waren Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Кранист Можеш да почнеш във някоя фирма, като шофьор на.....нещо и да се покачваш бавничко нагоре до мениджър на фирмата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 На железаарска точно срещу джумаята има Джулиани о да...ще го проверя тези дни други идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 (edited) Малко глупав въпрос, но къде в града има къпинаци ПП Без Марица. Зад "ТЕЦ - Север", от към старите им мазутни резервоари...., на "Лаута", но не са големи сещам се и за още 2-3 места... Edited February 16, 2009 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Малко глупав въпрос, но къде в града има къпинаци ПП Без Марица. ако не държиш да е в Пловдив,по пътя м/у Куклен и Руен има много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 о да...ще го проверя тези днидруги идеи? Подлеза на Централна гара, срещу Лъки синема (пада се близо до големия магазин за детски играчки), срещу хотел България в търговския център, на пешеходния мост... Ако се сетя някой друг - ще пиша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Мога ли да намеря черна клавиатура за Aspire one от някъде :?:?:?:? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naskonasko Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Здравейте, смятам да си купувам колана за отслабване и стягане севън омимпотенс.Имам обаче един въпрос-има ли някакъв "риск" така да се каже ако го взема втора употреба на половин цена.Например зарази и бактерии или да се развали на втория ден.....благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Значи "подариха" ми един принтер: HP DeskJet 610C мастиленоструен.Явно от много време не е работил и ще му трябват консумативи. Въпросите ми към Вас са:заслужава ли си да го връщам към живот; каква му е горе долу цената тъй като в интернет пише че е спрян от производство и какви пари бих могъл да му взема евентуално? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 (edited) ...севън омимпотенс... не си го купувай... после ще се оплакваш... Edited February 17, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 не си го купувай... после ще се оплакваш... Дай информация защо че ми стана любопитно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 е... каква информация? Би ли си купил нещо с име "ом-импотенс"?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Не е ли Омнипотенс? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Не е ли Омнипотенс? Трай пък ти бре...., гледай филма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naskonasko Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Стига с тия тъпи отговори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 (edited) Здравейте, смятам да си купувам колана за отслабване и стягане севън омимпотенс.Имам обаче един въпрос-има ли някакъв "риск" така да се каже ако го взема втора употреба на половин цена.Например зарази и бактерии или да се развали на втория ден.....благодаря предварително Стига с тия тъпи отговориАми ти на тъп въпрос какви отговори искаш?! Не можеш ли да си отговориш сам на въпросите?!Първо ако го дезинфекцираш хубаво със спирт цялото няма да има зарази и бактерии... Второ никой не може да ти каже настоящото техническо състояние на тоя колан, без да го погледне лично, за да ти отговори кога ще се развали... И трето тия колани са боклуци, по добре не си купувай! Edited February 17, 2009 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 (edited) Имам 2 въпроса: - Каква е разликата на практика между 64-битова и 32-битова версия на Windows Vista при 2GB DDR2 RAM? Т.е. струва ли си да си инсталирам 64 битовата версия при 2Гб? А ако сложа още една плочка 2Гб? - Коя версия на Nero да си дръпна и от къде, която да съм сигурен, че ще тръгне на Windows 98? Първият въпрос от любопитство го задавам, а втория - понеже трябва да преинсталирам Win от 98 на XP, но проблемите са: Харда е 1 дял, има информация, която трябва да се запази(за щастие е само 150Мб), има записвачка, но няма програма, с която да пече, за флашки иска драйвър(който не знам от къде да търся) и няма интернет... Весело! Edited February 18, 2009 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Имам 2 въпроса:- Каква е разликата на практика между 64-битова и 32-битова версия на Windows Vista при 2GB DDR2 RAM? Т.е. струва ли си да си инсталирам 64 битовата версия при 2Гб? А ако сложа още една плочка 2Гб? Дали ще инсталираш 64 или 32 не е въпрос на лично предпочитание. Ако компютърът ти е 64 битов, то трябва да си му инсталираш 64 битова операционна система. 4 рам е оптимално за съвременна машина, но вторите два няма да окажат решаващо влияние върху работата на Вистата. Тя ще върви еднакво добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Смятам сега на пролет да сваля някое килце и съм решил да правя малко джогинг.Та въпроса е къде да стане аджеба ?, в квартал Южен съм ,мислех да хода да бягам на бившия Работнически но гледам че сега е на някъв клуб и може и да не пускат,другия вариант е на гребната но ми идва далече ,така че ако някои знае подходящо място моля нека каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Смятам сега на пролет да сваля някое килце и съм решил да правя малко джогинг.Та въпроса е къде да стане аджеба ?, в квартал Южен съм ,мислех да хода да бягам на бившия Работнически но гледам че сега е на някъв клуб и може и да не пускат,другия вариант е на гребната но ми идва далече ,така че ако някои знае подходящо място моля нека каже ами единия вариант е в Коматево на стадиона или в Лаута Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Нещо май съм изостанал ама защо е затворена темата за алкохолиците???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Maлко съм ядосана на разните фирми и правителствени служби за липсата на елементарна информация по сайтовете им, та: Кой и къде в пловдивско извършва обстоен анализ на почви? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Пита ли във ВСИ?! Все пак е селскостопански университет... според мен трябва да имат подходяща лаборатория там... ако там няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Кой сервиз в пловдив ще ми препоръчате че си прецаках софтуера на телефона пише ми поставете сим карта а карта има пробвах с каква ли не ... препоръчайте някой сервиз в пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 (edited) Maлко съм ядосана на разните фирми и правителствени служби за липсата на елементарна информация по сайтовете им, та:Кой и къде в пловдивско извършва обстоен анализ на почви? Ако ти трябва за официални цели, най-добре е съответната лаборатория да си вземе пробата, защото си има стандарт и за пробовземането. В Пловдив има поне 2 лаборатории, акредитирани за анализи на почва - към ИАОС (линкове с цени), и Лаборатория по екология към КЦМ (линк с цени). Лабораторията във ВСИ не съм сигурен дали имат акредитация. Ако не ти е за официални цели, аз мога да ти предложа анализ на почва за pH и някои тежки метали. Ще ти излезе по-тънко . За подробности - на ЛС. Edited February 19, 2009 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Нещо май съм изостанал ама защо е затворена темата за алкохолиците???? Аз също видях това по-рано днес и ми стана странно, защото е станало докато ме е нямало 3-те дена в Пловдив, а вътре не виждам някакъв скандал или причина. Ще питам колегите и ако е било случайно пак ще я отворим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts