RaptoR Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Няма, но не разчитай да стигне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Освен ако в пръстена не си сложил кокаин не мисля че ще има проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Някой знае ли дали добрите хора в пощата ще ми направят проблем, че слагам пръстен в пощенски плик и го пращам в Холандия? :П По - добре би било да го изпратиш с колет. Не са кой знае колко скъпи. Ако е нещо ценно ще е най - добре с някоя от известните куриерски фирми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Добър вечер,откраднаха ми картата за градския транспорт...чух че глобата е 70 лв..дали има няква врътка да си я изкарам само за 10 отново... мерси ако няма здраве да е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Къде в Пловдив режат ламарина с лазер и кви парички е , как се таксува ? "СТЕФАН ЩЕРЕВ"ЕООД Лазер плюс ЕООД http://laserwork.free.bg/ В фирмата в последния линк който съм дал работи един съфорумник (vassko).Може да го питаш за цени. и накрая МИКРО АСУ.Предлагат множество услуги свързани с рязане и гравиране такаче може да провериш и при тях.Магазина им се намира тук. Цената се определя от размерите на парчето,дебелината на материала и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 По - добре би било да го изпратиш с колет. Не са кой знае колко скъпи. Ако е нещо ценно ще е най - добре с някоя от известните куриерски фирми. Не знаех какви са цените... да не се окаже накрая, че ще платя 20 лева за нещо, което не е толкова ценно пък и е не повече от 50 грама. Не ми отваряше сайта на български пощи, затова питах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Интересува ме шеллак за дърво,къде мога да го намеря!!Разбрах,че го имало във магазините за художници,но къде в Пловдив има такива.Благодаря за помоща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Не знаех какви са цените... да не се окаже накрая, че ще платя 20 лева за нещо, което не е толкова ценно пък и е не повече от 50 грама. Не ми отваряше сайта на български пощи, затова питах. С DHL е около 112 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 (edited) Аз за пощите говорех, DHL изобщо не ги броя. Трябва да анадолските манафи да са ме спукали от е*ане за да дам 112 лева да ми пратят 50 грама сребро до Холандия. Ок, още един тъп въпрос. Откъде мога да намеря ключодържател с герба на Пловдив. За ето тази простотия става въпрос:тук Edited December 21, 2008 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Добър вечер,откраднаха ми картата за градския транспорт...чух че глобата е 70 лв..дали има няква врътка да си я изкарам само за 10 отново... мерси ако няма здраве да е Отиваш там, където си си изкарал картата и се помолваш на жената дали може да си изкараш нова, без глоба, защото настоящата са ти я откраднали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Имам карта b-connect зареждам си ваучери и всичко ок но последните няколко месеца като зареда един ваучер от 5 лв и ми дава че имам само един месец доакто изтечеи следователно като мине 1 месец и аз като почти не се обайдам от нея ми отива и ваучера и всичко Ако заредя с по голям ваучер дали ще се удължи и с колко тоя срок?! малко е тъп въпроса ама... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Евтин стенд на преден мост ( задния не съм решил дали ще му правя ) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Имам карта b-connect зареждам си ваучери и всичко ок но последните няколко месеца като зареда един ваучер от 5 лв и ми дава че имам само един месец доакто изтечеи следователно като мине 1 месец и аз като почти не се обайдам от нея ми отива и ваучера и всичко Ако заредя с по голям ваучер дали ще се удължи и с колко тоя срок?! малко е тъп въпроса ама... Tрябва да заредиш с ваучер за 15 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Tрябва да заредиш с ваучер за 15 лева. С 10 също става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Интересува ме шеллак за дърво,къде мога да го намеря!!Разбрах,че го имало във магазините за художници,но къде в Пловдив има такива.Благодаря за помоща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 С 10 също става. А за какво време се удължава някаква представа макар че скоро може и на сметка да мина че така май е по набутвация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Някой знае ли какво означават буквите LS;GL;GLS;CD;CDX на опелите,дето са на калника?Как по-точно се превеждат?Знам,че са версиите,но незнам какво означават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Та преди 3-4 дена си взех Fujitsu-Siemens Amilo Pa 3553 .Лаптопа беше без ОС и магазинера ме увери,че в сайта на производителя има всички необходими драйвери.Прибрах се,свалих си последната качена версия на Vista(от замундата) и я инсталирах...НО вече трети ден немога да инсталирам проклетите драйвери и немога да си ползвам лаптопа .Кажете къде в Пловдив мога да го занеса,да ми инсталират ОС и да сложат драйверите и въобще да го направят както трябва,защото явно аз няма да мога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Някой знае ли какво означават буквите LS;GL;GLS;CD;CDX на опелите,дето са на калника?Как по-точно се превеждат?Знам,че са версиите,но незнам какво означават. нивото на оборудване (екстри) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 А за какво време се удължава някаква представа макар че скоро може и на сметка да мина че така май е по набутвация Абе чети тука - всичко си пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 нивото на оборудване (екстри) Аз знам,че е нивото на обурудване.В смисъл такъв как се "разшифроваха"? П.П. Мисля,че GL беше гранд лукс и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Аз знам,че е нивото на обурудване.В смисъл такъв как се "разшифроваха"?П.П. Мисля,че GL беше гранд лукс и т.н. Прав си че GL e гранд лукс.CD пък е конфорт драйв ама другите не ги знам какви са.Знам само, че най-високите класове във възходящ ред са CD,GL,CDX...т.е. CDX е най-високият клас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Някой да знае колко пари мога да взема г/д на старo CRT COMPAQ p700, че тряя го продам да не ми се пречка а не знам колко вървят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Някой да знае колко пари мога да взема г/д на старo CRT COMPAQ p700, че тряя го продам да не ми се пречка а не знам колко вървят... ~40 лв....евентуално при добро стечение на обстоятелствата ~ 50 лв. (мах)...и то само ако е в идеално състояние. Някой знае ли какво означават буквите LS;GL;GLS;CD;CDX на опелите,дето са на калника?Как по-точно се превеждат?Знам,че са версиите,но незнам какво означават. From Wikipedia: September 1981 - Introduction of the Ascona C as the successor for the Ascona B. Available bodystyles for the Ascona included 2- and 4-door Sedans, a 5-door Hatchback (the CC) and later on a 5-door Estate. Initial engine choice included the 1.3N (60 bhp), 1.3S (75 bhp), 1.6N (75 bhp) and 1.6S (90 bhp), all of which had a four-speed gearbox or optional three-speed automatic transmission for all except the 1.3 N. Trim variations included Base, L, Berlina and SR. ............................................................ 1984 - All models have facelift with new CD-style radiator grille, new wheel trims, new front seat mountings, modified center console, remote-adjustable door mirrors and height-adjustable steering wheel. 1.3S engine now has new start-stop system. Improved clutch damping and headlight seals. Model names also changed: Base becomes LS, L becomes GL, Berlina becomes GLS, and SR becomes GT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Само при мен ли след обновяването на форума с празничния му облик,трябва да натисна бутона BACK в IE няколко пъти доста бързо за да ме прехвърли на предишната разглеждана страница? P.S.Това се случва само в bulforum.com и в нито един друг сайт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts