stefanopollis Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Пробвай от тук, ама не схванах много много как става с търсенето, някои сайтове блокираха други изобщо не търсеха а си оставаха замразени: http://bg.wikipedia.org Пиши "Списък на градовете в България по пощенски код" и действай. Други сайтове: http://nameri-kod.hit.bg/1.html http://www.guide-bulgaria.com/ http://www.geocoder.info/ http://www.google.bg Едно време пусках писма в Центр. поща и като питах за кодове жената отваряше една книжка където бяха всички кодове по населени места и ми го казваше. Би трябвало да е има тази книжка в електронен формат на сайта на Български Пощи. УСПЕХ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 (edited) Разбира се, че БП предлага тая информация в електронен вид на сиди... срещу 550 лева (последно като проверявах)... най-мразим да плащам за нещо, което трябва да е достъпно безплатно - пощите не частна институция, те са държавни и следователно - мои. Следователно тази информация трябва да е достъпна свободно. а точно на мен да ми вадиш линкове от интернет, еле пък да ми посочваш Гугъл и Уикипедия... смех. Като казвам, че я няма в подходящ вид в интернет, значи съм потърсил и то сериозно, преди да стигна до тоя извод. Edited February 25, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 (edited) Дайте идея за подова изолация. Помещението е малко ~10 квадрата, но ще има големи тежести на пода. В метро съм виждал. Виж и в разните детски магазини - примерно Вис Виталис (хотел Кендрос - от Бриколаж като караш към метро след завоя още 100-200 метра и гледаш в дясно - горе-долу срещу входа на Кока Кола-та се пада) или Щъркел-а на ул. Малчика (сега бул. Свобода ли какво се води не знам). Ако не друго поне от там ще могат да те ориентират къде да търсиш.Мерси. Нещо просто и евтино ми трябва. Edited February 25, 2009 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Дайте идея за подова изолация. Помещението е малко ~10 квадрата, но ще има големи тежести на пода. Хидроизолация, топлоизолация - каква? Колко са тежки тия тежести? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Интересувам ме сайт за HQ музика - както чалга, така й рок, сръбско, класика и прочие.Писна ми да свалям 10mb и нагоре файлове на 3мин песни и да се оказва, че са със супер скапано качество.Идеи за сайтове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Да питам дали някой в момента има следния проблем - На глобул съм и ГСМ-ма ми изведнъж вместо да показва БГ Глобул от пред на екрана,показва "Само спешни" , демек че други номера освен спешни не мога да набирам.Да не би Глобул да имат някакъв проблем или ми е от телефона?Също така като пробвах да се набера и ми каза "Абонатът не отговаря" а телефона ми е включен уж.Та някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Oт 40 минути е така вече. В район централен съм. Всичките телефони в офиса са така. Айляк. Дано изкара до 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Та някакви идеи? Да, обхват нямат там дето си, а др оператори имат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Да, обхват нямат там дето си, а др оператори имат. Добра идея, в нормален случай обаче. В случая не е така, просто клетката/мрежата на глобул не функционира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) И май не е само тя(клетката).Аз съм в южна индустриална зона и също няма обхват.Само М-тел има. Ха, току що се появи обхвата. Edited February 26, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) Оправи се (HAPPY) Ха, току що се появи обхвата. П.С. - тц, и аз така си помислих ама друг път... -.- Поне се успокоих, че не ми е от телефона. Edited February 26, 2009 by daniobg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 В случая не е така, просто клетката/мрежата на глобул не функционира. Ми то същото! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Оправи се (HAPPY) При мен още няма покритие(Тракия,преди малко бях в Ягодово и там същата работа) явно е сериозна аварията,добре че има Мтел и Вива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) Търся да си купя поставка за видео камера за кола. Някой да знае къде може да има? Например с вакумно захващане. Edited February 26, 2009 by INCINERATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 По принцип такова чудо нема.Можещ да ползваш стандартен модел стойка за камера, тип "фиксирана" каквито ползват в някои патрулки, или да си направиш стабилизираща.За това как да си направиш, има достатъчно съвети из нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) Майка са и пуснали мухата да си прави мини оранжерия в нас на терасата и и трябва няква лампа HPS (натриева се води) , доколкото разбрах тази лампа и трябват някви дросели мросели , запалители , баласти и незнам си кво да светне , видях че във викиват имат такива някви идеи какво трябва да взема за да я накарам да свети , имам ли схема с връзването и сам ще се оправя ....... Edited February 26, 2009 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
himikakakakak Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Искам да попитам за фирма или незнак как се казва точно , КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР тук в пловдив който се занимава с курсове по езици компютри и тем подобни неща. Та искам да знам дали се признава сертификата който издават и може би някакви мнения за тази фирма. biggrin.gif А може и да ме посъветвате за някоя друга агенция за такива курсове или по конкретно свързано с компютри- уеб дизайн и такива неща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 (edited) Снощи, след един нервен изблик разбих мраморния плот на масичката в моята стая. Можете ли да ми препоръчате от къде мога да взема парче мрамор, може и по-здрав шперплат, мебелна плоскост, нещо такова с определени размери? В baumax-a, който ми е близо дали ще имат подобни решения? Редакция: Благодаря на отзовалите се. Довечера ще споделя вЧЕПатления :] Edited February 27, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 плоскости ще има 100% ама мрамор едва ли ... пробвай с тия дебелите плоскости които имитират мрамор , ползват ги за кухненски плотове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Снощи, след един нервен изблик разбих мраморния плот на масичката в моята стая. Можете ли да ми препоръчате от къде мога да взема парче мрамор, може и по-здрав шперплат, мебелна плоскост, нещо такова с определени размери? В baumax-a, който ми е близо дали ще имат подобни решения? Трябва да има.Иди и провери,но съм 90% сигурен,че има,даже ги и режат по размер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Снощи, след един нервен изблик разбих мраморния плот на масичката в моята стая. Можете ли да ми препоръчате от къде мога да взема парче мрамор, може и по-здрав шперплат, мебелна плоскост, нещо такова с определени размери? В baumax-a, който ми е близо дали ще имат подобни решения? В Баумакс и в Бриколаж кроят на място. Вземи си парче обкантен плот най-добре. Плоскостите не са за маса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 (edited) Добре де, как да се логна като администратор във Виста? Отивам на Swich user, но не ми дава администратор, само Sandman... едит: разбрах как става! Edited February 27, 2009 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 (edited) Добре де, как да се логна като администратор във Виста? Отивам на Swich user, но не ми дава администратор, само Sandman... едит: разбрах как става! хубаво е и да споделиш какво си разбрал... щото сега ако някой търси решение на тоя проблем с търсачката ще стигне до твоя пост и ще прочете в него - "разбрах как става!" - много яко и много помагащо. 1. Logon to Vista using your usual account. 2. Launch the cmd prompt - Make sure you select, 'Run as administrator' 3. Net user administrator pЈssw0rD 4. Net user administrator /active:yes 5. Switch User, or logoff 6. Logon as Administrator Password pЈssw0rD (Your password may be different!) Edited February 27, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Ето как го направих аз: Явно тъпата виста си забранява някакви неща, които са полезни и по този повод трябва да ги разрешим manualy 1. Десен бутон на My Computer -> Manage 2. Oт там, отиваме на Local Users and Groups 3. После на Users 4. Десен бутон на Administrator -> Properties 5. Махаме отметката на Account is disabled 6. Отиваме на Switch user и щракаме на Administrator Те това е... За съжаление аз се натъкнах на друг проблем, който май няма решение - не знам дали е от Вистата или от Саундкартата. Не мога да записвам от микрофон в програмата Melodyne... Рових се из google, намерих начин този проблем да се премахне, но при мен не действа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Искам да попитам за фирма или незнак как се казва точно , КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР тук в пловдив който се занимава с курсове по езици компютри и тем подобни неща. Та искам да знам дали се признава сертификата който издават и може би някакви мнения за тази фирма. biggrin.gifА може и да ме посъветвате за някоя друга агенция за такива курсове или по конкретно свързано с компютри- уеб дизайн и такива неща Училища европа са представители на ЕСОЛ изпитите на Кеймбридж.РАзпитай там. А може да пишеш мейл на British council Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts