ми помогне Вече всичко си работи, ще ви спестя гледането в темата... първо си преправяте снимките на компютъра в подходящ размер и тогава ги качвате (няма автоматично да промени размера) в профила си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Вече всичко си работи, ще ви спестя гледането в темата... първо си преправяте снимките на компютъра в подходящ размер и тогава ги качвате (няма автоматично да промени размера) в профила си. Още със старата версия си беше настроен по този начин форума. Не знам защо си мислиш, че е нещо ново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Някой може ли да ми препоръча сервиз за един хладилник Samsung No Frost. Има проблем с управлението, а гаранцията му е изтекла и понеже досега никога не съм имал проблеми с подобна техника съм в чуденка Мерси предварително Anyone Активизирайте се малко, че бирата ми е топла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Anyone Активизирайте се малко, че бирата ми е топла Ако пазиш гаранционната карта виж кой им е официалният сервиз. Препоръчвам ти дам да отидеш. Другият вариант е да питаш в Техномаркет. Те са вносителя на Самсунг. edit: http://www.kkelectronics.com/servizi.php#link6 Пловдив ул. Весела 4 032 / 235 305 aklima_ardo@abv.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Anyone Активизирайте се малко, че бирата ми е топла http://www.kkservice.bg/bg/partners.php тук погледна ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts