lada_1500 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Кажете ключар в раиона на Централна поща с изкючение на оня на ъгъла до книжния пазар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Къде в Пловдив мога да намеря бейзболна топка и бухалка? на малката главна, малко след халите по посока съедининие от лявата страна има спортен магазин. там трябва да имат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Има ли място където изкупуват стари работещи принтери и монитори? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Има ли място където изкупуват стари работещи принтери и монитори? Да.Булфорум,раздел Buy/Sell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 1. Търся ламарина да си я монтирам под прозореца, като перваз (или там не знам как точно да го обясня..сложиха ми изолация, ама не ми сложиха ламарина под прозореца и сега като вали и дъжда минава под дограмата и тече в стаята) трябва да е широка 23-24 сантиметра, а в няколко фирми за дограма ми казаха, че толкова широки нямали. Купуваш стандартни алуминиеви козирки по 3,1м 25лв/бройката.Има ги във всички складове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 1. Търся ламарина да си я монтирам под прозореца, като перваз (или там не знам как точно да го обясня..сложиха ми изолация, ама не ми сложиха ламарина под прозореца и сега като вали и дъжда минава под дограмата и тече в стаята) трябва да е широка 23-24 сантиметра, а в няколко фирми за дограма ми казаха, че толкова широки нямали. 2. Наскоро имаше едно предаване по БНТ - "Голямото четене", знаете ли от къде мога да си го дръпна ? във всеки склад за дограма ще намериш има 10,15,20,25 и 30 сантиметрови (на 6 метра се продават но на повечето места дават да си одрежеш колкото ти трябва.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 1. Търся ламарина да си я монтирам под прозореца, като перваз (или там не знам как точно да го обясня..сложиха ми изолация, ама не ми сложиха ламарина под прозореца и сега като вали и дъжда минава под дограмата и тече в стаята) трябва да е широка 23-24 сантиметра, а в няколко фирми за дограма ми казаха, че толкова широки нямали. Перваз може да си закупиш в складовете на Вайс Профил. Намират се ТУК По Свобода, след като минеш прелеза завиваш наляво по една разбита улица и 50 метра по-нагоре от лявата ти страна има цял двор с халета. Вътре са и складовете на Вайс Профил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Перваз може да си закупиш в складовете на Вайс Профил. Намират се ТУК По Свобода, след като минеш прелеза завиваш наляво по една разбита улица и 50 метра по-нагоре от лявата ти страна има цял двор с халета. Вътре са и складовете на Вайс Профил. Вече не е там Махнаха го. Иначе там съм виждал профили, кутии и мн др работи, ама точно такива козирки...нз На Филипово има едни цигани, които точно с това се занимават, провери там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Я кажи къде са се преместили тогава, че аз от тях купувам профили акто ми потрябват. Другия вариант за профили е фирма Профил на Пазаржишко шосе, малко преди разклона на околовръстното отдясно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Я кажи къде са се преместили тогава, че аз от тях купувам профили акто ми потрябват. Другия вариант за профили е фирма Профил на Пазаржишко шосе, малко преди разклона на околовръстното отдясно. Не знам къде са го преместили, но и аз съм купувал оттам ако ми потрябва нещо и преди 2 седмици отивам и няма.Иначе по търговиите някъде трябва да има такива складове.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Я кажи къде са се преместили тогава, че аз от тях купувам профили акто ми потрябват. Другия вариант за профили е фирма Профил на Пазаржишко шосе, малко преди разклона на околовръстното отдясно. преместиха се до Либхера в началото на магистралата за София Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 (edited) Имам лазeрен принтер с развалена глава,която прави 2 гадни черни линии.Има ли оправяне това?Казаха ми че можела да се рециклира...Къде извършват подобни услуги и колко струва? Edited January 28, 2009 by puF4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Къде в Пловдив правят качествен пиърсинг, че една приятелка иска да си дупчи пъпа. Аз пак да си питам... Имам лазарен принтер с развалена глава,която прави 2 гадни черни линии.Има ли оправяне това?Казаха ми че можела да се рециклира...Къде извършват подобни услуги и колко струва? Преди година и малко пълнех моя в Office1. Тогава ми излезна 60 лева. Иначе те съветвам, ако тонерът за твоята марка е евтин, купувай тонер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Щом е лазарен, не е задължително линиите да са от тонера или касетата - ако барабанът е надран също може да 'чертае' линии... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naskonasko Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Моля ви, кажете ми къде в Пловдив (близо до Кичука ако е възможно) има пункт за изкупуване на хартия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Някой да знае отоплени огледала за баня откъде може да се намерят. Помня имаше реклама по радиото и бях се обадил - цената излизаше доста приемлива (поне наполовина от тази в Бриколаж) обаче затрих телефона някъде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Sothbiss сам си го пълня,но не това ми беше въпроса Midex "лазарен" това се получава като не проверявам какво съм написал Ето го и самия проблем ЦЪК Явно проблема не е в самия барабан, а някъде зад него . И въпроса си остава:може ли да се оправи,къде и колко ще струва ремонта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Моля ви, кажете ми къде в Пловдив (близо до Кичука ако е възможно) има пункт за изкупуване на хартия В района на събота пазара има. Виж дали ще се ориентираш по картата. http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=936bde9...mp;initsearch=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naskonasko Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 В района на събота пазара има. Виж дали ще се ориентираш по картата.http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=936bde9...mp;initsearch=0 Ами с този сайт въобще не мога да се оправям-ако можеш да ми обясниш подробно......примерно главната, гарата и т.н Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Ами с този сайт въобще не мога да се оправям-ако можеш да ми обясниш подробно......примерно главната, гарата и т.н Ако по тази карта не можеш да се оправиш и няколко страници обяснения да ти напиша пак няма да го намериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Е как да се ориентира човека по карта на Пазарджик? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 УЛ. ИВАН ГАРВАНОВ №18 - Това е адреса. На мен си ми показва правилно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 А, сега и на мен ми показва правилно, но преди малко ми показваше Пазарджик Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Предложете ми някоя кръчмичка/малко ресторантче където да отидем тази вечер с компанията...нямаме високи изисквания-само да има прилична кухня и нормални цени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Ъ-ъ-ъ то сигурно вече сте отишли че и сте се върнали, но на посочените критерии бих отговорил - ресторант Ривиера на ул. Данаил Николаев... Моят въпрос - откъде мога да купя един дрегер. Трябва ми за подарък, но в интернет намирам само някакви китайски измишльотини за по 30-40лв... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts