xXx Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Предложете някой сайт, където мога да си качвам файлове, предимно текстови. Само да не е data.bg. 4storing.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 4storing.com Не ми върши работа, сега прочетох FAQ-а им и там пише, че файловете се трият след 30 дена, ако няма свалени такива. Трябва ми нещо като датата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 (edited) Малко глупав въпрос, но къде в града има къпинаци ПП Без Марица. Edited February 14, 2009 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 избумтя ми адаптора на Асус Ееепц-то... адаптора е Input: 100-240V 50/60Hz Output: 9.5V 2.5A Ходих в мултирама неска и да ти кажа не е розово положението казаха че имат универсален адаптор който става за еее пцто но цената му е 80 лв, ако си навит за толкова може там да идеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 (edited) Извинявам се за глупавиа въпрос,но нещо не мога да подравня двустранно един текст в WORD .Коя е опцията,че не намирам нещо? Edited February 13, 2009 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Ако си мислите, че до сега са се задавали тъпи или нестандартни въпроси в тази тема, гледайте сега какво става: Аз съм с дъно ASUS M2A-MX с вградена видео карта - Radeon X1200. Отделно си имам видео на PCI-E - ASUS EAH3650 TOP. Та въпроса ми е - мога ли да ги подкарам на Crossfire? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 ...нещо не мога да подравня двустранно един текст в WORD .Коя е опцията,че не намирам нещо? Търси това ограденото да го мернеш някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 аз ли съм тъп или този форум е пълен в глупаци ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 и двете... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Тва радва ли ? http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1091/480016784.JPG последните 2-3 часа си играх по тоз улигофрИен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 аз ли съм тъп или този форум е пълен в глупаци ?!?Ясно е, че визираше мен в случая. Просто не съм много на ти с хардуера(и никога не съм претендирал, че съм), а един приятел ми каза, че при АТИ има вариант вградена видео карта и такава на слот да работят на кросфайър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Кои други банки освен ПроКредит имат отворени клонове в събота? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Кои други банки освен ПроКредит имат отворени клонове в събота? ПИБ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Забелязвам, че от известно време колата гори бензин - възможно ли е индикаторът да се е прецакал и да показва, че съм на газ, но всъщност да карам на бензин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Автоматично ли ти превключва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Пали на бензин и при 3500 оборота превключва на газ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Хорица някой да е посещавал някви курсове по Photoshop да ме понасочи къф фирма, организация, или нещо такова щото са много и са ми еднакви Събота и неделя да има само ми е проблема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Как се включва АВ сигнала на телевизор Велико Търново? Искам да използвам едно видео за тунер,но нещо не мога да нацеля схемата. Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Ако си мислите, че до сега са се задавали тъпи или нестандартни въпроси в тази тема, гледайте сега какво става: Аз съм с дъно ASUS M2A-MX с вградена видео карта - Radeon X1200. Отделно си имам видео на PCI-E - ASUS EAH3650 TOP. Та въпроса ми е - мога ли да ги подкарам на Crossfire? :) Няма го тоя филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 избумтя ми адаптора на Асус Ееепц-то... звънях по Мост, Жар, Плесио - нямат... на Мост щели да им докарат до две седмици... ама я им докарат я не, пък и мога ли да ги чакам две седмици?!... идеи? адаптора е Input: 100-240V 50/60Hz Output: 9.5V 2.5A http://www.asusparts.eu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Защо при търсене с Гугъл ми изиза Това как да го разкарам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Магазини за часовници? Няма начин в целият град да има само 3 магазина:този в халите,на отец пайсий имаше един и на подлеза на католическата църква/понеделник пазара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Магазини за часовници?Няма начин в целият град да има само 3 магазина:този в халите,на отец пайсий имаше един и на подлеза на католическата църква/понеделник пазара На железаарска точно срещу джумаята има Джулиани Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Какво може да работи човек,които е учил маркетинг или мениджмънт??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastand Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Кранист Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts