PSYCHOSIS Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Може ли да се умре от болката, причинена при схващане на мускул? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Може би, Мерилин, ако мускулът е сърцето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Може да се пръсне сърцето, но доколкото знам това се предотвратява като изпадаш в безсъзнание при прекалено силна болка.Това е защитен механизъм на тялото.Но съм и убеден, че можеше да се пръсне и сърцето при прекалено натоварване физическо/болка и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naskonasko Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Здравейте, имам една видеокасета, която искам да я прехвърля на диск.Наскоро в пощата получих рекламно листче (сигурно из целия Пловдив са пуснали такова) с подобна услуга....филм за 2 часа беше 6 лева за качване на диск, а 3 часов филм-8 лева.Това само си спомням от рекламата, но нищо повече.Моля дайте ми информация за това, защото в събота мисля да го посетя-благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Може ли да се умре от болката, причинена при схващане на мускул? Наи-много да се дигне температура. Здравейте, имам една видеокасета, която искам да я прехвърля на диск.Наскоро в пощата получих рекламно листче (сигурно из целия Пловдив са пуснали такова) с подобна услуга....филм за 2 часа беше 6 лева за качване на диск, а 3 часов филм-8 лева.Това само си спомням от рекламата, но нищо повече.Моля дайте ми информация за това, защото в събота мисля да го посетя-благодаря предварителноНе е точно 3, но пак бива.http://plovdiv.dalavera.net/product/view/i...eokameri-na-dvd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Може ли да се умре от болката, причинена при схващане на мускул? Може да се пръсне сърцето, но доколкото знам това се предотвратява като изпадаш в безсъзнание при прекалено силна болка.Това е защитен механизъм на тялото.Но съм и убеден, че можеше да се пръсне и сърцето при прекалено натоварване физическо/болка и т.н. Абе момчета, дръжете се сериозно - схващане на мускул е това - признак за недостиг на магнезий в организма. Не че не боли но чак пък на умиране или припадане да го караш - айде моля моля. Между другото много лесно лечение ако мускула е на крака - просто ставаш и стъпваш на него като се опитваш да го натовариш умишлено мускула, така вместо силното неконтролируемо съкращение се отпуска - примерно като ми се схване прасеца и стъпвам и се опитвам да се изправя леко на пръсти и се оправя - абе пак си боли ама не чак толкова и минава за 10тина мин. Иначе е гадно като се схване при прозяване под брадичката - причернявало ми е чак и не мога да се сетя какво да направя за да ме отпусне по-бързо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Дедо тоя ъпът се изказваш не особено подготвен.Мускулен спазъм може да има изключително силен.Освен това болките причинени от мускули са едни много неприятни неща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 (edited) Дедо тоя ъпът се изказваш не особено подготвен.Мускулен спазъм може да има изключително силен.Освен това болките причинени от мускули са едни много неприятни неща А това има ли нещо общо с крампите в крайниците, за които говори явно и Дядо ви? ЕДИТ: Явно ДА Моята майка наскоро припадна от болката посред нощ и за 2 санта се размина с фаталния удар в главата. Edited February 20, 2009 by DaToNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Дали ще инсталираш 64 или 32 не е въпрос на лично предпочитание. Ако компютърът ти е 64 битов, то трябва да си му инсталираш 64 битова операционна система. Такива глупости не бях чел скоро Всички процесори от 2-3 години насам, включително и тоя в подписа ти са 64 БИТОВИ!!!!! Това естествено не значи, че не работи 16 битов дос на тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Хора, къде изработват рамки (големи) по поръчка 3x2f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Такива глупости не бях чел скоро Всички процесори от 2-3 години насам, включително и тоя в подписа ти са 64 БИТОВИ!!!!! Това естествено не значи, че не работи 16 битов дос на тях. Айде сега прошепни на непросветените - как ще подкараш 64битово приложение ако ОС не ти е такава ? И по пътят на твоята логика... има ли изобщо смисъл от 64битови системи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 дъра-бъра Сладур Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 кой е писал музиката,която "свири" краси радков на китара в началото??? http://vbox7.com/play:e71bb8a0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 (edited) Има ли такива usb external кутий за 5.25 инчови обикновенни cd/dvd от комп ? Edited February 20, 2009 by waren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Интересува ме ако запиша няколко филма на 1 двд и всеки филм е в различна папка, после мога ли да си ги пусна на Плейстейшън 2 и ще вървят ли читаво(със субтитри,звук и прочие)? Моля обаче да ми дадете категоричен отговор, защото става въпрос за по 10-12 двд-та. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 (edited) не. плейстешън няма програма плейър като на компютъра ти, на която да й кажеш отвори ми тоя филм от тая папка... но можеш да опиташ да направиш от няколко филма един ДВД, като всеки филм е чаптър от дивидито... но това ми се струва прекалено голяма играчка при цена на диск левче... по-добре си опечи на дивиди по един филм и гледай... естествено възможно е и да бъркам, но ще ме поправят ако е така... Edited February 20, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 (edited) Къде в Пловдив мога да занеса една купчина тениски , една купчина фанели и една купчина панталони да ми ги изперат , изсушат и евентуално изгладят , и да си ги взема след 1-2-3-4 дена , че не ми се занимава сам в нас ... Edited February 20, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 (edited) Ако не се лъжа, тук могат да ти помогнат, Жоре : АЛЕКСАНДЪР Пловдив, ул. "Перущица" 25 телефон : 032 / 647 779 МАРИЯ ЕТ Пловдив, кв. Кършияка, ул. "Иван Драсов" 10 GSM : 0897 219 852 Edited February 20, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Мерси Галче , да си жива и здрава ... Утре ще проверя каква е хавата с цената и ако излиза далаверно , забравям за пералнята . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 кой е писал музиката,която "свири" краси радков на китара в началото???http://vbox7.com/play:e71bb8a0 До колкото знам, композиторът не е известен. Иначе произведението се казва Испански Романс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 До колкото знам, композиторът не е известен. Иначе произведението се казва Испански Романс. sandman,благодаря много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Пътя за хижа Здравец в какво състояние е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 (edited) Пътя за хижа Здравец в какво състояние е ? От Гълабово нагоре е изчистено доколкото разбрах ама надолу май никой не се е потрудил. Edited February 21, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Пътя за хижа Здравец в какво състояние е ? Не минавай през с. Марково. Винаги зимата не чистят пътя след селото. Най - добре си мини през кариерите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 До колкото знам, композиторът не е известен. Иначе произведението се казва Испански Романс. Евалата бате Ся ако дадеш и линк към някой торент с такава музика - печелиш една бира от мен, като се видим някой хубав ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts