second.life.syndrome Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Трябват ми курсове по руски език... Някой може ли да ме насочи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 някой да знае от къде мога да си купя книгата "Ад" на Данте Алигери.....на английски...? От интернет можеш,но точен сайт или нещо от сорта не мога да ти помогна.А и в библ. Иван Вазов също има книги на чужди езици.Ама знае ли се дали ще я има там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 някой да знае от къде мога да си купя книгата "Ад" на Данте Алигери.....на английски...? Ами...не знам от къде можеш да си я купиш, най-вероятно ще трябва да отидеш в някой английски център и да си я поръчаш. Иначе ако ти трябва текста - тук и тук, в два различни превода. Мен ако питаш обаче преводът на Константин Величков на български е много по-добър от тези двата взети заедно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) BoFFo, Myx4o мерси за помощта, но ми трябва книгата на английски и в хартиен формат...btw книгата на български я продават под път и над път...пък за Вазов, там почти сигурно я имат, но искам да си имам мой екземпляр... ще поразпитам наляво-надясно и в краен случай ще я принтирам от нета... Edited March 6, 2006 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 какъв е капацитета на стадион пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 какъв е капацитета на стадион пловдив Стадион "Пловдив", разполагащ с 50 000 седящи места.. само не си спомням дали имаше някакъв ремонт за уголемяване. Някой ако знае да каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Според информацията, която аз имам, стадион Пловдив има 48000 седящи места. За повече не знам... Между другото е най-големият в България, което си е направо виц... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Някой знае ли откъде мога да си купя кожени ръкавици без пръсти? Виждали ли сте някъде и изобщо има ли? ако ти трябват за тренировки (фитнес, колоездене, други подобни) има си специализирани магазини. ако ти трябват за топлене или за фешън-луук, по-добре изрязвай някакви цели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Ако става въпрос за фитнес ръкавици, погледни в ЛЮЛЮ на Главната или по-надолу малко преди Аладина в посока ::NEO има още един магазин за такива стоки. А ако е за фешън, послушай мобо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 някой да знае от къде мога да си купя книгата "Ад" на Данте Алигери.....на английски...? Не знам проверявал ли си на центъра срещу халите има една книжарница на 2 етажа - ся не се сещам как се казва - има много литература на английски особено,а мисля че има и възможност да си поръчаш книга те да ти я доставят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Не знам проверявал ли си на центъра срещу халите има една книжарница на 2 етажа - ся не се сещам как се казва - има много литература на английски особено,а мисля че има и възможност да си поръчаш книга те да ти я доставят. Книжарницата се казва Хеликон и там наистина има много английска литература.Може да провериш там както казва Джоп! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 някой да знае от къде мога да си купя книгата "Ад" на Данте Алигери.....на английски...? Да, в Хеликона е най-вероятно да я има, а пък ако не- можеш да си я поръчаш ( всъщност нищо ново не казах де, просто да подтвърдя ) Трябват ми курсове по руски език... Някой може ли да ме насочи? Не мога да те насоча, обаче ако намериш, кажи ми, моля те ако ти трябват за тренировки (фитнес, колоездене, други подобни) има си специализирани магазини.ако ти трябват за топлене или за фешън-луук, по-добре изрязвай някакви цели всъщност ми трябват за подарък, обаче понеже трябва да купувам два чифта ме интересува и цената... В METRO преди имаше много видове.Аз си бях взел кожени без пръсти като горната страна е мрежа и освен това имаха лепка.Сега пак има някакви, но не съм ходил от доста време.Ако искаш провери. Горе-долу за какви пари става върос? [Леле, подобен пост не бях писала ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Според информацията, която аз имам, стадион Пловдив има 48000 седящи места. За повече не знам... Между другото е най-големият в България, което си е направо виц... и аз знам, че е най-големия в българия и ми стана интересно колко голям е Горе-долу за какви пари става върос? ами около 5-6лв бяха, иначе имаше едни к2, които бяха около 20, но те бяха и с едни такива дето си ги вързваш около китки да не те болят аз си бях взел такива, ама си ги изгубих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 (edited) ............всъщност ми трябват за подарък, обаче понеже трябва да купувам два чифта ме интересува и цената... Горе-долу за какви пари става върос? .............. предполагам тогава става дума за спортни. ТСМ не са лоши - имат два варианта: за колоездене и за фитнес. първите са с по-мека кожа и силиконови възглавнички на дланите и хавлиено парче на палеца. вторите се различават по по-грубата и твърда кожа на дланта и по-твърди възглавнички. и двата вида струват от 2,50 до 5,00 лв в зависимост от къде си ги купуваш(намират се във всякакви магазини на ТСМ, както и в произволни магазини за велосипеди ). колоездачни ръкавици на цени до 10лв чифта има добри в Метро и в магазина за колела до Пожарната (срещу училище "алеко Константинов"), а също и в този на руски, но там обикновено са малко по-скъпи (до 15 лв, има и по-скъпи но те са вече за маниаци, според мен). търси марка "Драгоман", но не е задължително. фитнес-ръкавици има и в метро, препоръчвам марките кетлер или руканор, вторите са по-ефтини (за руканор можеш да провериш и в едноименния магазин на Главната срещу "Каменица"). също така провери магазините за спортна екипировка в долната част на Главната: единия е между магазина на "Деком" и магазин "Вега", другия срещу БНБ, третия е Люлю (в пресечката срещу Халите). може да съм бил прекалено подробен и да те карам много да обикаляш, ама откъде пък да знам точно кво търсиш?! успех. Edited March 7, 2006 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 (edited) може да съм бил прекалено подробен и да те карам много да обикаляш, ама откъде пък да знам точно кво търсиш?! успех. Търся черни, кожени ръкавици за подарък ...но не и за спорт ... извинявай, че не се изразих ясно Всъщност като се замисля и спортни могат да ми свършат работа, просто трябва да разгледам... много ви благодаря-като имам време ще отида до Метро и ТСМ-а То ако ще се използват за нанасяне на телесни повреди и това се смята за спорт Все още няям такива приятели... Edited March 7, 2006 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Търся черни, кожени ръкавици за подарък ...но не и за спорт ... извинявай, че не се изразих ясно То ако ще се използват за нанасяне на телесни повреди и това се смята за спорт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Защо и Милан, и Интер играят на Сан Сиро? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 (edited) Търся черни, кожени ръкавици за подарък ...но не и за спорт ... извинявай, че не се изразих ясно Всъщност като се замисля и спортни могат да ми свършат работа, просто трябва да разгледам... много ви благодаря-като имам време ще отида до Метро и ТСМ-а Все още няям такива приятели... Такива ръкавици има и във всеки фитнес и мога да отбележа, че даже има по-голямо разнообразие от видове, отколкото в магазините за велосипеди. Провери ако ти се ходи в Рондото (до Палмите на Гладстон и в Перлата - на колелото на гарата до магазина за бяла техника). Успех, аз лично съм виждал и кожени там , но пък качествените може да стигнат и до 20-25лв. Защо и Милан, и Интер играят на Сан Сиро? Интерназионале ФК е бил част от Milan Cricket and Football Club, aka AC Milan. И 2та се намират в Милано, област Ломбардия. През 1908 на 9 Март клубът се разцепва и недоволни швейцарци основават Internazionale FC. Стадиона им се наричал Сан Сиро и се намира в така наречен квартал, но след смъртта на велик футболист и на 2та отбора го прекръстват на Стадио Джузепе Меаца. Та така като са от един отбор разделени и в един град си използват едно стадионче. -> http://www.stadiumguide.com/sansiro.htm On 19 December 2005, Milan Vice-President/CEO, Adriano Galliani announced that the team is seriously working to move out from San Siro. He said that Milan's new stadium will be largely based on Schalke Arena and following the standards of football stadia in America, Germany, and Spain. Most likely it will be a stadium for football purpose only (without the athletic tracks). The new stadium's name will be given to the sponsors. http://www.acmilan-online.com/san_siro.php Edited March 8, 2006 by NEFARIOUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Такива ръкавици има и във всеки фитнес и мога да отбележа, че даже има по-голямо разнообразие от видове, отколкото в магазините за велосипеди. Провери ако ти се ходи в Рондото (до Палмите на Гладстон и в Перлата - на колелото на гарата до магазина за бяла техника). Успех, аз лично съм виждал и кожени там , но пък качествените може да стигнат и до 20-25лв............... а аз пък нагло ще отбележа че във всеки фитнес, както и във всеки специализиран магазин, цените на ръкавиците са нагло надути. с много малки изключения, предлаганите модели отстъпват доста по качество на ТСМ-ските, а са на 10тократно по-висока цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 какъв е по народност мъжът с най дълъг инструмент?колко точно и има ли поколение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 При евентуална проверка на границата колко бира мога да нося в багажа си безнаказано? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Някой знае ли от колко часа утре е концертът на БТР в Мармалад? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Някой знае ли от колко часа утре е концертът на БТР в Мармалад? в сайта им не пише нищо... да не са променили датата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 (edited) От 22:30.Ето тук може да се осведомявате за разни събития Edited March 8, 2006 by velvet_underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts