INCINERATOR Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) Kyde prodavat glina za skulpturi? Izviniavam se che pisha taka, ama mi izchezna kirilicata Edited December 17, 2008 by INCINERATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 От Билла но ги продават комплект с яйцата. Иначе аз мога да ти дам в момента 2 кори по 6 яйца. Ако трябва още 1-2 кори мога да взема утре и да ти ги дам. 10 обаче ще ми дойдат много. В друго време на годината нямаше да е проблем но точно сега... Мерси за предложението, но ми трябват кори, а не кутийките от по 6 яйца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Мерси за предложението, но ми трябват кори, а не кутийките от по 6 яйца. Защо не отидеш в някой магазин за хранителни стоки и да ги попиташ. Сигурен съм, че доста кори им остават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Ето един нестандартен въпрос. Как се казва песента от това клипче. http://www.youtube.com/watch?v=qt5Ln5S02rs...feature=related Сигурен съм, че беше някакво класическо произведение, което има доста вариации. Нищо класическо няма в това произведение Tова е главния мотив във филма "Requiem for a dream". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanopollis Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Въпроса ми е за клипа Dangerous на Kardinal Offishall feat. Akon Трябва ми повече информация за момичето от клипа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Умирам от любопитство да разбера как би сфирила 1 бас каса в колата ми. Някъде предлагат ли услугата да се тества? Знам, че е странен и тъп въпрос, и че е доста трудоемко като факт.. Но знам ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Умирам от любопитство да разбера как би сфирила 1 бас каса в колата ми. Някъде предлагат ли услугата да се тества? Знам, че е странен и тъп въпрос, и че е доста трудоемко като факт.. Но знам ли? Ами би свирила някъде като за 200 - 2000лв. Най-напред си изясни сам какво точно искаш... И не ! Такава услуга не се предлага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Пари кат вестници. Не е там въпроса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 . Някъде предлагат ли услугата да се тества? Представяш ли си да има такава "услуга" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) Имам следното запитване относно мюторент. Свалил съм многофайлов торент и искам да преименувам или да изтрия даден файл. В биткомета само трябваше да изключа даден файл и можех да го правя каквото искам, но в този клиент не е така. ПП Иване, шурея се занимава точно с това. Само че може да ти покаже как ще ти свири в колата каси, които той продава. Edited December 17, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Някой може ли да ми обясни как това познава в повечето случаи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Някой може ли да ми обясни как това познава в повечето случаи? "Познава" във всички случаи. Обърни внимание, че на позиции 81, 72, 63, 54, 45, 36, 27, 18, 9, 0 числата са винаги еднакви помежду си. Просто условията на задачата са така подбрани, че винаги се получава едно от изброените числа. И като има еднакъв символ на тези позиции - ето ти "магията" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Всички числа са кратни на 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Някой да има формуляр за прекратяване на ADSL на БТК? Потърсих из интернет, но не мога да намеря. А нямам време да ходя до БТК да взимам формуляр после пак да ходя до БТК и тн... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Някой може ли да ми обясни как това познава в повечето случаи? На мен не ми позна : Нищо не съм си намислила, просто щракнах в/у квадрата и то ми изкара F, втори опит - M :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 (edited) На мен не ми позна : Нищо не съм си намислила, просто щракнах в/у квадрата и то ми изкара F, втори опит - M :ph34r: А ти намисляш ли си число, после да направиш изважданията и да видиш кое квадратче е символа? Винаги се получава квадрат с число кратно на 9. А всички квадрати с числа кратни на 9 съдържат един и същ символ. Затова винаги излиза, този, който си видяла на съответната позиция 9,18,27 и т.н Имам следното запитване относно мюторент. Свалил съм многофайлов торент и искам да преименувам или да изтрия даден файл. В биткомета само трябваше да изключа даден файл и можех да го правя каквото искам, но в този клиент не е така. Като избереш торента, от долу на файлове върху желания файл с десен бутон "Не сваляй" После като си направиш промените по файловете, спри торента и му дай проверка и би трябвало да не ти прави проблем. Edited December 18, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoldnesS Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Някой знае ли къде мога да намеря хубава оригинална батерия за Samsung SGH-E630? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 (edited) Скоро ще се сдобия с едно италианско микроскопче. Първо мислех да му направя калъфка от тензух, но след като видях колко струва нов същия модел ми побеля косата. Кажете от каква материя е най-добре да е покривалото или откъде мога да намеря стъклен звънец. ПП mIRCata Мерси много, всичко е ОК Edited December 18, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Колко ще вземат за разкодиране на сим карта, защото е блокирана след грешно въведен ПИН, а ПУк не се пази??? Има ли вариант да се излъже нещо МТЕЛ и да го направят безплатно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Колко ще вземат за разкодиране на сим карта, защото е блокирана след грешно въведен ПИН, а ПУк не се пази??? Има ли вариант да се излъже нещо МТЕЛ и да го направят безплатно? То си е безплатно така или иначе. Единствено трябва да докажеш кой е собственика. Ако си с ваучери ще ти трябва последният който си заредил. Ако си на сметка ще ти трябва собственика на картата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 То си е безплатно така или иначе. Единствено трябва да докажеш кой е собственика. Ако си с ваучери ще ти трябва последният който си заредил. Ако си на сметка ще ти трябва собственика на картата. Сигурен ли си, че е безплатно? На договор си е човека. Каква е цялата процедура? Че аз съм отчасти виновен и гледам да помогна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Сигурен ли си, че е безплатно? На договор си е човека. Каква е цялата процедура? Че аз съм отчасти виновен и гледам да помогна Отива в офис на Мтел и казва, че си е изгубил ПУК код-а. След като проверят кой е собственика на картата и видят, че това е той ще му го дадат. Няма да има такси и разправии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Колко травестита са необходими да завият една ел. крушка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanopollis Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Колко травестита са необходими да завият една ел. крушка? трима Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Отива в офис на Мтел и казва, че си е изгубил ПУК код-а. След като проверят кой е собственика на картата и видят, че това е той ще му го дадат. Няма да има такси и разправии. Станало е. 10х Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts