break Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Всъщност, сега като се позамислих, кучето на Naghual ми мяса малко на Златен ретрийвър само че е по-бяло. Предпоследния ми аватар беше с такава порода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 как мога да маркирам всичко като прочетено и да пусна някоя тема за наблюдение ? Най-горе на всяка тема има един бутон Options от него, но не съм сигурен коя от двете команди е, или пурвата или втората. За да маркираш всички като прочетени в индекса на форума най долу даваш и там някъде имаше Маркирай всичко като прочетено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 как мога да маркирам всичко като прочетено и да пусна някоя тема за наблюдение ? Горе вдясно имаш един бутон с падащо меню: Options. От последната опция може да се абонираш за темата. За да маркираш всички теми като прочетени има два варианта. Ако е само за някой подфорум натисни синята икона от главния индекс. Ако искаш да маркираш целия форум като прочетен: Mark all posts as read Edit: Малко ме изпревариха . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) защо кихаме edit: и също така защо се прозяваме Edited March 6, 2006 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 защо кихаме edit: и също така защо се прозяваме Доколкото знам кихането е защитна реакция на организма, когато нещо го дразни (в смисъл в ностната кухина или както там се води). А с прозяването мисля, че се оросява мозъка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) Прозяването премахва напрежението в гръбначния стълб. Добре, де. Едитвам си поста, Гьоре. На ти малко инфо за прозяването Не съм го изчела още, но смятам да го направя. Я по-леко с умалителните, а? Edited March 6, 2006 by HemophiliacInMe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) Ами за прозяването кака HemophiliacInMe каза, че се освобождавало напрежението от гръбначния стълб, ма на мен нещо не ми хареса като обяснение...но не знам, тя е учи биология, тя да каже Иначе аз каквото смятам е следното: Когато човек спи, той диша по-бавно и по-дълбоко. Когато ти се спи, пак дишаш по-бавно, само че не толкова дълбоко, затова тялото гледа да си компенсира тази "загуба" на кислород и от там и тези дълбоки и продължителни вдишвания, които представлява прозяването А кихането...Кихането е реакция на тялото, при която се прочистват дихателните пътища - по-точно носната кухина. Затова кихането е рязко - за да се създаде по-голямо налягане отвътре навън, с цел по-ефективно да бъде прочистена носната кухина Баси...прозвучах като някакъв некадърен доктор Е, ай ся, Гьоре...Добре Валентинче Edited March 6, 2006 by Myx4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Знам , че много хора ще ме смъмрят , че не е мястото да питам тук ама в "Docs" се пише от година на година ... Благодаря за разбирането Преди да кажа ... - търсих в гоогъл Трябва ми биография на Албер Камю (по философия е) ... ако някой има нещо или знае от къде да намеря ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Не знам кой какво е учил, но прозяването е естествена реакция на организма за снабдяване с кислород Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Знам , че много хора ще ме смъмрят , че не е мястото да питам тук ама в "Docs" се пише от година на година ... Благодаря за разбирането Преди да кажа ... - търсих в гоогъл Трябва ми биография на Албер Камю (по философия е) ... ако някой има нещо или знае от къде да намеря ... Търсил си в Гугъл, но едва ли си изписал името му правилно... Ето как се пише: Albert Camus http://nobelprize.org/literature/laureates.../camus-bio.html http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Camus Втория линк е към Уикипедия - много добро място за търсене особено на такива работи... Ето ти и още линкове от Гугъл, ако горните два са ти малко: http://www.google.com/search?hl=en&lr=&saf...RT+&btnG=Search Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 ov3rm4n , правилно го бях написал , но аз търсех на български (не ми се занимава да го превеждам).Видях , че има в уикипедията ама исках да мина метър като го намера направо на български , но явно няма да стане , мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) Какво може да стане ако не си слагаш автършейв след бръснене? Ами може да ти излезнат пъпки или пък да ти се възпали кожата. Нали автършейфа е за дезинфекциране на кожата Макар, че от автършейфа на мен ми излизат пъпки и ми се зачервява кожата за тва ползвам нивея в бяло шишенце (демек за чуствителна кожа) като кремче е Edited March 6, 2006 by diabolik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Какво може да стане ако не си слагаш автършейв след бръснене? нищо не може да ти стане, дядовците ни данеби да са имали такива екстри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) Как се казва и как изглежда дете на негър и азиатка/азиатец и негърка Вчера се зачудих и не можех да се сетя. Знам, че в темата вече имаше такива въпроси, но за това никой не е питал Едит: Предполагам, че ще е нещо като мулат, но с леко дръпнати очи... Или ще има доста по-голяма разлика, все пак ако сравним "чист" японец и дете на японец и бял забелязваме съществена разлика... Edited March 6, 2006 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Някой знае ли откъде мога да си купя кожени ръкавици без пръсти? Виждали ли сте някъде и изобщо има ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Някой знае ли откъде мога да си купя кожени ръкавици без пръсти? Виждали ли сте някъде и изобщо има ли? ми купи си кожени с пръсти и им ги изрежи след това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Как се казва и как изглежда дете на негър и азиатка/азиатец и негърка Вчера се зачудих и не можех да се сетя. Знам, че в темата вече имаше такива въпроси, но за това никой не е питал Едит: Предполагам, че ще е нещо като мулат, но с леко дръпнати очи... Или ще има доста по-голяма разлика, все пак ако сравним "чист" японец и дете на японец и бял забелязваме съществена разлика... С две думи питаш каква "порода" точно е Шаде (певицата) - тя е дете на негър и азиатка (или обратното, не съм сигурен)... Погледни нейна снимка и ще добиеш представа как изглежда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 ми купи си кожени с пръсти и им ги изрежи след това При третия такъв отговор, наистина ще го направя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 някой да знае от къде мога да си купя книгата "Ад" на Данте Алигери.....на английски...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) Как се казва и как изглежда дете на негър и азиатка/азиатец и негърка Вчера се зачудих и не можех да се сетя. Знам, че в темата вече имаше такива въпроси, но за това никой не е питал Едит: Предполагам, че ще е нещо като мулат, но с леко дръпнати очи... Или ще има доста по-голяма разлика, все пак ако сравним "чист" японец и дете на японец и бял забелязваме съществена разлика... Резултат от "смесването" (ако може да се употерби този термин) между представители на черната и жълтата раса се нарича "замбо". Съответно бяла/черна - "мулат", бяла/жълта - "метис". Повече подробности относно расите - в Уикипедия. Edited March 6, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 нищо не може да ти стане, дядовците ни данеби да са имали такива екстри Точно заради това на дядо ми брат му ходи на разни дерматолози и се маже със сумати мехлеми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Какъв е разходът на гориво на мотоциклети със 125сс, 250сс и 500сс? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Какъв е разходът на гориво на мотоциклети със 125сс, 250сс и 500сс? Не мисля, че има пряка зависимост между работния обем на двигателя и разхода на гориво. Има много фактори, например колко тактов е, степен на компресия, ход на буталата и много други, между които и редица конструкторски решения. Тук има много зарибени по ДВГ -тата, вероятно ще могат да дадат компетентно мнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) Какъв е разходът на гориво на мотоциклети със 125сс, 250сс и 500сс? Ами имам руски Минск 125 и харчи 4.Ама офроуд повече Ама симсона примерно е 50куб. и харчи 3 ако го напъваш.Ижетата, 350куб, харчат 5.Така че има разлика, но не е голяма.Зависи и колко е издухан мотора де Edited March 6, 2006 by Dulgia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts