Legop4o Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Какво е "n00b"?Някаква обида, но има ли точно значение? Всъщност произлиза от newb, което произлиза от newbie, т.е. първоначално така са наричали някой, който е начинаещ с дадената игра. В последствие това е станало по-скоро като обида, като синоним на "ламер", както каза Fibaman. Ако те нарекат noob, може или да искат да те обидят по някакъв начин, или наистина да ти казват, че си начинаещ, без да имат лоши чувства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 (edited) Какъв транспорт има до Нептуна от Тракия? Или поне от центъра какво ходи до там? Мерси! Edited March 3, 2006 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Какъв транспорт има до Нептуна от Тракия?Или поне от центъра какво ходи до там? от центъра - 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Пичове интересуваме дали някой от вас може да ми напише как се превежда от български на старобългарски "България во век и веков" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Така... някой мръсен $%#@! ме нагласи да правим доклад по биология... Та въпроса ми е... какво представлява аутизмът. Търсих в нета но там попаднах на резултати в които в 3 страници се казват 2 смислени думи накръст. Та... ще ми помогнете ли? Знам само че е болест на мозъка, но различните сиптоми не ги знам. с доста голямо закъснение доста инфо за аутизма.дано не ти е минал доклада вече и ти свърши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 с доста голямо закъснение доста инфо за аутизма.дано не ти е минал доклада вече и ти свърши работа. Еееее мерси много . Не ми е минал. За понеделник е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 (edited) Каква порода е кучето на аватара на Naghual Edited March 4, 2006 by Leper_Messiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Каква порода е кучето на аватара на Naghual На бас че и той не знае Но все пак, защо не питаш него? Тъкмо си е инсталирал Линукс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Какви витамини има в кокоса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 (edited) На бас че и той не знае Но все пак, защо не питаш него? Тъкмо си е инсталирал Линукс Вече ме попита на ПМ и аз даже му казах, че не знам Съжалявам, пратиха ми го.. мога да питам жената, която ми го прати... ако и тя знае де EDIT: BTW, кучето може да е всякакво, защото така като го гледам е не по-голямо от 2 месеца Edited March 4, 2006 by Naghual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadenfroh Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 един вътрешнозаводски,нагуал може би ще го разбере "кой ще си кръсти детето евдокий" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 На мен пък това куче ми прилича повече на тюленче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 На мен пък това куче ми прилича повече на тюленче. Ми да де, то тва му е интересното. Тия дето приличат на мечета са много симпатични, ама.....както вече споменах нз ква порода е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Магазина на Адидас до Ленинград работи ли в неделя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Бронхолитин, например, мирише на мастика.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 4, 2006 Author Share Posted March 4, 2006 (edited) Това е самоет : Edited March 4, 2006 by tankis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Магазина на Адидас до Ленинград работи ли в неделя? да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 (edited) Бронхолитин, например, мирише на мастика.. Мирише на мастика, защото съдържа анасон Като се замисля, доста от сиропите и лекарствaта за смучене съдържат анасон... Edited May 27, 2007 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Това е самоет : 1. пише се самоеД 2. не е тва въпросното куче. виж колко по-дълга козина има... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 (edited) Сиропите за кашлица съдържат ли алкохол?Прочетох етикетите на 2, но на тях не пишеше дума, която да ми издаде наличието му (метил;етил;спирт) Възможно е някои да съдържат етанол, но той ще е в сравнително малки количества. Причината да се добавя етанол може да се обясни с разтворимостта на някоя от съставките (обикновено етерични масла). Мирише на мастика, защото съдържа анасон! ... Не. И двамата бъркате. Бронхолитин съдържа масло от босилек и мирише на... босилек. Edited March 5, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 и някой се дават със зелените рецепти (dimex) и е задължителен родителския контрол , че да не им хареса на децата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadenfroh Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 как мога да маркирам всичко като прочетено и да пусна някоя тема за наблюдение ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts