pazu Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 18+ Тва Мадона ли е ? Къде е най-големия магазин за дамско бельо в Пловдив ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 (edited) Не знам дали е най-големия ама виж ИнтимаШик pazu, май нещо не ти е ок линка.Само кучета с прически изляват, не че оная не е кучка с фризура ама Edited February 1, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 18+ Тва Мадона ли е ? Къде е най-големия магазин за дамско бельо в Пловдив ? Seven second Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Хора плийс кажете ми къде има офис на фирма Еконд в Кичука.....щото аз знам само един на Кукленско шосе, но ми е много далече, там където се минава през магазин Рила и гробищата.Ако знаете супермаркет Слънчеви лъчи, някъде там наоколо ако има.....благодаря предварително А ти ако си мислиш че съм таксиметров шофьор и знам всички адреси, жескоко се лъжеш нищо не ми говори примерно "бул.Васил Левски номер еди кой си", затова искам някой да ме ориентира спрямо някой голям обект искам да кажеш чесно ама съвсем искренно колко си голям и имаш ли някви умствени изкривявания или дефекти .... ма абсолютно честен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 искам да кажеш чесно ама съвсем искренно колко си голям и имаш ли някви умствени изкривявания или дефекти .... ма абсолютно честен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Seven second Имам някъв спомен , че тва беше на главната срещу бинго Балкан някъде .. или се лъжа за куриераджията .. еконта се намира зад хотел Родопи . Като не си таксиджия , ще си хванеш някой истински таксиджия , да та обърше 5-10 лв. , след тва да ти обърше 2 зад врата да научиш булевардите и евентуално да та закара до офиса на еконт . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Някой може ли да ми преведе четирите реда: Спешно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Някой може ли да ми преведе четирите реда: Спешно! - Моля, изберете! - Въпрос / Проблем* при предлагането на стока Въпрос / Проблем при преноса на стока Друг проблем * зависи от контекста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Ако искам да пратя SMS до немски телефон, трябва да напиша кода 49 и телефона без нулата, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Трябва да е 0049 или +49 и телефона без нулата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 (edited) Трябва да е 0049 или +49 и телефона без нулата.0049 или +49, или няма значение кое от двете? Мерси за бързия отговор. Edited February 2, 2009 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 18+ Тва Мадона ли е ? Не, на линка ми излиза снимката на Ан Хатауей - главна роля в "Пасажери" и партнира на Мерил Стрийп в "Дяволът носи Прада". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Абе иначе е Мадоня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 @pazu: ако питаш за чернобелите снимки на момиче с окосмяване на триъгълника и подмишниците, (която колекция в момента е на втора страница, а дадения линк показва най-новата колекция, затова всеки вижда каквото си иска) ДА, Мадона е. Преди не се е гледало добре на жени, които се обезкосмяват. В USA и сега, мъжете не обезкосмяват подмишниците си. Гейско било. Не е гейско обаче да си обезкосмиш гърдите. Иди разбери... САЩ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Има ли начин да разбера къде живее в Пловдив лицето Х на , което знам трите имена , егн , гсм номер и постоянен адрес , който е извън Пловдив ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Има ли начин да разбера къде живее в Пловдив лицето Х на , което знам трите имена , егн , гсм номер и постоянен адрес , който е извън Пловдив ? Ако имаш познати в ДАНС или НСБОП Според мен ако няма някаква друга временна адресна регистрация(която никой не прави)можеш да разчиташ само на негови познати и роднини и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Случайно някой да има меню на пицария Годзила за поръчка на пици по домовете? Ако може да ми го снима - ще съм му много благодарен! Или ако знаете някой сайт(въпреки, че ме съмнява да има - търсих в google). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 http://www.godzila.bg/menu.php?town=1&gr=16&subgr=-1 как търсите?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Оооо, много ти благодаря. Ама от къде да знам, че ще я напишат с грешка... Аз търсих Godzilla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Man те са от Варна!!!Все пак... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 (edited) Man те са от Варна!!!Все пак... Доставки по домовете:В гр. Пловдив денонощно на телефони: 032/ 960 160 0895/ 960 160 и чрез www.godzila.bg Edit:Е не схванах бъзика.Не ми се карай Edited February 4, 2009 by puF4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Оффф, не пиши преди да мислиш.Компанийката е от Варна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Man те са от Варна!!!Все пак... Те и Хепи са варненци ама няма проблеми с тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Ми вземи си нещо от Варна във вас( това е на ръба на добрия тон, полу-псувня минава в моя кръг поне ). Сериозно, от там малко хубави неща са излезли( Хепито е от тях ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Купих си лаптоп днес и му падна батерията, а в магазина ми казаха като му падне батерията да го зареждам 24 часа. Това ми е ясно Въпроса ми е мога ли докато съм го включил да се зарежда да го пусна и да го джъткам ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts