Leper_Messiah Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) В случая ov3rm4n е прав. Вероятността обаче това да се случи (при положение, че всеки изпълнител има по 1 песен) в никакъв, ама в никакъв случай не е 50%. Тва се учи в 11 клас, ама.....аз имам 3 и не мога да го сметна...всъщност мога, но не ми се занимава да търся формули в учебника Edited February 28, 2006 by Leper_Messiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Всъщност няма как от 500 песни на 20 изпълнителя всички изпълнители да са с по 1 песен. Ако пък 19 изпълнителя са с по една то вероятността става някаде около 85% по груби сметки Edited February 28, 2006 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Всъщност няма как от 500 песни на 20 изпълнителя всички изпълнители да са с по 1 песен. Има! Има! Ако е конкурс за участие в Евровизия бухахахахахаххаха Там даже са: ...от 500 песни на 20 изпълнителя всички са с 1 песен... кикикикикики Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Извинявайте ама ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!!??! С големия човек се разбрах , ама с вас разбиране няма!!! ДА ИЛИ НЕ - 2 ВЕРОЯТНОСТИ!!! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ЩЕ МЕ УБИЕТЕ ХОРА!!! НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ОТ ШЕГА?!?!?!?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ОТ ШЕГА?!?!?!?!! Ц, м не. Би трябвало да знаеш, че при регистрацията си във форума, автоматично се съгласяваш да ти се направи операция срещу чувство за хумор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Кажете ми къде мога да купа мартеничка с ИМЕ ( например да пише Гошо или Стоян или Ива )... в смисъл готови а не да поръчвам за другия вторник пък тя да дойде в четвъртък и да подарявам чак другата година. Е... предложения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 По главната около пощата продават такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 По главната около пощата продават такива Еееее мерси златен си... А в петък дали ще продават??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 (edited) ...А в петък дали ще продават??? Кой ги знае ама би трябвало ... те през почивните дни вадят най-големите $$$ , защото тогава всеки се разкарва на някъде и ... Edited March 1, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 В чия сигнатура имаше човече с българското знаме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Аз се сещам ама не беше в този форум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Аз се сещам ама не беше в този форум. Добре де, дай картинката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 добавих сайт в търсачката на Google, но не мога да го намеря чрез нея... някой да има идея защо така... трябва да мине известно време или... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 Общо взето е така. Трябва да го индексира. А има още милиони такива сайтове Споко... ще стане скоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 добавих сайт в търсачката на Google, но не мога да го намеря чрез нея... някой да има идея защо така... трябва да мине известно време или... Или просто нищо не разбираш их их их. Изчакай известно време.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Добре де, дай картинката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Преди малко някакъв разбирач с кабел прехвърли картината от монитора на телевизора,и то щеше да е перфектно, ако я имаше и на монитора, и на телевизора, ама е само на телевизора, та от единия край на стаята с клавиатура в ръка пиша, без да виждам съвсем какво...Човекът си тръгна, защото не разбирал много от компютри и не знаел как да оправи нещата. Някой може ли да ми обясни какви настройки трябва да променя,за да се върне картината на монитора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Погледни в настойките на видеокартата,Displays/не знам дали се води така на всички видеокарти/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Погледни в настойките на видеокартата,Displays/не знам дали се води така на всички видеокарти/ Благодаря, оправих го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Не знам дали е питано, но все пак - Къде в нашия град може да си направя фланелка с надпис по избор+някаква картинка например Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Не знам дали е питано, но все пак - Къде в нашия град може да си направя фланелка с надпис по избор+някаква картинка например Има тема за това, може да я потърсиш. Дори в тази май пак беше питано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Какво точно представляват куршумите с обеднен уран и с какво се разичават от другите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 бая по-плътни са от оловото и май бяха експлозивни ако не ме лъже паметта пс-ето ти статия за обеднен уран в уикипедия ако се интересуваш по-задълбочено по въпроса-click Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Какво е "n00b"?Някаква обида, но има ли точно значение? В геймърските среди се използва и ... как да ти го обясня ... синоним на "ламер" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts