sasshko Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 (edited) Онзи ден пускам съвсем нормално тема и ми трият без причина. Супер простотия! Въпроса ми беше дали някой знае къде в Пловдив мога да си купя чипове за покер? Не ми се ходи до София, а не искам да си ги поръчвам по куриер, защото искам да ги видя на място. Edited January 14, 2009 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Като заговорихте преди време за покер, я някой да каже от къде мога да си купя чипове за покер? Там с чиповете кой раздава, малък голям блайнд ала,бала. Онзи ден пускам съвсем нормално тема и ми трият без причина. Супер простотия! Въпроса ми беше дали някой знае къде в Пловдив мога да си купя чипове за покер? Не ми се ходи до София, а не искам да си ги поръчвам по куриер, защото искам да ги видя на място. Както виждаш и аз съм пиал това преди две седмици, ама не съм пускал цяла тема по въпроса. За сега само в София. Друг вариант е всеки в Пловдив с интернет, кредитна карта и регистрация в Амазон да ти ги поръча. Я препоръчайте добър зъболекар хирург, че ми падна коронката и излезе, че трябва да се извади корена на зъба. И ся трябва да ходя. Хора в Понеделник трябва най-накрая да отида някъде. На никой ли не са му вадили зъби тук в скоро време!? Казаха ми, че и във ВМИ кабинетите, там където е входа за линейките имало добри специалисти, ама като не знам при кой да отида точно... Препоръчайте някой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Нарушение ли е да се кара със счупен мигач? Крушката си работи, вижда се добре как мига, само пластмасата я няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 По принцип щом работи не е проблем, но могат да се заядат. Ако те спрат винаги може да кажеш, че са ти го счупили преди да тръгнеш на паркинга. И все пак не го оставяй (особено ако имаш опция смяна само на стъкло), защото се пълни с боклуци и ще го съсипеш. В крайна сметка далеч не е нещо скъпо и се сменя за минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 На три сервиза звънях, никъде нямат мигачи...след 10 дни можело да докарат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 На три сервиза звънях, никъде нямат мигачи...след 10 дни можело да докарат. Каква е тази кола бре! И защо звъниш в сервизи, а не отидеш в магазини за авточасти??? Точно пък мигачи не може да няма, освен ако не караш някакъв уникат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Къде мога да проверя на дадена кола какво е болтовото растояние и дали ще станат за друг модел ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Наистина ли изкарването на международна книжка става в СБА за 10-на минути? А и някаква идеа колко струва ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Някой знае ли къде продават ягоди по това време на годината? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Някой знае ли къде продават ягоди по това време на годината? За пресни - абсурд! Замразени - в големите магазини МЕТРО И БИЛА. Аз знам за МЕТРО. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Някой знае ли къде продават ягоди по това време на годината? В Сани видях преди 1-2 дни , но цената им беше около 16-18лв/кг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Сега един малко по-странен въпрос. Какво е това? -> . Даваите всякакви предположения,доста труден въпрос макар да изглежда лесен. Така и не разбрахме какво е това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Как се казва "ГЛЕДАЕМОСТ" на английски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 (edited) watchable съответно може да кажеш, че имат голяма аудитория или популярност. едит: висок рейтинг Edited January 15, 2009 by bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Някой ако знае или/и е пътувал с нискотарифни авиокомпаний (low cost) може ли да ми каже къде да се обърна за повече информация , самолета не е задължително да излита от Пловдив... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 http://lowcost.start.bg/ кажи по-точно за какво става въпрос?питаш кои са компаниите,опериращи в България или те интересува нещо повече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Онзи ден пускам съвсем нормално тема и ми трият без причина. Супер простотия! Ами питай бе, Сашко...в темата за коментиране на проблемите в buy/sell отговаряме на всякакви въпроси. Изтрих ти темата за монитора, тъй като вече имаш отворена такава, в която го продаваш...и то на същата цена.. Това, с цел - да не бъдеш наказан от някой колега, дето не се церемони много-много....но не е късно, ако държиш на "Супер простотията" - веднага я връщам в раздела срещу 20%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 (edited) http://lowcost.start.bg/кажи по-точно за какво става въпрос?питаш кои са компаниите,опериращи в България или те интересува нещо повече? Интересува ме от някое българско летище до Марсилия(еднопосочен) , какви са горе/долу цените , ако купя 1 месец предварително билет?Не ме интересува компанията.... Edited January 15, 2009 by PaTRi0Ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 1. Понеже не следя редовно шоуто на Слави, та защо шоуто се води от сценариста 2. От какви цени започват видеокартите притежаващи pixel shader 3.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 1. Понеже не следя редовно шоуто на Слави, та защо шоуто се води от сценариста ОВИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Що няма тема за "хлебене"?!Да си се солим един друг без конкретна причина и без проблеми от мод-овете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Що няма тема за "хлебене"?!Да си се солим един друг без конкретна причина и без проблеми от мод-овете Ами, че ..."Странни мисли" за какво е според тебе? Не мисля, че някой ще ти направи проблеми там по параграф "Сипване" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Не позна - и там Правилата важат с пълна сила. Да си сипват колкото искат, но без да ги нарушават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Не позна - и там Правилата важат с пълна сила. Да си сипват колкото искат, но без да ги нарушават. Ами така де! Нали и аз това казах..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Как мога да прекратя телефонния тероризъм от банката в която имам сметка? Звънят ми почти всяка седмица да ми предлагат техни "продукти". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts